cand o sa fie raport 1:1 soferi si soferite atunci punem in balanta ce vrei tu. singurul lucru care poate fi luat in calcul este alcolemia, care la femei o vezi mai rar. in rest stai linistita. salvarea o auzi, trebuie doar sa sti si sa vrei.
si ca tot nu te abtii, poate vrei sa sti ca cel putin de 2 ori am avut ocazia sa vad salvarea cum sta dupa o masina cu fluturi pe ea si la volan cine... o femeie care nu stia ce sa faca. vedeti-va de treaba. eu n-am nimic cu tine, si nici cu femeile in general, dar sunt unele care pur si simplu te scot din sarite. sunt si barbati, stai linistita. mai ales aia mai in varsta. si taximetristii evident (unii, nu toti), care nu mai stiu ce-s alea reguli de circulatie si nici de semnalizare nu-si mai amintesc.
p.s. stai linistita si nu te mai agita atata ca nu am spus nimic de tine sau de cineva de pe forum. faceam referire strict la specimenele din trafic, care sunt cateva.
si ca sa fii linistista pana la capat, am avut ocazia nu de putine ori sa merg prin traficul din oras si din tara cu o femeie la volan. femeie, sofer profesionist. nu aveai ce sa ii comentezi. si nu conducea matiz, ci o duba.