Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Acum 30 de minute ...
Din cate am auzit de pe geam si am vazut din masuratori, cel cu Smartul a venit de pe Zizin, s-a rasturnat in curba spre Toamnei, a sarit peste stalpii de cauciuc, s-a invartit si a intrat cu spatele in stalpul de la capatul insulei (poza 3), apoi soferul a sarit din masina, aceasta urcandu-se pe trotuar (printre Matiz si stalpul de langa urcare) si s-a oprit in gardul magazinului de la parterul blocului! Urat de tot ...
Ala cu taxiul....bagat la racoare....si sunt muulti altii ca el....nu acorda prioritate...trec de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze....si cand te iei de ei...te injura ca la usa cortului...eu am trecut prin asa ceva de 2 ori intr-o saptamana....dar de acuma...o sa sun direct la politie sau la firma de care apartin....cred ca la mai mult de 70 la suta din ei le-as lua permisul...
Pe Iuliu Maniu azi... direct in magazinul cu parchet, nimeni ranit... pe drumul spre magazin a mai acrosat un stalp(pe care l-a si doborat), un Megane parcat peste drum si un A3 de pe banda 1, dar cum a ajuns acolo, si mai ales cu spatele, n-am inteles... filmuletul cum scoate masina din magazin
Pe Iuliu Maniu azi... direct in magazinul cu parchet, nimeni ranit... pe drumul spre magazin a mai acrosat un stalp(pe care l-a si doborat), un Megane parcat peste drum si un A3 de pe banda 1, dar cum a ajuns acolo, si mai ales cu spatele, n-am inteles... filmuletul cum scoate masina din magazin
din cele auzite la stiri a declarat ca i-a ramas pedala de acceleratie blocata
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Accident grav īn Braşov soldat cu trei morţi şi 10 răniţi
Trei persoane au murit şi alte zece au fost rănite īn urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 13 īn dreptul localităţii Măieruş din Braşov.
Īn accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism şi la faţa locului au fost trimise trei echipaje ale SMURD şi două de la descarcerare.
Din primele informaţii, a fost solicitată şi intervenţia unei salvări aeriene, respectiv a unui elicopter SMURD, care va decola de la Tārgu Mureş pentru a prelua victimele aflate īn starea cea mai gravă, conform Realitatea.