14-05-08, 01:07
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Quote:
Originally Posted by Flow
Se stiu mai multe : Soferul este relativ ok pentru ca la urma urmei asta conteaza
te as ruga sa te abtii de la alte comentarii de genu ;nu cunosti masina , nu cunosti soferul si nici fitele pe care le are sau nu , masina era impecabila si accidentul s a produs din cauza nesemnalizarii corespunzatoare a gardurilor ce stau noapte pe mijlocul strazii(calea bucuresti)
In momente de genul asta cei implicati numai de comentarii de k k t de pe forum sau din alte parti nu au nevoie
V as ruga pana in momentul in care nu vine el cu informatiile care crede el de cuviinta sa le dea sa abandonati subiectul
|
imi cer scuze daca am jignit pe cineva...intr-adevar treaba cu astea nesemnalizate e naspa...era si eu sa o patesc asta e adevaru' dar si aveam viteza recunosc...la 150 pe atunci cand se asfalta pe la itc de erau porcariile alea puse in dreptul canalelor...nu m-am referit la cel cu corrado ca se poate intampla oricaruia dar ma gandeam ca a fost vreun copil inconstient ca sunt multi care aduc toate ciurucurile de dincolo si nu poti nega lucrul asta...imi cer scuze inca odata ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar stiti si voi cum sta treaba cu majoritatea masinilor care sunt aduse de dincolo si sunt batjocorite cateva luni prin tara si sunt plimbate de la unul la altul si de care este bine sa ne ferim in trafic ca numai ei stiu ce asigurari iti dau in caz de accident si crede-ma ca cunosc multe cazuri
|
|
|
14-05-08, 13:20
|
|
Stage 4
|
bogmotorsport si stikeru eu v-as sfatui sa va abtinetzi de la orice comentariu....ca asha e mai bine pt voi
stikeru - data viitoare cand mai vb sa nu mai vb fara sa stii..ai intzeles??in primul rand corrado e albastru-mov(adica nu are nici o legatura cu gri sau ce ai mai vazut tu)...in al doilea rand m-am am saturat de comentatori ca tine pe forum...si in ceea ce prieste persoana mea si accidentul pe care l-am avut discutzia se terimina aici...sper ca ne-am intzeles
bogmotorsport - comentariile alea cu masinile aduse de dincolo chiar nu isi au rostul...fiecare isi cumpara ce masina vrea...mai slaba mai puternica...mai noua mai veche....poate si masina ta e gunoi pentru foarte multzi cu toate ca e inmatriculata.....si iti spun si tzie subiect incheiat
daca mai are cineva ceva de spus astept pe pm
|
|
14-05-08, 13:42
|
|
Stage 4
|
tzin sa le multzumesc celor care si-au facut griji cu adevarat in cea ce ma priveste dupa cele intamplate si sa le spun a sunt ok in ciuda acestui eveniment foarte neplacut....
|
|
|
14-05-08, 13:45
|
|
Stage 4
|
cazua accidentului ati aflato de la flow asha ca nu prea as mai avea nimic interesant de spus decat ca pacat ca traim intr-o tzara asha de k k t unde lucrurile se fac la intamplare fara a avea o logica si fara sa se tzina cont de niste reguli.....
|
|
|
14-05-08, 21:14
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Important e ca ai scapat teafar (sper)...
Masina? Revine pe strazi? Sau e grav?
|
|
|
15-05-08, 16:26
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [VW]
|
da, e foarte bine ca esti ok si sanatos, si sper ca vom vedea masina cat mai repede din nou pe strazi, sa te aud pe calea bucuresti seara :X
|
|
|
19-05-08, 23:21
|
|
Stage 4
|
inca o data multzumesc pentru urari...nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut...ma bucur ca sunt relativ ok tzinand cont de gravitatea accidentului...dar...din pacate "viatza" corrado-ului meu s-a cam terminat aici...oricum cu toate cele intamplate in cel mai scurt timp posibil va aparea alt corrado pe strazi....chiar nu ma intereseaza alta masina...cine ma cunoaste stie...
|
|
|
20-05-08, 00:06
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
naspha bah Budeanule era mistho masina chiar o vazusem intr-o zi in fata la WW asta e lasa ca vine alta bafta!! STAN
|
|
|
22-05-08, 21:00
|
|
Stage 5
|
Astazi la intersectia Zorilor cu Ciprian Porumbescu.
Sper ca scuteristii sun OK.
|
|
|
22-05-08, 22:35
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat]
|
Nimeni nu a fost ranit grav.Atentie si in intersectiile in care aveti prioritatea ca se pare ca unii or nu vor ori nu cunsoc semnele de criculatie.
|
|
|
23-05-08, 16:09
|
|
Stage 5
|
mda, sunt de parere ca si motociclistii au dreptate in legatura ca nu sunt dati atentiei in trafic, dar si merg ca nebunii de nici nu apuci sa il vezi de unde iese!
|
|
|
23-05-08, 23:14
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat]
|
Cred ca vina este a ambelor parti in mare majoritatea cazurilor.Motocilisti ca nu respecta limita de viteza iar coducatorii auto nu se asigura nici ei.
|
|
|
24-05-08, 23:50
|
|
Stage 5
|
Azi, mai 24 in jurul orei 4 in fata la calipso a intrat un olcit in spatele unu KIA jeep.Soferul olcitului putin ranit, si praf masina, jeep fiind intact La volanul lui KIA era o femeie, cred ca a iesit brusc din parcare de la CALIPSO, fara sa se asigure ca de pe prima banda venea olcitul respectiv!
|
|
|
26-05-08, 11:03
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
La iesirea din Rasnov spre Cristian un Hyundai Accent modelul nou a sarit calea ferata si a rupt un pom .....
|
|
|
26-05-08, 13:11
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Perfect Auto
La iesirea din Rasnov spre Cristian un Hyundai Accent modelul nou a sarit calea ferata si a rupt un pom .....
|
era cam departe de calea ferata....stii din surse sigure ca a sarit calea ferata sau doar ai presupus?ca era destul de departe...in halul ala a mers de a ajuns pana acolo?l-am vazut si eu ieri cand veneam spre casa...nasol accident
|
|
|
|
|