14-04-11, 13:37
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Nu inteleg de ce va doare cat o sa-l coste pe el sa repare toate masinile alea, poate are suficienti bani cat sa le cumpere de noi sau poate o sa lucreze toata viata pentru acest incident, NU VA PRIVESTE! pana la urma urat din partea lui ca s-a suit baut la volan!
|
|
18-04-11, 17:04
|
|
Stage 5
|
Accident astazi pe DN1.
|
|
|
27-04-11, 21:03
|
|
Stage 5
|
accident astazi la mine in parcare. in premiera accidentul s-a produs in plina zi, nu noaptea, iar vinovatul nu era baut. mentionez ca parcarea cu pricina de pe iuliu maniu cu vlad tepes a mai fost maturata de cateva ori. de data asta numai 3 masini din parcare au avut de suferit.
soferul care a iesit vinovat (pentru ca l-a ferit pe unu cu un geep care i-a taiat calea) era cu octavia 2 din poza. cred ca este si pe forum, e baiatul cu megane-ul 2 hatch albastru tunarit cu SBN la numar. dar era cu masina lu' maica-sa.
dupa parerea mea, mai bine nu il eviti pe cel care iti sare in fata, decat sa il feresti si sa provoci tu un accident, iar el sa plece linistit.
o alta masina (cordoba negru din spatele octaviei) a scapat la milimetru.
Last edited by B 83 RMJ; 27-04-11 at 21:05.
|
|
|
27-04-11, 21:24
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
Cānd ești la volan primul instinct este să te ferești, degeaba zici acum că mai bine īl ferești decāt să īl lovești.
|
|
|
27-04-11, 21:29
|
|
Stage 5
|
de fapt era invers. oricum avea viteza. ma refer la cazul in care mergi regulamentar cat de cat.
bine ca n-au fost victime. in rest, fierul se repara.
|
|
|
02-06-11, 00:22
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [PEUGEOT]
|
Cam multe accidente in seara asta. Azi pe la pranz la Gemenii era un pisic cabrio cu botul un pic muci, acuma seara pe la 10 un E-klasse suit pe curu la un Logan de taxi tot in Gemenii, eu era sa calc 2 mosi care traversau neregulamentar tot la Gemenii, un pisic a lovit un pieton la Ciucas pe Calea Bucuresti, un Megane ceva cu laterala praf pe Calea Bucuresti la Mc Donalds...
Eu chiar o sa incerc sa ma calmez cu viteza prin trafic ca nu face bine mai ales dupa ce am vazut un posibil accident in fata mea care se putea solda cu 2 decese...
|
|
|
02-06-11, 09:24
|
|
Stage 5
|
si tot ieri, accident pe pod la darste, cum intri in oras dinspre predeal. cred ca cel de pe banda 2 a vrut sa intre pe centura, si cel de langa el de pe banda 1 a vrut sa mearga in continuare spre oras, si s-au luat pe lateral.
oricum, de mai bine de o luna nu s-a mai scris in topicul asta, deci e bine si asa rau...
|
|
|
02-06-11, 11:07
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
si tot ieri, accident pe pod la darste, cum intri in oras dinspre predeal. cred ca cel de pe banda 2 a vrut sa intre pe centura, si cel de langa el de pe banda 1 a vrut sa mearga in continuare spre oras, si s-au luat pe lateral.
oricum, de mai bine de o luna nu s-a mai scris in topicul asta, deci e bine si asa rau...
|
pe pod acolo tot timpul sunt accidente...stau in apropriere si aproape saptamanal se lasa cu cate un accident destul de urat...
|
|
|
07-06-11, 17:08
|
|
Stage 5
|
accident in jurul orei 15 in sensul giratoriu de la aurel vlaicu cu grivitei.
contrat aparentelor din poze, coliziunea a avut loc cu octavia neagra, nu cu polo. evident ca militia chemata prin 112 a ajuns dupa 10 minute (dricul), timp in care au mai trecut intamplator 2 echipaje de politie, unul a plecat imediat iar al doilea a dirijat traficul pana a sost dricul. smurd-ul a ajuns destul de tarziu, undeva la 5 minute, si a venit pe un drum ocolitor, tinand cont ca a statia de pompieri de pe mihai viteazu se afla la o distanta de nici un km de locul accidentului...
omul de pe motoscuter a stat pe jos intins vreo 3 minute, dupa care a reusit sa se ridice si a asteptat salvarea.
|
|
|
07-06-11, 22:35
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
accident in jurul orei 15 in sensul giratoriu de la aurel vlaicu cu grivitei.
contrat aparentelor din poze, coliziunea a avut loc cu octavia neagra, nu cu polo. evident ca militia chemata prin 112 a ajuns dupa 10 minute (dricul), timp in care au mai trecut intamplator 2 echipaje de politie, unul a plecat imediat iar al doilea a dirijat traficul pana a sost dricul. smurd-ul a ajuns destul de tarziu, undeva la 5 minute, si a venit pe un drum ocolitor, tinand cont ca a statia de pompieri de pe mihai viteazu se afla la o distanta de nici un km de locul accidentului...
omul de pe motoscuter a stat pe jos intins vreo 3 minute, dupa care a reusit sa se ridice si a asteptat salvarea.
|
pai nenea ista care a cazut a fost la mine la ITP azi si FZR-u din imagine este a lui si se da ginerele lui , si in timp ce statea la ITP a si baut o bere asa casa aibe tupeu de mers pe scuter......
ce trist ....pentru el .....
|
|
|
08-06-11, 08:04
|
|
Stage 5
|
da, venise asta cu fzr-u' la un moment dat, si a fost la ambulanta sa vada cum e victima, dar nu prea a primit detalii, decat ca e julit tot pe picioare si ca e constient.
daca zici ca avea o bere in freza, inseamna ca el e vinovat de accident.
|
|
|
08-06-11, 08:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
da, venise asta cu fzr-u' la un moment dat, si a fost la ambulanta sa vada cum e victima, dar nu prea a primit detalii, decat ca e julit tot pe picioare si ca e constient.
daca zici ca avea o bere in freza, inseamna ca el e vinovat de accident.
|
da pai mi-sa parut ciudat sa bei si sa te urci pe moped , si dupaia vroia sa ii dea si lu baiatu cu fzr-u, nu bei si mergi pe 2 roti ... dar na bine ca na fost mai grav ....
|
|
|
08-06-11, 11:15
|
|
Stage 5
|
da... e bun de plata. trebuie revopsit spoileru la octavia, si asigurare nu cred ca are.
|
|
|
08-06-11, 18:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
da... e bun de plata. trebuie revopsit spoileru la octavia, si asigurare nu cred ca are.
|
asigurare ?..pfff nici numere nu are nici macar de primarie.. deci bun de plata cum ai zis ...noi i-am facut la fzr-u ITP-u /si el a venit asa sa isi sustina ginerele...
|
|
|
13-06-11, 18:30
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Stie cineva cum s-a intamplat accidentul de pe calea bucuresti colt cu uranus cu motociclata?
|
|
|
|
|