21-11-10, 23:10
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Re: DreamWorks
ZUZule mai usor cu berea tata =)) te inveti =))
Si imi e ca se enerveaza ZUZu pe tne si te da de cateva ori cu botu de parbriz )
|
|
|
21-11-10, 23:21
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Nu stiu...nu stiu dastea eu ))) am zis fara alcool ma..si ce sa ma dea zuz cu capu de parbriz la supra-alimentarea care o are si 90 de ponei nu face fata sa ma dea...trebuie de la 200 in sus.
Dc n-ai venit vineri ma?...ca a fost prea marfa. Vezi sa vi vineri acum ca poate facem si noi poze..sa vb cu Tweety ca el le are cu alea .
|
|
|
22-11-10, 00:39
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Nu stiu...nu stiu dastea eu ))) am zis fara alcool ma..si ce sa ma dea zuz cu capu de parbriz la supra-alimentarea care o are si 90 de ponei nu face fata sa ma dea...trebuie de la 200 in sus.
Dc n-ai venit vineri ma?...ca a fost prea marfa. Vezi sa vi vineri acum ca poate facem si noi poze..sa vb cu Tweety ca el le are cu alea .
|
ai pm, poate nu ai inteles de la moderator sa incetezi cu caterinca asta de gradinita, si sa nu te mai ataci. Numai bine, nu am sa mai postez pe threadu asta de zei! Va urez numai cele bune! Va pupa jean!
|
22-11-10, 00:48
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by NightClubRacer
ai pm, poate nu ai inteles de la moderator sa incetezi cu caterinca asta de gradinita, si sa nu te mai ataci. Numai bine, nu am sa mai postez pe threadu asta de zei! Va urez numai cele bune! Va pupa jean!
|
Din cate vad eu moderatorul a spus sa nu mai fac posturi inutile si nu caterinca . Tin sa iti amintesc ceva...e un forum public . Nu mai are rost sa discutam aici ca facem off. Ti-am raspuns la pm. Bafta
|
|
|
22-11-10, 11:19
|
|
Stage 5
|
Frate te rog eu frumos nu mai intra aici ... lasa`ne in caterink noastra si vezitzi de masina ta .... adunatzi aia 200 de cai sa te duci la CURSE .... tin sa cred ca esti invidios sau nush cum sa iti zic ... tot timpul ai ceva de comentat ... si cum a zis si Robynet ... nu avem un Sub-Topic unde putem sa ne facem OFF-TOPIC sau cred ca o sa facem OFF-NightClubRacer ca sa intelegi ca nu tre sa intrii acolo ... haidi pa
Quote:
|
22-11-10, 11:35
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Gata oameni buni... gata NCR a zis ca nu mai intra, voi va calmati, s-a terminat... N-are rost sa va certati Mie imi place SuperNova aia albastra, am vazut poze cu ea si KYS, dar nu stiu sa aibe topic.... Cam putini in pozele alea... Apropo, de ce nu va strangeti inauntru undeva??? Va dau eu idei daca nu aveti Uite in AFI cum zicea Zuzu...
|
|
|
22-11-10, 15:28
|
|
Stage 3
Member of: [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
si ghice ce mai ai un post, inca putin si faci 2000
si aici ar trebui sa se prezinte evolutia asa zisului club, nu caterinca...atunci o sa se inteleaga ca, clubu asta e o mare caterinca. Va laudati cu motoare de 80-90 cai? alo, s-a dus vremea cu masinile stock, e penibil sa vi la curse cu o masina stock sub 200cp. Respect pentru cativa din club, care sincer nu ii vad sa posteze aiureli...sunt doar la obiect.
|
imi cer scz membrilor acestui club ca postez aici,dar pe bune acum nu este vb de 90 cp dar nu poti sa spui ca la ori ce fel de curse sunt numai motoare de 200cp......findca la legale la grupa A1 si A nu sunt numai motoare puternice,iar daca u ai 200 cp pe motor felicitarile mele acum lasai si pe ei usor usor sa ajunga la performanta ta!!!
|
|
|
22-11-10, 16:07
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Vă rog frumos nu mai postaţi locurile unde ne întâlnim,vă rog eu mult de tot...prefer să ne sunăm între noi şi să stabilim ce şi cum....
-----------------------------------------------------------
Altă prostie ce am observat nu mai răspundeţi la genul acela de "provocări" inpropriu zis provocări....pentru că din acest motiv ies discuţii şi iar discuţii !
Ca loc de întâlnire este tot acelaşi când erau câinii aia 2 îmbârligaţi )=)) asta ca să fie aşa unpic de caterincă !.....
|
|
|
22-11-10, 19:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
|
Vinerea viitoare cred ca vin sigur Alex ne intalnim p`acolo daca e
N`am mai vazut ZUZu de mult )
|
|
|
22-11-10, 21:07
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30
Frate te rog eu frumos nu mai intra aici ... lasa`ne in caterink noastra si vezitzi de masina ta .... adunatzi aia 200 de cai sa te duci la CURSE .... tin sa cred ca esti invidios sau nush cum sa iti zic ... tot timpul ai ceva de comentat ... si cum a zis si Robynet ... nu avem un Sub-Topic unde putem sa ne facem OFF-TOPIC sau cred ca o sa facem OFF-NightClubRacer ca sa intelegi ca nu tre sa intrii acolo ... haidi pa
|
Pana o sa avem sub-topic, o sa ne "desfasuram" aici.
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Gata oameni buni... gata NCR a zis ca nu mai intra, voi va calmati, s-a terminat... N-are rost sa va certati Mie imi place SuperNova aia albastra, am vazut poze cu ea si KYS, dar nu stiu sa aibe topic.... Cam putini in pozele alea... Apropo, de ce nu va strangeti inauntru undeva??? Va dau eu idei daca nu aveti Uite in AFI cum zicea Zuzu...
|
Mda...SuperNova are prezentare pe forum...
Quote:
Originally Posted by B138ALX
imi cer scz membrilor acestui club ca postez aici,dar pe bune acum nu este vb de 90 cp dar nu poti sa spui ca la ori ce fel de curse sunt numai motoare de 200cp......findca la legale la grupa A1 si A nu sunt numai motoare puternice,iar daca u ai 200 cp pe motor felicitarile mele acum lasai si pe ei usor usor sa ajunga la performanta ta!!!
|
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze...oricine nu creeaza flame-uri este bine venit. Majoritatea au inceput de jos...usor usor "ne ridicam" si noi .Multumim pentru sustinere.
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Vă rog frumos nu mai postaţi locurile unde ne întâlnim,vă rog eu mult de tot...prefer să ne sunăm între noi şi să stabilim ce şi cum....
-----------------------------------------------------------
Altă prostie ce am observat nu mai răspundeţi la genul acela de "provocări" inpropriu zis provocări....pentru că din acest motiv ies discuţii şi iar discuţii !
Ca loc de întâlnire este tot acelaşi când erau câinii aia 2 îmbârligaţi )=)) asta ca să fie aşa unpic de caterincă !.....
|
Eu nu am nimerit "acel moment" =)).Eu zic sa mergem in alta parte pentru cateva poze .Discutam...
|
|
|
22-11-10, 21:20
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
|
haha tare asta daca as putea as veni si eu la intalniri..cu tramvai,metrou sau cu pejosu
Last edited by KaratekA.F; 22-11-10 at 21:27.
|
|
|
23-11-10, 12:30
|
|
Stage 3
|
|
|
|
23-11-10, 22:02
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by andyskn
|
Mersi domn Andy , chiar il cautam.
In sfarsit...avem forum...am de aranjat topicurile prin el, iar maine spre seara este gata de utilizat .
|
|
|
24-11-10, 19:19
|
|
Stage 5
|
Asa mai merge Domnu Alex sa dai adresa sa vada si ochiu nostru
|