Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

Reply

Thread Tools
Old 10-10-10, 17:16   #1006
Alex _Ice

Stage 4

Member of:
[VW]
Default Re: Accidente, tamponari, avarieri

Quote:
Originally Posted by Tzzantaru View Post
cum sa am mila cand din cauza lui au murit 2 persoane nevinovate si 1 e in stare grava.si din ce cauza?ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum.adica a vrut sa fie macho sa le arate domnisoarelor cum se merge cu viteza.si uite ce s-a intamplat....

gandeste-te ca la fel de bine ar fi putut sa scape masina si in loc sa intre in halu ala in stalp ar fi intrat in tine care mergeai regulamentar pe sensu celalalt.ce mai ziceai atunci?!?
nu ma refeream la cometurile voastre ci la cele de pe site-ul cu stirea
ce mai zic? s-a intamplat asta in anul 2000 pe timis cand veneam de la mare si conducea tata .
unu cu solenza depasea coloana ,nu a avut unde sa se reincadreze si s-a izbit app frontal de noi care ne vedeam de drum

sunt de acord aceste persoane sunt inconstiente si trebuie pedepsite (se si intampla asta)
dar asta nu inseamna ca trebuie sa sa scri cuvinte urate cate-n cap pe forumuri etc
(dinou nu ma refer la voi ! http://www.adevarul.ro/locale/brasov...350365409.html)

Last edited by Alex _Ice; 10-10-10 at 17:38.
Alex _Ice is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 17:39   #1007
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

ce e cel mai crunt in toata povestea asta e faptu ca soferu n-o sa pateasca nimic.o sa i se faca un dosar penal si plateste o amenda , si cam atat.mai e un exemplu tot aici cu multe pagini in urma , de acu vreo 2 ani cand se circula in ambele sensuri la hidro si unu cu loganu a sarit scuaru de pe mijloc si s-a infipt intr-un taxi iar pasagera a murit fara nici o vina.ghici ce a patit baiatu ala.dosar penal + amenda si atat , chiar mai mult din cate am auzit are sansa sa mai dea de permis.asta e tara in care traim...
Tzzantaru is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 18:33   #1008
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

pacat de vietiile fetelor .. erau tinere si aveau o viata inainte .. Dumnezeu sa le ierte pe cele doua decedate si insanatosire grabnica Andreei Doamne Ajuta !!!
Rebel_Boy is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 19:50   #1009
B 83 RMJ

Stage 5

B 83 RMJ's Avatar

asta nu e accident. e tragedie...

apropo... unde s-a petrecut?
B 83 RMJ is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 19:53   #1010
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ View Post
asta nu e accident. e tragedie...

apropo... unde s-a petrecut?
Bulevardului Carpaţi, în dreptul stadionului Metrom.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 20:07   #1011
George RHD

Stage 5

George RHD's Avatar

Member of:
[4Rally]
[DACIA]
[NoSpeedLimit Romania Club]

tipic romanesc ne meritam soarta numai driveriiiii buniii si masiniii puternice va respect 2 flotariii in fata voastra cand va vad ..peace
George RHD is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 20:22   #1012
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by George RHD View Post
tipic romanesc ne meritam soarta numai driveriiiii buniii si masiniii puternice va respect 2 flotariii in fata voastra cand va vad ..peace
parca esti nebun ma!!!!! mare pacat,Dumnezeu sa le odihneasca !
LUCI BV 89 WRC is offline   Reply With Quote
Old 10-10-10, 20:54   #1013
pebbles

Stage 3

pebbles's Avatar

Member of:
[FORD]

ce vă mai place să aruncaţi cu noroi în alţii
cum naiba vedeţi paiul din ochiul altuia dar bârna din ochiul vostru e insesizabilă?
fără supărare dar majoritatea din livadă merg în acelaşi stil,sau acum uitaţi seara când se face adunarea ce rachete sunt toţi la intrarea în livadă?dacă iese cineva dintre maşini şi-l ia în plin nu e cam acelaşi lucru?croşetările din trafic ,urcatul poienii cu farurile stinse noaptea sau de'a latul nu tot acolo pot să sfârşească?
nu pentru că toţi merg pe ideea că "mie nu mi se poate întâmpla" iar în momentul ăla eşti prea cuprins de adrenalină ca să vezi şi părţile mai puţin pozitive care se pot întâmpla
nu mă înţelegeţi greşit,nu-i iau apărarea tipului,categoric nu.ăsta n-a fost accident.accident e când îţi bubuie cauciucul şi te-ai dus pe p**ă,asta e crimă
păcat de fetele alea 2 şi păcat de părinţii lor că sunt în ipostaza în care trebuie să-şi îngroape copiii,când ăsta nu e cursul tocmai firesc al vieţii
Old 10-10-10, 20:56   #1014
B 83 RMJ

Stage 5

B 83 RMJ's Avatar

+1 .
Old 10-10-10, 20:57   #1015
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by pebbles View Post
cum naiba vedeţi paiul din ochiul altuia dar bârna din ochiul vostru e insesizabilă?
fără supărare dar majoritatea din livadă merg în acelaşi stil,sau acum uitaţi seara când se face adunarea ce rachete sunt toţi la intrarea în livadă?dacă iese cineva dintre maşini şi-l ia în plin nu e cam acelaşi lucru?croşetările din trafic ,urcatul poienii cu farurile stinse noaptea sau de'a latul nu tot acolo pot să sfârşească?
nu pentru că toţi merg pe ideea că "mie nu mi se poate întâmpla" iar în momentul ăla eşti prea cuprins de adrenalină ca să vezi şi părţile mai puţin pozitive care se pot întâmpla
nu mă înţelegeţi greşit,nu-i iau apărarea tipului,categoric nu.ăsta n-a fost accident.accident e când îţi bubuie cauciucul şi te-ai dus pe p**ă,asta e crimă
păcat de fetele alea 2 şi păcat de părinţii lor că sunt în ipostaza în care trebuie să-şi îngroape copiii,când ăsta nu e cursul tocmai firesc al vieţii
AMIN!
Old 10-10-10, 22:38   #1016
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by pebbles View Post
+1,un punct de vedere foarte realist!
LUCI BV 89 WRC is offline   Reply With Quote
Old 11-10-10, 22:29   #1017
B 83 RMJ

Stage 5

B 83 RMJ's Avatar

am trecut mai devreme pe carpatilor. am inceput sa tremur cand am vazut peisajul. e totul ca in seara accidentului, doar ca stalpul e lasat la pamant. bezna...si multe lumanari aprinse (probabil cineva le-a aprins acum in seara asta). mult mai crunt decat in poze...
Old 12-10-10, 13:27   #1018
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

https://www.youtube.com/watch?v=Kwx3dnBx7wQ
Old 15-10-10, 18:37   #1019
B 83 RMJ

Stage 5

B 83 RMJ's Avatar

http://videonews.antena3.ro/action/v...ident-pe-DN-1/

este stirea in adevarul de seara de azi. nu am gasit pe net. probabil nu am cautat cum trebuie. poate are cineva link si pune si spre adevarul.
Old 15-10-10, 19:39   #1020
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Uite aici ... http://www.adevarul.ro/locale/brasov...353365206.html