Da...a fost penal rau acolo )) cica da-i ba ca e verde ) si dupa ce a plecat el cand am ajuns eu la semafor am trecut pe portocaliu...restu din spate ROSU original ) ca altfel se strica coloana si nu era frumos
mersi dev...am vorbit azi cu Fr33 si o sa ma interesez si eu pe aici de placute si de tricouri, dar vreau sa faceti un vt sa ma duc cu ele pe stick...
O sa incerc asta-seara sa fac rost de VT-uri.
Quote:
Originally Posted by Alex30
Da...a fost penal rau acolo )) cica da-i ba ca e verde ) si dupa ce a plecat el cand am ajuns eu la semafor am trecut pe portocaliu...restu din spate ROSU original ) ca altfel se strica coloana si nu era frumos
N-am stiut de faza cu ROSU ....foarte tare seara .
am inceput cu niste ***uri care nu isi au rostul ... una peste alta sa ma anuntzatzi si pe mine cand e totul OK ... pana atunci eu nu am ce sa mai vb si ce sa mai postez p`aici
Frumos bad boy la corsa ! Sa ai grija de ea e foarte frumoasa si o stiu demult ti-am spus si pe facebook ! Am avut si eu una !
multumesc mult razvan...incerc sa mai schimb si eu una alta...sa incepem sezonul cu ceva nou...daca m am intors cu motorul (vroiam sa pun 2.0 8v), sa facem ceva la aspect si putin mai mult bass decat era inainte:X....
Din cauza oamenilor ca tine reusesc sa tin capu sus si sa imi retrag postul de mai sus vineri se vor vorbii toate problemele ! POSTUL DE MAI SUS NU SE VA LUA IN CONSIDERARE !