ok atunci........daca nu incomodez pe cineva poate o sa vin si eu o data la o intalnire din asta. sa mai vad si eu ce se misca prin brasovu asta......k pana o sa am masina raman in urma cu \"traditiile\" care se formeaza . Visi, vezi k ti-am dat add pe messenger, da nu te-am avzut inca online...sunt exelero2oo6. bafta multa....in trafic
__________________ PREA MULT TIMP LIBER DAUNEAZA MINTII SI ASA ODIHNITE
Mai am putin si termin masina. O parte din voi ati vazut-o deja si stiti ce mai am de facut. Caut pe cineva care sa imi faca din fibra niste ochelari pentru faruri. Am vb cu Marius Dobrisan insa este plin de lucrari. Daca aveti vreo recomandare va raman dator. Multzam
Succes in continuare cu alfa......sa o vedem pe strada cat mai curand. Pana atunci........sa va prezint dovada ca femeia nu trebuie pusa la volan, si in nici un caz la volanul unei masini scumpe. Pozele sunt din Bucuresti si fac parte din ciclul "Femeia la volan" unii poate stiti de ele..........
Succes in continuare cu alfa......sa o vedem pe strada cat mai curand. Pana atunci........sa va prezint dovada ca femeia nu trebuie pusa la volan, si in nici un caz la volanul unei masini scumpe. Pozele sunt din Bucuresti si fac parte din ciclul "Femeia la volan" unii poate stiti de ele..........
pacat ca nu are nimeni poza cu taxiul ce s-a urcat pe masina lui Ghise acum doi sau trei ani la Capitol aproape identica faza!