16-01-08, 10:43
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
rADU87 stai linistit omule bine ca ai scapat cu viata..si eu am avut accident in toamna chiar imi adusesem masina din belgia..iti vine sa crezi sau nu darm-am rasturnat la 60 la ora..pe rahatdin ala de griblura..era si bordura inalta si m-a tras urgent in sant.si -am rasturnat..reparatia m-a costat 3000 de euro..casco nu apucasem sa fac...masina nu a fost tare sifonata dar manopera si vopsitul m-au distrus la portofel... asta e..acum am uitat si asta e viata...
|
|
|
16-01-08, 14:41
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Horhellito
Inteleg perfect sentimentul! Io am patit-o acum ceva in parcare la firma (intre timp am reparat-o) !!! Ideea e ca parcarea e cu locuri definite si pazita si inchisa, doar ca-s multe masini...si unde-s multi evident si puterea creste !!!
Ah...si recent mi-au spart geamul la un Opel Astra ca sa imi fure detectorul pe care l-am uitat o noapte pe bord, pe o strada unde locuiesc cam din 1980 si unde nu am vazut sau auzit ca s-a spart vreo masina vreodata!!! Asta ca sa fie wknd-ul relaxat si chestii !!!
deci si eu accept membre sau parti, inclusiv organe interne ale colegului meu care mi-a facut bucuria si ale hotului...care mi-a facut cealalta bucurie
|
Nasol ....stiu....problema care este de fapt....?!?!!!masina am sifonat-o intr-un logan care circula regulamentar,din cauza unui smecher de sofer de pe autobuz a dat cu o bata in masina mea in trafic pt ca m-am bagat in fata lui la semafor!!!!.......nasol este ca nu i-am retinut nr de inmatriculare in intregime,dar.......organizam filtre cu baietii si il gasesc 100% si sa vezi atunci distractie!!!!
|
|
|
16-01-08, 14:53
|
|
Presedinte Speedline Motorsport
Stage 4
Member of: [Moderators] [A.C.S. Speedline Motorsport] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by MIRCAT
Nasol ....stiu....problema care este de fapt....?!?!!!masina am sifonat-o intr-un logan care circula regulamentar,din cauza unui smecher de sofer de pe autobuz a dat cu o bata in masina mea in trafic pt ca m-am bagat in fata lui la semafor!!!!.......nasol este ca nu i-am retinut nr de inmatriculare in intregime,dar.......organizam filtre cu baietii si il gasesc 100% si sa vezi atunci distractie!!!!
|
As vrea sa iti cer sa faci poze dar inteleg perfect de ce nu poti sa faci poze noh
|
|
|
16-01-08, 14:58
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by MIRCAT
|
cauta in autogara dijn Triaj... )) acolo s-ar putea sa dai de el...sau pe avramiancu la autogara )
|
|
|
16-01-08, 15:01
|
|
VW Driver
Stage 4
|
hehe stiu cine a distrus masinile era un prieten d al meu lucra de o luna , dar masinile nu au frane nu au nik p ele carute cu motor poti sa le zici (cele de la blue viking).
|
16-01-08, 15:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv
cauta in autogara dijn Triaj... )) acolo s-ar putea sa dai de el...sau pe avramiancu la autogara )
|
e autobuz care transporta muncitorii unei firme,gen cum are prescon,roleml,etc!este albastru cu alb si are numere de Harghita!iar pe sofer il recunosc dintre 1000!!!
|
|
|
16-01-08, 15:57
|
|
VW Driver
Stage 4
|
knd faceti filtele ma bag si eu auzi cum sa dea el cu bata in masina ta, ii aratam sabia mea ce poate sa faca p masina. c zici ma iei si p mine mircat?
|
|
|
16-01-08, 23:20
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
du-te ba cutitarule =))
|
|
|
16-01-08, 23:30
|
|
VW Driver
Stage 4
|
mah bigule da am uitat sa specific ca sabia nu e ascutita si dau cu ea ca cu bata :P sau ti-e ciuda ca eu am si nu :P , de ma faci cutitar, apropo nu-s cutitar sunt ninjoman (numa dupa ce o sa o ascut) =)), pana atunci raman tot cu bata cu teaca :P.
|
|
|
16-01-08, 23:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
ba io am o antena de radio dala de la piatza cu 8lei... da face minuni >
|
|
|
17-01-08, 00:17
|
|
Stage 5
|
Daca il bateai pe loc nu mai trebuia sa faci filtre acum cu baietii...
|
|
|
17-01-08, 02:23
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
geo..lasa acum .. bine ca am scapat amandoi... bani ... da i drq ca ii facem la loc :X
|
|
|
17-01-08, 07:12
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
LEa furat pedala de frana!!!!!
Quote:
Originally Posted by bebe_mic
hehe stiu cine a distrus masinile era un prieten d al meu lucra de o luna , dar masinile nu au frane nu au nik p ele carute cu motor poti sa le zici (cele de la blue viking).
|
Eu cred ca sunt un prototip de cutie automata care au doar ambreiaj si acceleratzie. Cea sincera varianta este ca se grabesc prea tare sa nu cumva sa se raceasca PIZZA
|
|
17-01-08, 10:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by corrado-vr6
Daca il bateai pe loc nu mai trebuia sa faci filtre acum cu baietii...
|
mda......dar era cam mare taranu,iar la fizicul meu derutant si fara nici un "prieten" langa mine nu stiu daca il dominam!!!
|
|
|
17-01-08, 13:38
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
|
lasa ma ca vine si compot de oase si pana la urma il dominam noi....doar nu o fi el asa de dracos
|
|
|
|
|