19-01-11, 16:19
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: DreamWorks
@kreasta: Salut MRU, frumoasa masina , mi-ar face placere sa te avem printre noi.Te astept vineri, sa facem si parasolar .
@Tyfu: Te trec pe lista :P.Vorbeste cu nenea Zuz ca esti in drumul lui, poate veniti impreuna :">.
@Sonny:Mersi pentru sfat , intotdeauna vei fi bine venit printre noi.Legat de filiala, eu as fi de acord, sa vedem si parerile membrilor.Imi poti spune mai multe detalii?
|
|
|
19-01-11, 16:34
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by NXdev
@Sonny:Mersi pentru sfat , intotdeauna vei fi bine venit printre noi.Legat de filiala, eu as fi de acord, sa vedem si parerile membrilor.Imi poti spune mai multe detalii?
|
nu vreau sa ma avant asa aiurea in chestia asta, momentan ramane in plan, daca sunt si restul membrilor incantati de idee
plus de asta ca sunt din vara in constanta si deja am inceput sa cunosc baietii de pe aici dar nu pe toti si parerea mea e sa ramana subiectul in discutie si la vara sa trageti o fuga in numar cat mai mare vreo 2 zile pe aici, pana atunci am timp si eu sa cunosc pe toata lumea, sa aleg masini pentru club, cu accordul vostru bineinteles si in momentul in care ati venit noi o sa fim pregatiti si dam drumu si la filiala asta
parerea mea...astept pareri pro si contra...
19-01-11, 16:44
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
nu vreau sa ma avant asa aiurea in chestia asta, momentan ramane in plan, daca sunt si restul membrilor incantati de idee
plus de asta ca sunt din vara in constanta si deja am inceput sa cunosc baietii de pe aici dar nu pe toti si parerea mea e sa ramana subiectul in discutie si la vara sa trageti o fuga in numar cat mai mare vreo 2 zile pe aici, pana atunci am timp si eu sa cunosc pe toata lumea, sa aleg masini pentru club, cu accordul vostru bineinteles si in momentul in care ati venit noi o sa fim pregatiti si dam drumu si la filiala asta
|
Votez PETNRU.....poate ne cazezi si pe noi la vara mai ieftineanu ) glumesc...da man ar fi ceva o filiala !
|
|
|
19-01-11, 17:02
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Votez PETNRU.....poate ne cazezi si pe noi la vara mai ieftineanu ) glumesc...da man ar fi ceva o filiala !
|
va cazez nu e problema
|
|
|
19-01-11, 17:08
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [Opel] [DACIA] [RENAULT] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Votez PETNRU!
|
+1 pentru
|
|
|
19-01-11, 17:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by PDV_1989
+1 pentru
|
Si eu sunt de acord !
|
|
|
19-01-11, 18:24
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
|
PRO! Foarte buna ideea...oricum la vara trec pe la mare
Quote:
Originally Posted by Tyfu
Sticker vreau si eu!!!!!
Incerc sa ajung vineri prin forte proprii daca nu va contactez e cei care stati in zona Titan sau prin apropiere.
ZuZ tu lucrezi la Mega Image?? Vad masina mereu parcata in fata la Mega Image la Gloria
|
Da Tyf lucrez acolo
|
|
|
19-01-11, 19:57
|
|
CITROEN Driver
Stage 4
Member of: [CITROEN]
|
Din experientele trecute pe care le-am avut cu alte cluburi sunt necesari bani destui sa poti participa la o expozitie....ma rog cum au facut cei unde am fost eu....cu banner, stickere si altele.
Ideea cu cotizatia dupa mine ar fi ok in sensul in care banii sunt folositi pentru asa ceva inclusiv cum ati zis si voi pentru cosmetizarea masinilor, ca sa iasa ceva ok.
Ii dau dreptate lui Micutzu in ceea ce a scris desi nu ar trebui sa scriu eu pt ca nu pot spune ca am participat la toate intalnirile iar acum a mai aparut si porcaria asta cu permisul meu suspendat care ma cam dat peste cap. Oricum am incredere ca putem face ceva frumos si abia astept sa treaca luna asta sa pot veni nelipsit la intalniri.
P.S. Sunt pro pentru filiala de la Constanta
|
|
|
19-01-11, 22:30
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
multumesc baieti pentru sustinere, sper ca pana la vara dream works sa fie un club mare in romania si sa deschidem si filiala aici
pun si eu 2 poze sa vedeti unde s.au dus banii mei de facultate
|
|
|
19-01-11, 22:44
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Asa DA! Frumos sonny unde s-au dus banii...mai bine aici . Bafta cu proiectul
|
|
|
19-01-11, 22:49
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Quote:
multumesc baieti pentru sustinere, sper ca pana la vara dream works sa fie un club mare in romania si sa deschidem si filiala aici
|
delicious...
super power e30 ;x
|
|
|
19-01-11, 22:54
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
mersi baieti, sa vedem cand o fi gata ca e greu tare cu banii, caut un job ceva si nu gasesc, toate job.urile sa apeleze la mine )) ))
in alta ordine de idei sper sa iasa bine...sa vedem cine ghiceste culoarea, in afara de DEV ca lui i.am zis
|
|
|
19-01-11, 22:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Frumos !! Ce culoare il vei face ?
|
|
|
19-01-11, 22:57
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by IuLiaNo
Frumos !! Ce culoare il vei face ?
|
o sa fie o culoare clasica, sa vedem cine ghiceste
|
|
|
19-01-11, 23:48
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [Opel] [DACIA] [RENAULT] [2 Roti]
|
Quote:
o sa fie o culoare clasica, sa vedem cine ghiceste
|
Vad ca ai la avatar unul rosu ... asa il faci ?
|
|
|
|
|