Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

Reply

Thread Tools
Old 21-05-06, 21:51   #406
alfa33

Stage 5

alfa33's Avatar

Default Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

deocamdata cred ca trebuie sa vedem ce e cu flow, sa mergem pe la el indiferent de "culoare" si sa i dorim sanatate. Oricum ar fi el, este de al nostru dintre cei din Brasov si s-ar bucura de vizita oricui in momentele astea.
Old 21-05-06, 22:27   #407
corrado-vr6

Stage 5

corrado-vr6's Avatar

Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
Pentru domnu corrado-vr6 ...am auzit ca esti nerabdator sa imi dai revansa ...si am mai auzit ca mai si vb aiurea...ca nu am tupeu sa ma dau cu tine...am avut tupeu sa ma dau si dupa 1 saptamana dupa ce miam luat permisu ...am tupeu si acuma dupa 3 luni???asa ca te rog eu tineti aprecirile pentru tine...ca poate ai u corrado si cls...da nu esti de neinvins...si daca vrei sambata viitoare dam una ...Mercedes CLS500 cu Mercedes ML350...ce zici??ca sati dem ce inseamna..si punem si "obosita mea de octavia" cu "invingatoarea ta corrado"...si mai vedem...era sa te fac dupa 1 sapt dupa ce aveam carnetu...acuma dupa 3 luni...te fac sigur...si nu e lupta SPEEDLINE contra GHOST RACING TEAM...e lupta dintre we 2..pentru vb aruncate aiurea...k????bafta in trafic...

In primul si in primul rand "era sa ma faci"????????? Ai uitat ca am pus frana, te-am claxonat si pe urma tot ti-am dat o masina si ceva... In al doilea rand Mercedesul e CL nu CLS, in al treilea rand eu ma dau cu orice si nu am refuzat pe nimeni la nici o cursa prin BV. In al patrulea rand iti spun in fata ca erai ieri in Livada, ai zis ca vii sa ne dam si pe uram nu ai aparut. Nu ma lua pe mine cu scos vorbe si cu din alea ca eu am fumat baietiile astea pe vremea cand tu invatai sa mergi corect pe trecere. Eu iti spun in fata ca te-am facut si o sa te mai fac

PS. Avand in vedere ca iti agatza si a doua si a treia, ma asteptam sa refuzi sau macar sa zici ca nu-ti merge masina, da probabil tu ai mare incredere in actibildul ala cu NOS . Oricum ramane valabil, oricand oriunde cu orice masina. Doar sa fiu anuntat sa stiu cu ce vin, sa nu ma car cu doua masini dupa mine si sa fuga lumea. Adica tu Freak. Nu mai poti spune ca-ti scot vorbe, e pe fatza...Sper sa vina Reply de la tine ca n-am zis nik de Speedline(COX cand a zis ca se da s-a dat, cand nu s-a putut a zis ca nu se poate. Tot respectul din pct asta de vedere)

Last edited by corrado-vr6; 21-05-06 at 22:30.
corrado-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 02:17   #408
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

lasand deoparte culoarea "politica" pe care o avem eu zic ca toata lumea sa se calmeze...aceste discutii pentru mine nu isi au rostul...eu cred ca ar trebui sa facem ceva constructiv nu distructiv ca observ ca la asta se ajunge...puii mei deja m-am saturat si eu sa vad atatea discutii fara rost...freak, corrado va sunati va intalniti, va dati ...si care e mai bun sa castige...punct
Old 22-05-06, 08:25   #409
don_costelo

Stage 3

Member of:
[AUDI]

Va multumesc tuturor pentru urari.
Pentru flow insanatosire grabnica !!!
don_costelo is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 09:47   #410
Portta_SS

Stage 2

fra salonul 112 dar la ce spital.....???
Portta_SS is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 09:49   #411
BMW-M-Power

Stage 5

BMW-M-Power's Avatar

la judetean frate.... etajul 1 (ortopedie) cum intri pe stanga
BMW-M-Power is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 15:26   #412
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

LA MULTI ANI CATALYN!!!Multa sanatate si fericire!!!
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 18:01   #413
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by corrado-vr6
In primul si in primul rand "era sa ma faci"????????? Ai uitat ca am pus frana, te-am claxonat si pe urma tot ti-am dat o masina si ceva... In al doilea rand Mercedesul e CL nu CLS, in al treilea rand eu ma dau cu orice si nu am refuzat pe nimeni la nici o cursa prin BV. In al patrulea rand iti spun in fata ca erai ieri in Livada, ai zis ca vii sa ne dam si pe uram nu ai aparut. Nu ma lua pe mine cu scos vorbe si cu din alea ca eu am fumat baietiile astea pe vremea cand tu invatai sa mergi corect pe trecere. Eu iti spun in fata ca te-am facut si o sa te mai fac

PS. Avand in vedere ca iti agatza si a doua si a treia, ma asteptam sa refuzi sau macar sa zici ca nu-ti merge masina, da probabil tu ai mare incredere in actibildul ala cu NOS . Oricum ramane valabil, oricand oriunde cu orice masina. Doar sa fiu anuntat sa stiu cu ce vin, sa nu ma car cu doua masini dupa mine si sa fuga lumea. Adica tu Freak. Nu mai poti spune ca-ti scot vorbe, e pe fatza...Sper sa vina Reply de la tine ca n-am zis nik de Speedline(COX cand a zis ca se da s-a dat, cand nu s-a putut a zis ca nu se poate. Tot respectul din pct asta de vedere)
domnu visi...tinand cont ca toata lumea stie ce faci si ce invarti..pls....laso balta...si nu am venit pentru ca era intalnire GHOST...asa ca pana sa ma prind deja am zis ca vin...si nu am zis ca vin sa ma dau cu tine...clar????si imi agata in a 2-a si in a3-a???esti sigur????nu frate...am incredere in masina mea...si ai pus frana???da eu ce sa zic ma...ca am intrat pe noroi pentru tine....?????ne dam ma la Baraolt cu cea mai mare placere....si tio dau...ca nimenu nu stie ce are masina mea sub capota...asa ca ciocu mic si veziti de corrado tau...si daca aveai umpic de creier nu comparai un VR6 cu un 20V turbo....daca era altu nici nu scotea masina din curte ca sa se dea cu u,,,de frica,,,eu ma dau cu tine...si o sa tio dau...si VW contra OCT...si CL contra ML 350AMG...sa vedem...te fac cu amandoua....sa ne vedem sanatosi la Baraolt...si data viitoare cand mai ai chef de scos vb scoate despre cine vrei nu despre mine...ca nu ma cunosti ca sa iti permiti...k???asa cum eu nu scot vb de u...u nu scoate de mine....k???bafta in trafic...

Apasa pedala de acceleratie cu grija...viteza ucide

Range Rover Sport HSE---> 3.6HSE ---> 272CP+
FreaK_Bv is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 18:56   #414
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]

visi tata...daca vrei rafuiala ne rafuim pe strazi cat vrei...bafta multa!
Old 22-05-06, 18:58   #415
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Mai lasati frate certurile ... pregatiti masinile si nu in ultimul rand .... multa sanatate Flow ! Insanatosire grabnica !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 18:59   #416
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

si eu te sustin lucian
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 20:44   #417
Horatiu
Speedline Motorsport Member

Stage 5

Horatiu's Avatar

Member of:

La multi ani Catalyn!
Horatiu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 21:02   #418
Dominic
Skoda Driver

Stage 4

Dominic's Avatar

Member of:
[SKODA]

La Multi Ani Si La Multi Bani Catalyn!!!numai Bine!
Dominic is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 21:27   #419
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

La multi ani Catalyn...si tot ce iti doresti..
NEbunu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 21:51   #420
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]

am si eu o intrebare...de ce se face ca toate posturile mele sunt sterse????
- Copyright 2025 4Tuning -