Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-01-11, 22:49   #916
promiseland

Stage 4

promiseland's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: DreamWorks

Quote:
Originally Posted by IuLiaNo View Post
O initiativa buna, Dar cu o conditie banii sa se foloseasca doar pentru cosmetizarea masinilor, sau ce are legatura cu masinile.Sunt si eu de acord
obligat doar in favoarea masinilor,iar toti banii acumulati pot fi justificati prin bon fiscal sau factura orice se poate obtine in urma cumparaturilor.
promiseland is offline  
Old 17-01-11, 22:54   #917
radu715

Stage 5

radu715's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

Quote:
Altii vad k inainteaza cu lucrariile, eu dau inapoi, din nefericire ursu a mai avut parte de un eveniment, vad k necazurile se tin scai de mn anul acesta,dar pana la urma tot raul spre bine poate asa imi pun si eu mtech2

Bro , imi pare foarte rau de cele intamplate.
Lasa ca o sa-l faci tu FORTZZA. Nu-i problema il facem //IEEM. ><

Cat despre "discomfortul" dintre Razvan si Alex .. bagati-va mintile in cap ca aveti un club de "intretinut" , lasati copilariile !!
Old 17-01-11, 22:55   #918
micutu11

Stage 5

micutu11's Avatar

-eu zic sa luam exemplul celor de la Logan club.......
-stai sa vezi ce masini pot intra la un eveniment..
-sa se mai inmulteask membri si cei actuali sa vina mai des la intalniri
parerea mea... va salut!!
Old 17-01-11, 23:11   #919
IuLiaNo

Stage 5

IuLiaNo's Avatar

Quote:
Originally Posted by radu715 View Post
Bro , imi pare foarte rau de cele intamplate.
Lasa ca o sa-l faci tu FORTZZA. Nu-i problema il facem //IEEM. ><

Cat despre "discomfortul" dintre Razvan si Alex .. bagati-va mintile in cap ca aveti un club de "intretinut" , lasati copilariile !!
Si mie imi parea rau bro,asta e, mi-a mai trecut suparearea acu k stiu k o sa il scot mai fotza decat era , problema e k nu stiu cand
Pentru mai multe detali :0767537648 George
IuLiaNo is offline  
Old 17-01-11, 23:18   #920
radu715

Stage 5

radu715's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

Quote:
Si mie imi parea rau bro,asta e, mi-a mai trecut suparearea acu k stiu k o sa il scot mai fotza decat era , problema e k nu stiu cand

Mai bine putin mai tarziu decat niciodata !!

Capu' sus ca avem treaba
radu715 is offline  
Old 17-01-11, 23:22   #921
promiseland

Stage 4

promiseland's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by micutu11 View Post
micutule nu vreau sa te superi pe mine ca dau reply la ceea ce ai spus tu pe de o parte ai perfecta dreptate dar gandeste ca niciodata clubul nu va sari de maximum 20 de membri si care nici in aia nu ai baza daca raman fara putina "activitate" din partea clubului.faza cu cotizatia e in favoarea initierilor avtivitatilor si mai mult decat atat in favoarea clubului.sa ma corecteze cineva daca gresesc.respect
Old 18-01-11, 01:03   #922
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]

Ideea cu biletelu este fix ZERO ,deoarece se va gasii norocul pur si va trage de 2x dam un ex acelasi personaj si vor aparea discutii ! NU ASA ! Se va lua in fiecare luna 10LEI membru si se vor folosii pt cosmetizarea masinilor dar se va lua fiecare membru pe RAND ! ASTA ESTE o propunere....parerea mea !In functie de numele fiecaruia dintre noi,in ordine alfabetica ! Ce spuneti?
Tweety_rzw is offline  
Old 18-01-11, 02:20   #923
aditzu08

Stage 5

aditzu08's Avatar

Member of:
[DACIA]

Ai dreptate pe urma sa nu apara discutii.dar poti sa tragi biletele si sa se stabileasca ordinea,nu neaparat dupa nume.
o idee ar fi sa se ia mai mult de 10 lei,ca se stranga o suma mai mare.
aditzu08 is offline  
Old 18-01-11, 09:14   #924
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Ma bag si io in seama... la 10-15 membri, pana ii vine randu lu X, ajungeti in iarna viitoare... Cred ca se pot strange banii, si se folosesc atunci cand e nevoie! Sau se pot folosi pentru a-i sprjini pe cei care participa la drift (cu anvelope) cum a zis Alex... E doar o parere, puteti sa tineti cont de ea sau nu...

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline  
Old 18-01-11, 10:05   #925
Fr33`e30

Stage 5

Fr33`e30's Avatar

hmm nu ar fi mai bine sa vb despre toate astea la intalnire ... facem o intalnire de gradul 0 ... sa apara totzi membri ... pe jos ... role ... biciclete ... eventual masini ... si sa vb totzi LIVE ... parerea mea
Old 18-01-11, 12:14   #926
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
O initiativa buna, Dar cu o conditie banii sa se foloseasca doar pentru cosmetizarea masinilor, sau ce are legatura cu masinile.Sunt si eu de acord
Quote:
Originally Posted by promiseland View Post
felicitari Alecs!o foarte buna initiativa si cred ca va fi acceptata de catre toti membri(vorba aia ce mai inseamna in ziua de azi 10 lei sau cat se hotaraste).votez De Acord
Multumesc, cu siguranta vor fi folositi doar pentru cosmetizare...mai discutam.
Quote:
Originally Posted by micutu11 View Post
Sa legalizam clubul ?
Vom discuta vineri despre masinile ce vor intra la event-uri.
Eu fac tot posibilul sa aduc noi membri...iar din cei actuali, majoritatea au masinile in lucru.
Quote:
Originally Posted by promiseland View Post
micutule nu vreau sa te superi pe mine ca dau reply la ceea ce ai spus tu pe de o parte ai perfecta dreptate dar gandeste ca niciodata clubul nu va sari de maximum 20 de membri si care nici in aia nu ai baza daca raman fara putina "activitate" din partea clubului.faza cu cotizatia e in favoarea initierilor avtivitatilor si mai mult decat atat in favoarea clubului.sa ma corecteze cineva daca gresesc.respect
Ai dreptate, pana la urma banii vor fi folositori in momentul cand participam la un event.
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw View Post
Ideea cu biletelu este fix ZERO ,deoarece se va gasii norocul pur si va trage de 2x dam un ex acelasi personaj si vor aparea discutii ! NU ASA ! Se va lua in fiecare luna 10LEI membru si se vor folosii pt cosmetizarea masinilor dar se va lua fiecare membru pe RAND ! ASTA ESTE o propunere....parerea mea !In functie de numele fiecaruia dintre noi,in ordine alfabetica ! Ce spuneti?
Quote:
Originally Posted by aditzu08 View Post
Ai dreptate pe urma sa nu apara discutii.dar poti sa tragi biletele si sa se stabileasca ordinea,nu neaparat dupa nume.
o idee ar fi sa se ia mai mult de 10 lei,ca se stranga o suma mai mare.
Aveti dreptate...cum a spus si Adi, incercam sa adunam mai multi bani, 5 lei pe saptamana ?
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
Ma bag si io in seama... la 10-15 membri, pana ii vine randu lu X, ajungeti in iarna viitoare... Cred ca se pot strange banii, si se folosesc atunci cand e nevoie! Sau se pot folosi pentru a-i sprjini pe cei care participa la drift (cu anvelope) cum a zis Alex... E doar o parere, puteti sa tineti cont de ea sau nu...
Pana la urma cade ideea cu tragerea unui bilet lunar, cel mai bine folosim fondurile in momentul cand participam la un event.
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30 View Post
hmm nu ar fi mai bine sa vb despre toate astea la intalnire ... facem o intalnire de gradul 0 ... sa apara totzi membri ... pe jos ... role ... biciclete ... eventual masini ... si sa vb totzi LIVE ... parerea mea
Nenea Fr33 cu ideea geniala , vineri rog toti membri sa fie prezenti.
NXdev is offline  
Old 18-01-11, 12:25   #927
Fr33`e30

Stage 5

Fr33`e30's Avatar

multumesc multumesc ))
Fr33`e30 is offline  
Old 18-01-11, 12:36   #928
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Fr33`e30 View Post
multumesc multumesc ))
Esti "mare" .

Vineri, orele 20:00, parcare subterana Grand Arena, toata lumea sa fie prezenta .Cei care n-au parasolar si am discutat, sunt rugati sa vina cu banutii.
NXdev is offline  
Old 18-01-11, 20:31   #929
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Miss Zeta si emisiunea "Surprize Surprize"
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0167.jpg
Views:	44
Size:	61.5 KB
ID:	1828799   Click image for larger version

Name:	IMG_0169.jpg
Views:	39
Size:	46.2 KB
ID:	1828814  
NXdev is offline  
Old 18-01-11, 20:40   #930
Fr33`e30

Stage 5

Fr33`e30's Avatar

felicitarile mele ... hmm una peste alta maine ma apuc sa dau jos urmatoarele "Interior + bord + instalatie electrica + TOT ) ... Geamuri ... tot tot tot ... nu am probleme de tinichigerie dar vreau sa o antifonez si sa o fac de la primul la ultimul surub ... cu riscul de a scoate masina km peste 1 an ... am un ideal in GOLF mk2 ... nush cat o sa dureze si cat pot sa o aduc sa semene cu cea din poza ... dar macar incer ... cu ajutorul unui bun prieten dal meu sper sa o scoatem la capat

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Miss Zeta si emisiunea "Surprize Surprize"
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	0085.jpg
Views:	67
Size:	106.2 KB
ID:	1828820  
Fr33`e30 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -