23-04-06, 16:03
|
|
Stage 3
Member of: [AUDI]
|
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Hristos A Inviat !!!!!!.......................URAAAAA nu mai tin post m-am saturat de iarba BLEACH
|
|
|
26-04-06, 12:04
|
|
Stage 5
|
Vine careva la Buzau ? la cursa de 400 m ?
|
|
|
26-04-06, 20:33
|
|
Stage 2
|
ce cursa??
si cand e???
|
|
|
26-04-06, 21:00
|
|
Stage 5
|
29 aprilie 2006, între orele 12.00-18.00, pe Şoseaua Brăilei, cursă de viteză 400 de metri; 3 ore pentru concursul pe clase, 3 ore pentru „libere”;
Fără taxă de participare sau taxă de acces spectatori, fără premii în bani sau bunuri; cei înscrişi vor primi liber acces în seara respectivă la unul din cele trei cluburi No Limit din Buzău şi o bautură în perioada concursului;
Participanţii din judeţul şi municipiul Buzău se vor putea înscrie până la ora 10,00, diferenţa de timp până la ora 11,45 fiind rezervată înscrierilor participanţilor veniţi din alte judeţe.
Înscrierea se va face doar de către participant, prin prezentarea acestuia în locul dinainte indicat şi special amenajat, unde se va afla un membru al personalului tehnic.
Fiecare participant este obligat să prezinte, în momentul înscrierii, următoarele: copie act de identitate, copie talon autoturism, copie permis de conducere.
|
|
|
26-04-06, 22:52
|
|
Stage 3
Member of: [AUDI]
|
interesanta organizare as veni daca nu as lucra. pacat
|
|
|
27-04-06, 18:05
|
|
Stage 2
|
vax nu am masina pusa pe picioare...hmmmm ce naspa ca veneam...
|
|
|
28-04-06, 19:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
A batut COX si in grupe si la liber . Foarte strans oricum . Se intampla ceva ciudat cu nova aia .... venea brusc pe a 3-a de parca avea un overboost sau ceva mai .... Una peste alta sa vedeti COX -ul de grupa A ... in curand . Ii voi da "secretul" .
|
BA tu iar prinzi fluturi cu damigeana cu dopul pus ???
Unde a batut Cox-u la grupe ???
CAnd Ford-ul Capri l-a batut cu vreo 3 masini si STN-ul cu un bot de masina !
Avea overboost ))))))))))
Cred ca dadea drumu la GPL peste benzina si de aceea ))))
|
28-04-06, 19:42
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by EVOLUTION8
BA tu iar prinzi fluturi cu damigeana cu dopul pus ???
Unde a batut Cox-u la grupe ???
CAnd Ford-ul Capri l-a batut cu vreo 3 masini si STN-ul cu un bot de masina !
Avea overboost ))))))))))
Cred ca dadea drumu la GPL peste benzina si de aceea ))))
|
|
|
|
28-04-06, 20:17
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Eu ma fost in masina la COX cand s-a dat cu STN si ... cu parere de rau pt tine iti spun ca a batut COX ! STN nu a fost NICIODATA in avantaj nici macar cu lungimea unui bec de semnal . Iar la faza cu damingeana ... daca vrei sa o dam in glume de genul asta sa ma anunti ca NE permitem .
P.S. - Vad ca esti cam prost informat .... e trist cand nu esti pe pista si comentezi .
|
|
|
28-04-06, 20:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
Eu ma fost in masina la COX cand s-a dat cu STN si ... cu parere de rau pt tine iti spun ca a batut COX ! STN nu a fost NICIODATA in avantaj nici macar cu lungimea unui bec de semnal . Iar la faza cu damingeana ... daca vrei sa o dam in glume de genul asta sa ma anunti ca NE permitem .
P.S. - Vad ca esti cam prost informat .... e trist cand nu esti pe pista si comentezi .
|
De unde stii tu ca nu am fost pe pista ??
Destptule mai tii minte cand ai venit la Catalin si i-ai zis sa ii fie rusine ca a pierdut ?
Si eu ti-am zis ca nu este capatul lumii si tu mi-ai aratat ce scrie pe sapca Speedline, si de aceea nu trebuia sa piarda )
Uite o poza din filmul de la grupe cu STN vs COX
Vezi sa nu se umple damigeana cu fluturi
|
|
|
28-04-06, 20:30
|
|
Stage 5
|
|
|
|
28-04-06, 23:13
|
|
Stage 5
|
Evolution .... daca nu termini cu apelativele astea e posibil ori sa vb singur ori ... daca esti cine cred eu ca esti ... dar nu are rost . Eu din poza aia nu sunt convins de ce spui tu. E facuta din unghi . E ca la fotbal .... cu off side-ul . Dar ma rog ... Una peste alta incearca sa folosesti un limbaj mai elevat (daca esti capabil) . Faptul ca de data asta COX a mers pe jetarile stock cu 0.9 presiune , aprinderea ii facea figuri in asa hal incat lumea spunea ca are axa "sport" si de aceea ii balbaie motorul .... ce sa zic au tras bine acele masini modificate cu care s-au dat. La libere cu STN care a fost rezultatul ?
P.S. Astept raspuns doar in speranta ca iti vei schimba vocabularul . In caz contrar nu veio face altceva decat sa demonstrezi ca esti dobitoc si vei vorbi singur , berbecule !
|
|
|
28-04-06, 23:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by EVOLUTION8
|
Hai cu STN inteleg sa te lauzi ca e de-al tau din Craiova ... dar Capri ? Te-am mirat cumva performanta lui ? Inseamna ca esti cam varza la capitolul masini - motoare . Treci la table , sah , cultivat de ceapa .... gasesti tu . Un sfat prietenesc.
|
|
|
28-04-06, 23:53
|
|
Stage 5
|
Am vazut si eu filmul si pare ca a pierdut COX, pacat, dar mai mare pacat ca nu se recunoashte... Rushinica... E frumos sa castigi, dar trebuie sa shtii sa si pierzi. In plus de asta vad ca proprietarul si soferul masinii rade si tu Luciane te agiti pe aici si-ti creste tensiunea A batut STN, ce e asa de nemaipomenit...Nu cauta Catalin explicatii de ce si te grabesti sa dai tu...Mie unul imi pare rau, pt ca COX-ul e COX pt mine, chiar daca nu suntem in acelasi club si lasand la o parte unele diferende, dar nu e frumos nici ce faci tu Luciane, daca te-am intrebat cine a castigat nu putea sa spui ca STN-ul, ne induci in eroare pe aici?????
|
|
|