13-06-08, 10:30
|
|
 Stage 4
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
|
|
|
13-06-08, 12:31
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
saracu.....daca si in cabina aia a lui care este inalta a fost orbit,ce sa mai zic!!!nasol!!!
|
|
|
18-06-08, 11:08
|
|
 Stage 5
|
Am auzit ca aseara a fost unu uratel la Patria.Masina ar fi fost un Opel
|
|
|
18-06-08, 19:37
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by strik3ru
Am auzit ca aseara a fost unu uratel la Patria.Masina ar fi fost un Opel
|
la cel de la Patria masina implicata a fost un Peugeot 206
|
|
|
18-06-08, 19:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lau_omega_bv
blondule unde ti-e golfu ala aranjat frumos??....ma gandeam ca il vad p'aici.... 
|
Quote:
Originally Posted by blondu_glf 2
despre mine si pasager pot sa zic k nu avem nici macar o zgarietura......iar despre masina pot sa zic k o sa se intoarca pe strazi cam intr-o luna,doua.....dar in forta majora
|
A mai fost o data discutia asta laurentiu, poate ar fi bine totusi sa ai o alta abordare, nu e nici motiv de bucurie pt nimeni asa ca remarcile de genu nu si au rostu
Asta doar in cazut in care scopul lor e sa atragi scandal ca altceva cu asa abordare n ai sa obtii
ATENTIE MARE , atat tie cat si restul utilizatorilor forumului care au aceiasi atitudine
Nu va intindeti mai mult decat va e plapuma , nu e cazul....
|
|
|
01-07-08, 14:42
|
|
Stage 3
Member of: [SKODA]
|
Din pacate in acesta dimineata sa mai dus un prieten un verisor pe lumea cealalta
Dumnezeu sa il ierte
Locul pe valea bogatii venind spre casa un loc foarte urat a intrat sub un tir mai multe detalii nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu
Poate uni dintre voi il stiti are si user aici il cheama Zarnescu tibery alexandru
by_alex2003 Avea o alfa draguta 145 rosie prio oras bv - - ZTA acum de curand cumparese o alfasud pt alfa fest alfa club dar din pacate nu a mai putut termina proiectu
Imi pare enorm de rau condoleante ! 
|
|
|
01-07-08, 15:32
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by morbidan
Din pacate in acesta dimineata sa mai dus un prieten un verisor pe lumea cealalta
Dumnezeu sa il ierte
Locul pe valea bogatii venind spre casa un loc foarte urat a intrat sub un tir mai multe detalii nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu
Poate uni dintre voi il stiti are si user aici il cheama Zarnescu tibery alexandru
by_alex2003 Avea o alfa draguta 145 rosie prio oras bv - - ZTA acum de curand cumparese o alfasud pt alfa fest alfa club dar din pacate nu a mai putut termina proiectu
|
condoleante
|
|
|
01-07-08, 15:49
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
condoleante
|
|
|
01-07-08, 23:19
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by morbidan
Dumnezeu sa il ierte
|
L-am cunoscut prin pasiunea ce ne unea, masinile, lucra undeva la o firma care se ocupa de grafica si taieri cu apa,mi-a facut sigle si un scris mare din inox doar din pasiune fara sa ceara un leu si zambea mereu, probabil si acum ne zambeste dar de acolo de sus! Odihneasca-se in pace!
Last edited by Catalyn; 01-07-08 at 23:26.
|
|
|
02-07-08, 02:28
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 4
Member of: [SKODA]
|
Odihneasca-se in pace!
Condoleante...
|
|
|
02-07-08, 11:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Condoleante! R.I.P.!
|
|
|
02-07-08, 19:20
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
n-am cuvinte...odihneasca-se in pace...
|
|
|
02-07-08, 20:25
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat]
|
Condoleante R.I.P.
|
|
|
02-07-08, 23:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
luni l-am vazut pe mihai viteazul pe la pranz.... odihneasca-se in pace
|
|
|
07-07-08, 15:55
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Cum spuneau si altii...cei cu suflet bun si curat,sunt chemati mai devreme dintre noi...este mai multa nevoie de ei in alta parte,aici oricum nu se mai poate face mare lucru... 
Cu multa parere de rau,condoleante si din partea mea, multa putere celor foarte apropiati,pentru a putea trece peste eveniment cu bine...  ..sa ramana amintirile frumoase si gandurile fericite ce l-au legat pana de curand ,pe alex de unii dintre noi.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
|
|