09-12-07, 21:25
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Avetzi grija cum circulatzi prin Harman, mai ales noaptea. Sa nu va trezitzi ca mine cu o carutza in fatza
|
|
|
09-12-07, 22:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
imi pare rau! esti sanatos? casco ai?
|
|
|
09-12-07, 23:11
|
|
Stage 5
|
Am uitat sa precizez ca nu au fost victime in urma accidentului. Da, am casco, dar deja au trecut 2 sapt si nu stiu inca nimik
|
|
|
09-12-07, 23:37
|
|
Stage 5
|
Pai acum 2 ( mai precis cand a jucat Romania - Albania ), la ora 18:30 ma intorceam in Sfantu de la facultate si cand am ajuns in Harman ( mergeam pe banda a 2-a ), ala din fatza semnaliza sa o ia la stanga in interesectie, ma asigur si trec pe prima banda, si cand ajung la 10 m de masina care vira deodata vad ca trece o carutza prin fatza masinii care vroia sa vireze si ajunge in fatza mea. Am vazut calu si omu care mergea pe langa cal. Am pus frana si am tras stanga sa evit omu si calu ( dar nu au trecut nici 2-3 sec ca aveam airbagu in fatza ), si am luat carutza de la mijloc inspre spate ( in carutza mai erau niste grinzi de 4 m ). A primit carutzashu amenda ca nu s-a oprit la indicatoru stop, si ca nu era luminat cu apsolut nik, nici macar vesta nu avea ( 2,7 mil ), si acum am ramas fara masina
|
|
|
10-12-07, 00:44
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Tataee_^
Pai acum 2 ( mai precis cand a jucat Romania - Albania ), la ora 18:30 ma intorceam in Sfantu de la facultate si cand am ajuns in Harman ( mergeam pe banda a 2-a ), ala din fatza semnaliza sa o ia la stanga in interesectie, ma asigur si trec pe prima banda, si cand ajung la 10 m de masina care vira deodata vad ca trece o carutza prin fatza masinii care vroia sa vireze si ajunge in fatza mea. Am vazut calu si omu care mergea pe langa cal. Am pus frana si am tras stanga sa evit omu si calu ( dar nu au trecut nici 2-3 sec ca aveam airbagu in fatza ), si am luat carutza de la mijloc inspre spate ( in carutza mai erau niste grinzi de 4 m ). A primit carutzashu amenda ca nu s-a oprit la indicatoru stop, si ca nu era luminat cu apsolut nik, nici macar vesta nu avea ( 2,7 mil ), si acum am ramas fara masina
|
naspa rau de tot!pai tu nu stiai ca zona aia e bantuita de astfel de specimene?macar sper ca nu aveai viteza ca de obicei am vazut ca o cam calci!eu cred ca muscam din ala acolo,pe loc!sa ne fereasca cel de sus de cretini ca astia care ies la plimbare dupa o pauza la birt si ramane calul in postura de "CARUTAS" sau mai bine zis conducator de atelaj!!!
|
|
|
10-12-07, 12:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MIRCAT
naspa rau de tot!pai tu nu stiai ca zona aia e bantuita de astfel de specimene?macar sper ca nu aveai viteza ca de obicei am vazut ca o cam calci!eu cred ca muscam din ala acolo,pe loc!sa ne fereasca cel de sus de cretini ca astia care ies la plimbare dupa o pauza la birt si ramane calul in postura de "CARUTAS" sau mai bine zis conducator de atelaj!!!
|
Viteza aveam c-am intre 70-80, in carutza era o femeie dar nu patzit nimik , pai sincer nu ma asteptam la asha ceva, in fiecare zii trec peacolo, ca fac naveta.
|
|
|
10-12-07, 22:10
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [VW]
|
mda naspa, asta e riscul cand intri intrun sat!!! ai de alergat sa iti faci masina..
|
|
|
16-12-07, 19:39
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
Quote:
Viteza aveam c-am intre 70-80, in carutza era o femeie dar nu patzit nimik , pai sincer nu ma asteptam la asha ceva, in fiecare zii trec peacolo, ca fac naveta.
|
Stiu ca faci naveta si treci pe acolo!
|
|
|
17-12-07, 08:44
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Aseara pe la 11 pe Zizin in fata la Splash, un Opel Astra Caravan a intrat intr-un Polo cred (era cam sifonat ), parcat pe dreapta, care a ricosat intr-un Mondeo.
|
|
|
17-12-07, 09:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
astra+corsa+mondeo
|
|
|
19-12-07, 19:10
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Azi in jurul orei 15:00 la Kaufland parcand mashina, ma uitam in cele doua partzi daca incape mashina shi am "lovit" una care se afla in fatza mea parcata. Propretarul exact atunci a venit la mashina... shi deja scandal a ieshit...
Pe masina mea nu se vede nimic pe al lui s-a dat vopseau jos pe o portziune de
10 cm aprox de pe bara... Mentionez ca era o Dacia Nova primul tip la care daca ii vopsesti bara in orice culoare, cum e din plastic, i se da vopseau jos, cum s-a intamplat shi in cazul meu...(mashina era bej) ... In fine, cu certuri, am ajuns la politie, n-am putut sa ne intzelegem pe loc, shi lui ii plateste bara""""lovita"""" asigurarea, iar eu m-am ales cu 3 puncte 150 lei amenda si 3 ore pierdute la politzie... pentru un MARE nimic...(putea sa traiasca cu minizgarietura aceea o vesnicie )
|
|
|
19-12-07, 20:46
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Nu ai ce sa le mai faci. Li s-a pus pata, nu mai scapi de ei.
|
|
|
20-12-07, 18:47
|
|
Stage 2
|
Eu unul am reusit performanta de a "parca" in fata primariei tocmai in fundul unui Matiz,i-am cam facut praf spoilerul spate si aripa spate,am scapat cam ieftin cu grila sparta si o mica deformare a capotei,am cam injurat pe aia de la primarie ca nu au dat peste tot cu antiderapant,dar bine ca nu a fost mai grav,imi pare rau ca nu m-a dus capul sa fac niste poze!!
|
|
|
23-12-07, 17:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Avetzi grija cum circulatzi prin Harman, mai ales noaptea. Sa nu va trezitzi ca mine cu o carutza in fatza
|
Ufff...masina se face. Vad k la tine e mai grav. Eu am doar o aripa stg spate de indreptat si o tripla de inlocuit.Sper k asteptarea sa fie cat mai scurta pt amandoi
|
|
|