23-01-11, 05:55
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Re: DreamWorks
Cu siguranta intr-un weekend dar eu un weekend il lucrez, unul sunt liber...si tot asa . Daca cade in ala liber e perfect...
|
|
|
23-01-11, 05:56
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
o combinam cumva sa iasa bine pentru toata lumea...
|
|
|
23-01-11, 10:39
|
|
Stage 5
|
daca ajungi pana in republica ... cora PTM iti dau eu o baterie 1 luna 2 ... ca eu sunt cu masina pe butuci "2 baterii mai exact" )
Quote:
Originally Posted by andreibadea
am si eu o intrebare....are cineva o baterie mai veche pe acasa si este dispus sa o imprumute pentru o perioada de...nush 1 luna... ?...
mi s a dus bateria si nu dispun de finante acum sa ma bucur de o varta!...
|
|
|
|
23-01-11, 13:55
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
o combinam cumva sa iasa bine pentru toata lumea...
|
asta asa e, o sa facem bine ca sa nu fie rau... si uitasem aseara ca eram prea obosit, avem si un logan rosu care va fi pregatit pentru competitii audio
23-01-11, 14:34
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
asta asa e, o sa facem bine ca sa nu fie rau... si uitasem aseara ca eram prea obosit, avem si un logan rosu care va fi pregatit pentru competitii audio
|
Sonny...eu zic sa venim la deschiderea filialei dupa 4tuning days, drumul la CT implica niste costuri iar momentan sunt de parere sa ne pregatim de event.
Una peste alta, felicitari lui Iosif pentru acceptarea invitatiei in club, frumos gest .
Voi, cei de la CT sunteti plini de surprize .
|
|
|
23-01-11, 14:51
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by NXdev
Sonny...eu zic sa venim la deschiderea filialei dupa 4tuning days, drumul la CT implica niste costuri iar momentan sunt de parere sa ne pregatim de event.
Una peste alta, felicitari lui Iosif pentru acceptarea invitatiei in club, frumos gest .
Voi, cei de la CT sunteti plini de surprize .
|
pastram surpriza, vedem cand o sa ne mobilizam sa facem asta, o sa fiti anuntati din timp oricum...
asa sunt persoanele de aici de la constanta, pline de surprize, vreau sa va zic ca aseara am ramas inca odata :O din cauza cristinei "purtatoarea noastra de cuvant" pentru ca...
eram la aqua..afara burnita si era un frig batea vantu si stateam in masina si vb cu ingerasul si cu iosif despre club si astea, la un moment dat au venit 3-4 BMW de la fanatik si au inceput sa se dea pe acolo si cristina iese afara in ploaie si se uita si sa zica ala se da bine si ala nu....ca tre sa cautam si noi baieti asa ca ei sa se dea la drag si drift si a stat vreo 15 min in frig pentru a vedea cum se dau baietii...
apoi am fost la un pubb sa stam linistiti de vorba, nu apucam sa zicem 2-3 cuv eu, iosif sau ingeradul ca zicea trebuie asa si sa ne gandim si la si la un moment dat a inceput sa il bata la cap pe ingeras despre masini...aici sa zica el ce au vorbit....si cea mai tare replica care a fost din partea unui baiat, dupa ce a zis ca urmareste promotor, auto forum si alte emisiuni a fost "auzi da tu nu te uiti la telenovele"? ) ) )...am ramas impresionat
|
|
|
23-01-11, 21:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30
daca ajungi pana in republica ... cora PTM iti dau eu o baterie 1 luna 2 ... ca eu sunt cu masina pe butuci "2 baterii mai exact" )
|
O sa ajung fr33...da mi un pm du id tau multumesc mult
|
|
|
24-01-11, 01:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Pentru orice intrebare si sa nu mai dam PM uri...
YM: andreibadea_88@yahoo.com
|
|
|
24-01-11, 01:06
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
pastram surpriza, vedem cand o sa ne mobilizam sa facem asta, o sa fiti anuntati din timp oricum...
asa sunt persoanele de aici de la constanta, pline de surprize, vreau sa va zic ca aseara am ramas inca odata :O din cauza cristinei "purtatoarea noastra de cuvant" pentru ca...
eram la aqua..afara burnita si era un frig batea vantu si stateam in masina si vb cu ingerasul si cu iosif despre club si astea, la un moment dat au venit 3-4 BMW de la fanatik si au inceput sa se dea pe acolo si cristina iese afara in ploaie si se uita si sa zica ala se da bine si ala nu....ca tre sa cautam si noi baieti asa ca ei sa se dea la drag si drift si a stat vreo 15 min in frig pentru a vedea cum se dau baietii...
apoi am fost la un pubb sa stam linistiti de vorba, nu apucam sa zicem 2-3 cuv eu, iosif sau ingeradul ca zicea trebuie asa si sa ne gandim si la si la un moment dat a inceput sa il bata la cap pe ingeras despre masini...aici sa zica el ce au vorbit....si cea mai tare replica care a fost din partea unui baiat, dupa ce a zis ca urmareste promotor, auto forum si alte emisiuni a fost "auzi da tu nu te uiti la telenovele"? ) ) )...am ramas impresionat
|
Deocamdata vreau sa zic ca ar fi prea ok daca o punem pe cristina pe post de purtator de cuvant la noi , deoarece are papagal si s-ar descurca de minune pe acel post. Legat de restul ce ai zis mai sus, comentez pe zi.
|
|
|
24-01-11, 01:08
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Se fac miscari multe in CT...se vede ca sunteti bagati in priza cu treburile
|
|
|
24-01-11, 01:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Se fac miscari multe in CT...se vede ca sunteti bagati in priza cu treburile
|
vrem sa facem treaba buna, atata tot...va salut
|
|
|
24-01-11, 01:13
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
vrem sa facem treaba buna, atata tot...va salut
|
E bine ca esti hotarat...nu gasesti multa lume cu care sa faci treaba in ziua de azi...
|
|
|
24-01-11, 01:24
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
E bine ca esti hotarat...nu gasesti multa lume cu care sa faci treaba in ziua de azi...
|
trebuie
pune o poza clara cu masina ta sa iti facem si capota alb mat
|
|
|
24-01-11, 01:28
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
trebuie
pune o poza clara cu masina ta sa iti facem si capota alb mat
|
nu prea am poze...sper sa te ajute asta..
|
|
|
24-01-11, 08:15
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Buna dimineata...o saptamana cu multe realizari tuturor!!!
|
|
|
|
|