Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-10-10, 17:57   #166
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]
Default Re: DreamWorks

Quote:
Originally Posted by NightClubRacer View Post
o sa aveti de asteptat ceva dupa mine...ca nu eu am facut legile de *** oricum nu conteaza, nu imi trebe un stiker si etc ca sa am masina de expo, drag etc...iar ca simpatizant sa fim seriosi, nu vrei sa devin fanu vostru nr.1 e penibilitatea maxima asea ca pas! nu vreau sa va suparati, dar am si eu un orgoliu al meu.
Tocmai ce spuneam fără flame'uri dacă tu crezi că aşa se dă un răspuns frumos şi elevat este treaba ta ! Eu am încheiat subiectul !
Tweety_rzw is offline  
Old 25-10-10, 18:52   #167
bib_andrey

Stage 5

Member of:
[RENAULT]
[SEAT]

Deci ma zburati si pe mne..ok ..sal

Last edited by bib_andrey; 25-10-10 at 19:03.
bib_andrey is offline  
Old 25-10-10, 19:09   #168
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
o sa aveti de asteptat ceva dupa mine...ca nu eu am facut legile de *** oricum nu conteaza, nu imi trebe un stiker si etc ca sa am masina de expo, drag etc...iar ca simpatizant sa fim seriosi, nu vrei sa devin fanu vostru nr.1 e penibilitatea maxima asea ca pas! nu vreau sa va suparati, dar am si eu un orgoliu al meu.
Ai fost cam penibil cu postul asta...rili.

Asea ca pas
morpheusmaster is offline  
Old 25-10-10, 19:22   #169
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

penibil? mie nu mi se pare...a dat un raspuns clar...nu motiv de cearta flame sau altceva...

penibil era sa zica...daaa va multumesc din suflet ca ma lasati sa fiu atarnache...mai ales cand esti atarnache la ceva abia infiintat...cu 0 aparitii si de care nu a auzit nimeni...da...atarnache la anonymous/mr sau alt club cu pedigree ar fi o treaba...
postul asta nu e motiv de cearta dar tinand cont ca voua va trebuie oameni in club care ... fac ceva, nu care n-au nici o modificare la masina...si mai ales ca sunteti prieteni ,probabil era ca postul...dezlegare la peste...
sper ca m-am facut inteles...asteptam sa vedem cum va dezvoltati in continuare
Old 25-10-10, 19:48   #170
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Nu frate...poti fi penibil in 2 moduri. Cel zis de mine si cel zis de tine.

Regulile au fost postate din 1 post pe acest thread. El lea citit sau nu lea citit a vrut sa fie membru desi nu are varsta legala nici masina, nimic practic. Atunci oamenii iau reamintit frumos asta si el atunci (din cel mai mare dornic) a devenit "like whateva! si asa n'am nevoie de voi sau stickerul vostru...hai pa! Simpatizant? NU vreti sa fiu fanu vostru nr. 1?" si alte vorbe care nu'si aveau rostul.

Altii au putut sa spuna "ok, ms"...sau "bine, am inteles, pa" dar vezi tu...el s'a simtit nuj cum, PAREREA MEA.

Din moment ce a vazut ca trebuie sa fii 18+ si sa ai o masina nu inteleg dc a mai intrebat cum ramane cu situatia lui...

...deci mie omu mi sa parut penibil.

Acum nu vreau sa lungesc treaba asta. Repet, apreciez ca regulile se tin si nu's aspiratori de membri baietii (exact cum ma asteptam).

----------
Ca sa nu fie numai offtopic, cand reprimesc dreptul de circulatie poate vin si eu la o intalnire la voi
morpheusmaster is offline  
Old 25-10-10, 20:29   #171
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]

Supapa zici tu că nu a auzit nimeni de clubul nostru?Sincer astea's chestii coilăreşti ce faci tu să îi iei partea ! A fost scris de la început regula ....
Avem nevoie de CALITATE nu CANTITATE !Probabil se observă diferenţa de scris dintre calitate şi cantitate ! Eram sigur că aşa se va reacţiona dar şti tu de ce îţi este frică de aia nu scapi !

Meştere morpheu te aşteptăm cu drag să văd şi eu bubu tău ;x I'm luv'in it !
Tweety_rzw is offline  
Old 25-10-10, 20:29   #172
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

are peste 18...problema e alta, masina lui fiind condusa de amici cu permis in 90% din timp

LE: regulile sunt pentru toti...eu sincer nu vad masini modificate in afara de pdv care arata dubby asa...si clubul...nu ca nu a auzit nimeni de el...dar nu a avut aparitii...asa ca din punctul meu de vedere DreamWorks nu exista,asta ca si observator...la 4tuning days sau alte evenimente puteti face deschiderea oficiala...pana atunci....sunteti doar bagabontii care fac galagie in parcarea sun plaza ,va urez mult succes in ceea ce vreti sa faceti...o sa mai urmaresc topicul si...oricum mai vorbim prin cartier...

Last edited by SUPAPA_Jr; 25-10-10 at 20:34.
SUPAPA_Jr is offline  
Old 25-10-10, 20:36   #173
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

morphule te iau eu man din zbor si mergem .
OnTopic : personal si eu sunt de parere ca sunt binevenite aceste reguli si apreciez faptul ca incercati sa fiti cat mai ok si sper sa nu ajung sa vad pe toate harburile parasolarul vostru ci sa aveti putin respect fata de voi.PS:ar fi o idee sa va bagati duminica la ploiesti cu o masina,just for fun.PACE
babone is offline  
Old 25-10-10, 20:41   #174
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr View Post
si clubul...nu ca nu a auzit nimeni de el...dar nu a avut aparitii...asa ca din punctul meu de vedere DreamWorks nu exista

E normal ca nu a avut aparitii...ce aparitii vrei sa aiba un club intr-o saptamana de la infiintare ? Sau arata-mi mie un club care a devenit celebru dupa o saptamana. E nevoie de timp, fiecare club a inceput de jos.

Legat de reguli mi se pare ok si eram sigur ca o sa inceapa si o mica cearta...era si normal. Dar haideti sa terminam cu off-topicul. Regulile sunt reguli si trebuiesc respectate. Nu trebuie sa ne certam intre noi si sa ne suparam unii pe altii.
Old 25-10-10, 20:52   #175
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
E de apreciat ca aveti niste reguli si ca pentru moment le respectati. In toate paginile scrise chiar am urmarit problema aceasta si am vrut sa vad finalizarea ei si o apreciez...putea sa fie "hai lasa, vino si tu asa..."

...dar in timp asa se nasc problemele ...azi unu maine altu...poimaine haos. Sau la fel se nasc discutii si conflicte intre membri.

Iar atat timp cat "pentru moment" o sa fie "pentru totdeauna" u can't go wrong!

P.S. Imi place ca se misca treaba..."inceputurile" sunt frumoase si vad ca membrii vin si sunt doritori multi. Congrats!!!
Mersi morph, este o onoare ca primim aprecieri de la tine.Ai dreptate in tot ce spui, nimic de contrazis.Multumim de sustinere.
Quote:
Legile nu sunt de ****, sunt "cerinte" ce trebuiesc neaparat impuse intr-un club auto.Prin postul tau ai demonstrat ceva imaturitate...si lipsa de respect fata de prieteni ( noi asa te consideram ).Stai calm nu se supara nimeni.
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
Multumim pt urari. Nu facem discriminari, dar chiar cred ca sunt doua reguli care trebuiesc indeplinite.... deci e valabil si pt bib_andrey, momentan e simpatizant. Nu asteptam fani, dar daca vreti sa faceti parte din club, regulile sunt general valabile. Mai multe detalii despre evenimentul de duminica si plecare vor fi disponibile vineri la meeting.
Bine punctat.
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw View Post
Tocmai ce spuneam fără flame'uri dacă tu crezi că aşa se dă un răspuns frumos şi elevat este treaba ta ! Eu am încheiat subiectul !
Asa se vede adevaratul prieten...pacat .
Quote:
Originally Posted by bib_andrey View Post
Deci ma zburati si pe mne..ok ..sal
Daca tu consideri asta o "zburare" ... poti veni la intalniri, poti discuta/sta cu noi, doar ne esti prieten.E decizia ta.
Quote:

Asea ca pas
Ai vazut...sa ajuns unde ai spus.
Quote:
penibil? mie nu mi se pare...a dat un raspuns clar...nu motiv de cearta flame sau altceva...

penibil era sa zica...daaa va multumesc din suflet ca ma lasati sa fiu atarnache...mai ales cand esti atarnache la ceva abia infiintat...cu 0 aparitii si de care nu a auzit nimeni...da...atarnache la anonymous/mr sau alt club cu pedigree ar fi o treaba...
postul asta nu e motiv de cearta dar tinand cont ca voua va trebuie oameni in club care ... fac ceva, nu care n-au nici o modificare la masina...si mai ales ca sunteti prieteni ,probabil era ca postul...dezlegare la peste...
sper ca m-am facut inteles...asteptam sa vedem cum va dezvoltati in continuare
Esti foarte penibil, nu inteleg de ce te bagi in seama ca musca in **** cand nu ai nici o treaba.Daca ne vom face treaba pe viitor, vom vedea, iar daca va fi bine, te asteptam sa ne aplauzi.
Quote:

Regulile au fost postate din 1 post pe acest thread. El lea citit sau nu lea citit a vrut sa fie membru desi nu are varsta legala nici masina, nimic practic. Atunci oamenii iau reamintit frumos asta si el atunci (din cel mai mare dornic) a devenit "like whateva! si asa n'am nevoie de voi sau stickerul vostru...hai pa! Simpatizant? NU vreti sa fiu fanu vostru nr. 1?" si alte vorbe care nu'si aveau rostul.

Altii au putut sa spuna "ok, ms"...sau "bine, am inteles, pa" dar vezi tu...el s'a simtit nuj cum, PAREREA MEA.

Din moment ce a vazut ca trebuie sa fii 18+ si sa ai o masina nu inteleg dc a mai intrebat cum ramane cu situatia lui...

Acum nu vreau sa lungesc treaba asta. Repet, apreciez ca regulile se tin si nu's aspiratori de membri baietii (exact cum ma asteptam).

----------
Ca sa nu fie numai offtopic, cand reprimesc dreptul de circulatie poate vin si eu la o intalnire la voi
Multumim morph, te asteptam .
Quote:
Supapa zici tu că nu a auzit nimeni de clubul nostru?Sincer astea's chestii coilăreşti ce faci tu să îi iei partea ! A fost scris de la început regula ....
Avem nevoie de CALITATE nu CANTITATE !Probabil se observă diferenţa de scris dintre calitate şi cantitate ! Eram sigur că aşa se va reacţiona dar şti tu de ce îţi este frică de aia nu scapi !

Eram sigur ca se va ajunge aici, am fost atentionat de lucrul asta de catre Kenzo si tu o sti Razvan, dar asta e...
Quote:
are peste 18...problema e alta, masina lui fiind condusa de amici cu permis in 90% din timp

LE: regulile sunt pentru toti...eu sincer nu vad masini modificate in afara de pdv care arata dubby asa...si clubul...nu ca nu a auzit nimeni de el...dar nu a avut aparitii...asa ca din punctul meu de vedere DreamWorks nu exista,asta ca si observator...la 4tuning days sau alte evenimente puteti face deschiderea oficiala...pana atunci....sunteti doar bagabontii care fac galagie in parcarea sun plaza ,va urez mult succes in ceea ce vreti sa faceti...o sa mai urmaresc topicul si...oricum mai vorbim prin cartier...
Nu vezi masini modificate?Suntem la inceput, nimeni in veci vecilor nu o sa intre intr-un club "rasarit peste noapte" cu o masina "tunata", cu siguranta se vor duce in cluburile consacrate.
Quote:
Originally Posted by babone View Post
OnTopic : personal si eu sunt de parere ca sunt binevenite aceste reguli si apreciez faptul ca incercati sa fiti cat mai ok si sper sa nu ajung sa vad pe toate harburile parasolarul vostru ci sa aveti putin respect fata de voi.PS:ar fi o idee sa va bagati duminica la ploiesti cu o masina,just for fun.PACE
Cu siguranta nu o sa vezi orice masina in club , posibil sa mai facem trieri.Cat despre Ploiesti, discutam vineri, poate se baga cineva, daca nu aveam probleme cu masina ma bagam cu harbu...cu toate ca ar trebuii discutate mai devreme, sa avem timp de inscriere.

Multumim celor care ne-au incurajat si ne sustin, iar pentru restul ... multumim.
NXdev is offline  
Old 25-10-10, 21:23   #176
bib_andrey

Stage 5

Member of:
[RENAULT]
[SEAT]

Deci sa fiu inteles de toti..sa nu credeti ca sunt nesimtit..sau ceva de genul..eu nu m`am suparat deloc..probabil ca voi venii la intalniri..chiar daca nu sunt membru..intradevar trebuie respectate regulile clubului care sunt valabile pt toata lumea..inclusiv pt mne..

Deci..va salut si bafta in continuare cu,clubul !
bib_andrey is offline  
Old 25-10-10, 22:57   #177
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:

Asea ca pas

Quote:

----------
Deci te intreb ma cunosti, m-ai vazut vreodata, ai schimbat vreo vorba cu mine? raspunsu e clar NU, asea ca te rog sa iti vezi lungu nasului si sa nu te mai bagi in chestii care NU te privesc. Ai vreo legatura cu acest club? esti vreun membru fondator, ai vreo fyunctie...inca odata NU. Te rog frumos inca odata nu te mai baga aiurea. Si in cazu in care vrei sa ma cunosti, chiar te rog sa ne vedem sa discutam. Si te-ai intrebat de ce poate nu am permis? Varsta am stai calm, masini am avut mai multe decat ai tu ani...asea ca inca odata veziti de ograda ta si dupa vino in a mea. Bafta, te saluta penibilu de ncr!

Quote:
Quote:

era un raspuns normal...voi l-ati vazut aiurea, nu inteleg de ce...oricum eu venisem in acest club pentru prieteni, nu pentru un stiker. In fine va urez succes!
Quote:
Originally Posted by babone View Post
cu alte cuvinte consideri ca masina mea e un harb? si daca da te rog sa continui discutia pe topicu meu...astept cat mai multe critici si de ce nu laude, poate asea o sa ajung sa am o masina mai buna.

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Mersi morph, este o onoare ca primim aprecieri de la tine.Ai dreptate in tot ce spui, nimic de contrazis.Multumim de sustinere.

Legile nu sunt de ****, sunt "cerinte" ce trebuiesc neaparat impuse intr-un club auto.Prin postul tau ai demonstrat ceva imaturitate...si lipsa de respect fata de prieteni ( noi asa te consideram ).Stai calm nu se supara nimeni.

Bine punctat.

Asa se vede adevaratul prieten...pacat .

Daca tu consideri asta o "zburare" ... poti veni la intalniri, poti discuta/sta cu noi, doar ne esti prieten.E decizia ta.

Ai vazut...sa ajuns unde ai spus.

Esti foarte penibil, nu inteleg de ce te bagi in seama ca musca in **** cand nu ai nici o treaba.Daca ne vom face treaba pe viitor, vom vedea, iar daca va fi bine, te asteptam sa ne aplauzi.

Multumim morph, te asteptam .

Eram sigur ca se va ajunge aici, am fost atentionat de lucrul asta de catre Kenzo si tu o sti Razvan, dar asta e...

Nu vezi masini modificate?Suntem la inceput, nimeni in veci vecilor nu o sa intre intr-un club "rasarit peste noapte" cu o masina "tunata", cu siguranta se vor duce in cluburile consacrate.

Cu siguranta nu o sa vezi orice masina in club , posibil sa mai facem trieri.Cat despre Ploiesti, discutam vineri, poate se baga cineva, daca nu aveam probleme cu masina ma bagam cu harbu...cu toate ca ar trebuii discutate mai devreme, sa avem timp de inscriere.

Multumim celor care ne-au incurajat si ne sustin, iar pentru restul ... multumim.
prieteni? voi vorbiti de prieteni ma nene? In locu vostru mi-as tine gura...si mai ales in locu lu liviu, care daca vrea sa mai aiba vorbe cu mine. Tu dev, te-am ajutat cat am putut, ti-am dat si presele alea...am vrut sa te ajut cu bara ca un prieten te costa. Nu vreau sa credeti ca le scot ochii...

In alta ordine de Idei CEARTA ASTA SE TERMINA AICI! Va rog sa nu ma mai pomeniti aiurea, sa va legati de mine sau sa continuati aceasta cearta inutila. Daca erati diplomati spuneati asta e, succes si tie...dar nu ati demonstrat ca, sunteti niste tate ca la piata. Bafta!
Old 25-10-10, 22:59   #178
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post

Asta e nu mai răspundem la OFF şi gata ! S-a înţeles?La întrebările legate de club se răspunde cu cea mai mare plăcere de acum încolo UN post nu vreau să mai văd offtopic !
Tweety_rzw is offline  
Old 25-10-10, 23:23   #179
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Vineri, incercati sa veniti cu banii pentru parasolar + sticker.Sper sa va fac cunostiinta cu "cineva" in seara cu pricina .Eu anunt de pe acuma...pe 31 nu pot pleca nicaieri, este ziua mea de nastere si o sa am cativa "musafiri" din partea familiei.Multumesc si sper sa ma intelegeti.
NXdev is offline  
Old 25-10-10, 23:34   #180
florinfty

Stage 5

florinfty's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by PDV_1989 View Post
Salut vecine, dai un pm lu' rzw asta micu poate vi si tu cu aia mica si frumoasa
Bafta!
Poate reusesc sa trec si eu intr-o seara pe la voi pe la intalnire sa va salut.
florinfty is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -