17-09-10, 20:27
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Quote:
Originally Posted by tzutzu.2009
Aseara am plecat impreuna din livada spre poiana cu dragos, el cu skoda eu cu un prieten.
|
Deci accidentul s'a produs la urcare...cand am vazut pozitia masinii am crezut ca s'a produs la coborare si a intrat in parapet dupa ce a subvirat, n'am observat ca e lovita pe dreapta...urat de tot oricum.
|
|
17-09-10, 20:45
|
|
Peugeot Driver
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [4Rally] [PEUGEOT]
|
Lipsa de experienta si-a spus cuvantul.
|
|
|
17-09-10, 21:34
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Daca intr'adevar a fost asa cum a spus tzutzu.2009 <explozie de cauciuc>, avand in vedere faptul ca totul s'a petrecut in curba stransa + viteza destul de mare...sunt de parere ca indiferent daca ai sau nu experienta, intr'o astfel de situatie, greu mai redresezi masina
|
|
|
18-09-10, 10:20
|
|
Member of: [DAEWOO]
|
Oricui i se putea intampla
|
|
|
18-09-10, 10:36
|
|
4Rally
Member of: [4Rally] [Colectionar Machete] [VW]
|
Cred ca tot in seara aceea am vazut si un VW Corrado avariat destul de serios.Este vorba de Corrado-ul de culoare mat.
|
|
|
18-09-10, 10:42
|
|
Member of: [CHEVROLET]
|
Nu in aceeasi seara, ci urmatoarea zi pe la 12 :P
|
|
|
18-09-10, 13:35
|
|
|
daca ar fi dupa mine,baiatul cu corrado nu ar mai avea drept de condus in viata lui.
|
|
|
18-09-10, 13:39
|
|
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA] [SUBARU] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by apache
daca ar fi dupa mine,baiatul cu corrado nu ar mai avea drept de condus in viata lui.
|
..si de ce anume?
|
|
|
18-09-10, 13:54
|
|
|
1.pentru ca la 10 seara cand nu e nici o lumina pe strada,dansul circula cu farurile stinse
2. l-am vazut de aproximativ 30 de ori prin oras,niciodata nu circula regulamentar...sa nu mai vorbim de viteza
|
18-09-10, 14:51
|
|
|
Quote:
Originally Posted by apache
1.pentru ca la 10 seara cand nu e nici o lumina pe strada,dansul circula cu farurile stinse
2. l-am vazut de aproximativ 30 de ori prin oras,niciodata nu circula regulamentar...sa nu mai vorbim de viteza
|
Deci asta e comentariul tau cand auzi ca omul si-a spart masina, asta e forum de pasionati de masini, de curse, etc. Locul tau e pe forumul dedicat militienilor si babelor comunistecare nu au de face decat sa se uite dupa altii toata ziua si sa moara de ciuda . Daca face ceva face cu masina lui, pe banii lui, pe permisul lui daca nu circula regulamentar, domnu' sergent...
|
18-09-10, 14:55
|
|
|
mai usor...ca nu se intampla nimic
normal ca fiecare face ce vrea/crede pe barba lui... dar daca in accident mai sunt implicati si alti oameni atunci ce argument mai ai? si eu ii dau in gura, recunosc, nu merg regulamentar mereu, mai injur pe unu/una care nu stie sa conduca sau nu stie sa isi tina banda ori alte probleme in trafic. e riscul pe care eu mi-l asum cand hotarasc sa merg pe strazi ca fulgerul si la limita riscului. dar asta nu inseamna ca in caz de accident nu am nici o vina. daca a suferit doar el in accident atunci postul tau e venit bine, dar prea acid, dar daca au mai fost si alte victime nu are nici un sens ceea ce ai scris. no offense.
|
|
|
18-09-10, 14:57
|
|
|
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
mai usor...ca nu se intampla nimic
normal ca fiecare face ce vrea/crede pe barba lui... dar daca in accident mai sunt implicati si alti oameni atunci ce argument mai ai? si eu ii dau in gura, recunosc, nu merg regulamentar mereu, mai injur pe unu/una care nu stie sa conduca sau nu stie sa isi tina banda ori alte probleme in trafic. e riscul pe care eu mi-l asum cand hotarasc sa merg pe strazi ca fulgerul si la limita riscului. dar asta nu inseamna ca in caz de accident nu am nici o vina. daca a suferit doar el in accident atunci postul tau e venit bine, dar prea acid, dar daca au mai fost si alte victime nu are nici un sens ceea ce ai scris. no offense.
|
uite-te ce am citat din ce a scris ala, nu ma refeream la accident aici...
|
|
|
18-09-10, 14:59
|
|
|
aa..ok. n-am fost atent la chestia asta. scuzele mele ![](http://rds-zone.ro/pic/smilies/and.gif) .
|
|
|
18-09-10, 15:02
|
|
|
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
aa..ok. n-am fost atent la chestia asta. scuzele mele ![](http://rds-zone.ro/pic/smilies/and.gif) .
|
nu e vorba de scuze aici, dar am observat tendinta asta romaneasca, omul are masina busita sau cum o are si apar tot felul de comentarii din astea tendentioase, oameni frustrati bucurosi de necazurile altora...Pana la urma cel care are masina praf o sa traga concluziile experientei, dupa ce o sa stea fara masina, o sa isi plateasca reparatiile etc. nu cred ca e nevoie de ''las ca merita ca merge tare si neregulamentar''
Last edited by corrado-vr6; 18-09-10 at 15:04.
|
|
|
18-09-10, 15:06
|
|
|
asta asa e. s-a intamplat, s-a intamplat...asta e. oricui se poate intampla, oricat de regulamentar ar merge.
|
|
|
|
|