20-01-11, 00:04
|
|
Stage 4
Member of: [PEUGEOT]
|
Re: DreamWorks
Salutare Zeta, repara geamul ala sa vorbim si noi ca tot omul la semafor ) V-am salutat.
|
|
|
20-01-11, 00:32
|
|
Stage 5
|
|
|
|
20-01-11, 01:21
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by PDV_1989
Vad ca ai la avatar unul rosu ... asa il faci ?
|
da....rosu il fac, imi place tare culoarea si sper sa iasa bine, oricum nu era greu
|
|
|
20-01-11, 09:51
|
|
Stage 5
|
aseara am terminat si eu masina prin interior ... am scos absolut tot din ea ... am sters cu benzina ... spre bucuria mea nu am nici macar 1 pata de rugina sau vro gaura ... am luat vopsea cauciucata .... si iam tras 2 maini prin interior ca sa ma simt eu bine sa stiu ca nu o sa am probleme ... am dat folia JOS ) ms ANDU ... si ca tot nu prea mai aveam ce face am tras de toate bandourile de pe masina ))) care erau lipite cu POXIPOL :d ... incet incet o sa mam apuc sa motez motorul , sa ii dau cheie ... rodajul ... si dupa pregatire pt vopsitorie
20-01-11, 12:50
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
multumesc baieti pentru sustinere, sper ca pana la vara dream works sa fie un club mare in romania si sa deschidem si filiala aici
pun si eu 2 poze sa vedeti unde s.au dus banii mei de facultate
|
Splendid , ar trebuii sa merite sacrificiul .Apropo...culoarea va fi mai mult decat perfecta pentru o masina sport.
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30
aseara am terminat si eu masina prin interior ... am scos absolut tot din ea ... am sters cu benzina ... spre bucuria mea nu am nici macar 1 pata de rugina sau vro gaura ... am luat vopsea cauciucata .... si iam tras 2 maini prin interior ca sa ma simt eu bine sa stiu ca nu o sa am probleme ... am dat folia JOS ) ms ANDU ... si ca tot nu prea mai aveam ce face am tras de toate bandourile de pe masina ))) care erau lipite cu POXIPOL :d ... incet incet o sa mam apuc sa motez motorul , sa ii dau cheie ... rodajul ... si dupa pregatire pt vopsitorie
|
Ai lasat-o cheala ), mai rar mk2 fara rugina...nu s-a luat vopseaua cand ai dat jos bandourile ?Pacat de folie ...facea toata treaba ( joking ).Poate reusesti sa ne arati si noua cateva poze .
Membri DreamWorks...am o veste buna...timp de cateva zile m-am interesat de eventuri, iar cu ajutorul lui Razvan NEB am trimis email domnului Vali Laszlo.
Buna seara.Imi puteti spune cand se va organiza urmatorul event 4tuning days?Sau daca se va organiza anul acesta.Multumesc.
Raspuns:
Sfarsitul lunii Martie, inceputul lunii Aprilie.
|
|
|
20-01-11, 12:53
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
in fiecare an eventul s-a facut in martie...nu e ceva foarte nou
|
|
|
20-01-11, 12:54
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by NXdev
Membri DreamWorks...am o veste buna...timp de cateva zile m-am interesat de eventuri, iar cu ajutorul lui Razvan NEB am trimis email domnului Vali Laszlo.
Buna seara.Imi puteti spune cand se va organiza urmatorul event 4tuning days?Sau daca se va organiza anul acesta.Multumesc.
Raspuns:
|
Celebrul 4tuningdays...
Poate ne vedem pe acolo, daca primiti cu colindul de paste.
|
|
|
20-01-11, 12:55
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by NXdev
Splendid , ar trebuii sa merite sacrificiul .Apropo...culoarea va fi mai mult decat perfecta pentru o masina sport.
Raspuns:
|
foarte frumos, abia astept sper sa participe si cineva de la noi
poate termin si eu masina
|
|
|
20-01-11, 13:00
|
|
Stage 5
|
corect ... mai greu mk2 fara rugina ... ete ca lam gasit ... una peste alta ... am gasit un motor impecabil cu tot ce imi trebui pe ea ... din nefericire nu dispun de totzi bani si sunt nevoit sa Vand Jantele ... pt toate lumea , https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...p-9j-7-5j.html ... ultimul pretz este 12 mil cu tot cu flanse si prezoane ...
|
|
|
20-01-11, 13:09
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30
corect ... mai greu mk2 fara rugina ... ete ca lam gasit ... una peste alta ... am gasit un motor impecabil cu tot ce imi trebui pe ea ... din nefericire nu dispun de totzi bani si sunt nevoit sa Vand Jantele ... pt toate lumea , https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...p-9j-7-5j.html ... ultimul pretz este 12 mil cu tot cu flanse si prezoane ...
|
las ca o faci tu, timpul rezolva toate probleme, pacat ca dispui de toti banii sa il cumperi, am vazut anuntul si la bazar, o sa iti iei ceva mai frumos nu e panica...sa ai spor cu mk2
20-01-11, 13:11
|
|
Stage 5
|
ms frumos ... combinatia e alta ... sa le vand si vedem noi ce imi iau dupa ... nu prea imi permit sa pierd si motorul asta ... + de asta dau jantele la un pretz de nimic ... avand in vedere ca numai flansele + prezoanele sunt km 100e
Quote:
las ca o faci tu, timpul rezolva toate probleme, pacat ca dispui de toti banii sa il cumperi, am vazut anuntul si la bazar, o sa iti iei ceva mai frumos nu e panica...sa ai spor cu mk2
|
|
|
|
20-01-11, 13:22
|
|
Stage 5
|
Zeta si u umbli cu geamu c amn )???? Fara sal poti da jos :O??
|
|
|
20-01-11, 13:57
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by b777kap
in fiecare an eventul s-a facut in martie...nu e ceva foarte nou
|
Aha...
Quote:
Originally Posted by Mustang
Celebrul 4tuningdays...
Poate ne vedem pe acolo, daca primiti cu colindul de paste.
|
Primim primim, dar sa ne colinzi cum trebuie .
Quote:
foarte frumos, abia astept sper sa participe si cineva de la noi
poate termin si eu masina
|
Vom participa cateva masini + ursul tau .
|
|
|
20-01-11, 15:13
|
|
Stage 5
|
Nu se mai vinde nimic ... nu mai cumpar nimic ... ma duc acum sa imi iau piesele pt motorul meu ... si il fac pe ala ... si gata
|
|
|
20-01-11, 17:07
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Indecis mereu Florin ... Oricum face treaba omu ,apropo fr33 te ajut la puzzle knd ai nevoie daca vrei !
|
|
|
|
|