Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
domnu visi...tinand cont ca toata lumea stie ce faci si ce invarti..pls....laso balta...asa ca ciocu mic si veziti de corrado tau...si daca aveai umpic de creier nu comparai un VR6 cu un 20V turbo....eu ma dau cu tine...si o sa tio dau...si VW contra OCT...si CL contra ML 350AMG...sa vedem...te fac cu amandoua....sa ne vedem sanatosi la Baraolt...si data viitoare cand mai ai chef de scos vb scoate despre cine vrei nu despre mine...ca nu ma cunosti ca sa iti permiti...k???asa cum eu nu scot vb de u...u nu scoate de mine....k???bafta in trafic...
|
Singurul meu raspuns la toate astea este bine ca invart ceva. Ne dam si cu mercedesurile, daca ti-l da posesorul...
PS Ca sa nu uit, masoara-ti cuvintele "ciocu,mic", "daca aveai creier" pentru ca nici tu nu ma cunosti pe mine si s-arr putea data viitoare cand neintalnim sa fugi din alte motive...Nu incerca sa ma iriti ca reactionez, si eu ma bazez pe mine, nu o sun pe mama, da, pushtane???? Asta e ultimul post adresat tie, daca vrei s-o dam in altele, de orice fel te astept.
Hai...