Mergi la farmacie, ceri 150 g de glicerina lichida si dai pe chedere e destul de vascoasa, atentie se repeta procedeul din cand in cand fiindca e solubila in apa
Mergi la farmacie, ceri 150 g de glicerina lichida si dai pe chedere e destul de vascoasa, atentie se repeta procedeul din cand in cand fiindca e solubila in apa
multumesc frumos
pt balamale ai vreo sugestie?am citit acum pe Sf. Google si zicea lumea de o solutie WD-40.unii zic ca e destul de buna altii zic ca nici pt balamale nu e atat de buna nefiind un lubrifiant foarte bun.cand am adus masina din Germania avea pe toate balamalele data o solutie asemanatoare cu vaselina dar era alba parca putin mai vascoasa si la nici nu incepea sa se prelinga la caldura mare.paca ca in timp de la multe spalari si ploi si etc a inceput sa cam dispara.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [VW] [DACIA] [4Rally]
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
Stie cineva mai exact ce spray sa iau pt masina ,si cam cat costa si de unde , pt chedere , balamale , incuietori etc acu iarna?sa n-am surpriza mai incolo ca mi se lipesc chederele , ca azi s-a scurs apa pe-o balama de la usa si a inghetat si am stat 5minute cu feonu pe ea sa se dezghete ca sa inchid usa fara sa-mie frica
si eu am probleme cu chederele,incuietori si pana acum am folosit si spray pentru incuietori,wd-40,antigel si inca un spray gen wd-40.cel mai ok mi s`a parut siliconul de bord,si-a facut treaba....