Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
Pentru domnu corrado-vr6 ...am auzit ca esti nerabdator sa imi dai revansa ...si am mai auzit ca mai si vb aiurea...ca nu am tupeu sa ma dau cu tine...am avut tupeu sa ma dau si dupa 1 saptamana dupa ce miam luat permisu ...am tupeu si acuma dupa 3 luni???asa ca te rog eu tineti aprecirile pentru tine...ca poate ai u corrado si cls...da nu esti de neinvins...si daca vrei sambata viitoare dam una ...Mercedes CLS500 cu Mercedes ML350...ce zici??ca sati dem ce inseamna..si punem si "obosita mea de octavia" cu "invingatoarea ta corrado"...si mai vedem...era sa te fac dupa 1 sapt dupa ce aveam carnetu...acuma dupa 3 luni...te fac sigur...si nu e lupta SPEEDLINE contra GHOST RACING TEAM...e lupta dintre we 2..pentru vb aruncate aiurea...k????bafta in trafic...
|
In primul si in primul rand "era sa ma faci"?????????
Ai uitat ca am pus frana, te-am claxonat si pe urma tot ti-am dat o masina si ceva...
In al doilea rand Mercedesul e CL nu CLS, in al treilea rand eu ma dau cu orice si nu am refuzat pe nimeni la nici o cursa prin BV. In al patrulea rand iti spun in fata ca erai ieri in Livada, ai zis ca vii sa ne dam si pe uram nu ai aparut. Nu ma lua pe mine cu scos vorbe si cu din alea ca eu am fumat baietiile astea pe vremea cand tu invatai sa mergi corect pe trecere. Eu iti spun in fata ca te-am facut si o sa te mai fac
PS. Avand in vedere ca iti agatza si a doua si a treia, ma asteptam sa refuzi sau macar sa zici ca nu-ti merge masina, da probabil tu ai mare incredere in actibildul ala cu NOS
. Oricum ramane valabil, oricand oriunde cu orice masina. Doar sa fiu anuntat sa stiu cu ce vin, sa nu ma car cu doua masini dupa mine si sa fuga lumea. Adica tu Freak. Nu mai poti spune ca-ti scot vorbe, e pe fatza...Sper sa vina Reply de la tine ca n-am zis nik de Speedline(COX cand a zis ca se da s-a dat, cand nu s-a putut a zis ca nu se poate. Tot respectul din pct asta de vedere)