17-07-08, 00:19
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
razi tu frate..dar nu-i rasu tau..mai bine zi doamne fereste...cand circuli vezi multe..tu poate nu circuli...sau il ai pe Norocel cu tine..aia e...astea-s soselele patriei...cand vin in Bv as vrea sa anunt toti nenorocitii in care geme adrenalina si fac raliu prin oras..sa-i anunt sa stea acasa ca pe drum mai circula si oameni fara aptitudini de piloti
|
|
|
17-07-08, 00:22
|
|
Stage 4
|
apropo de "noroc". da ..atunci a fost o zi mai nefasta... ce crezi ca acum sunt vanator de accidente? ) poate nu stiai de accidentu de la moacsa dintre nova si golf..unde au murit 2 oameni..sapt trecuta... 10.000 in bag cam in 2 luni asa. cu masina personala. deci .. mai circula si ai sa vezi
|
|
|
17-07-08, 00:36
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [VW]
|
Nu, deci va rog. Inteleg ca aici se arata accidentele si asa. Dar va rog , nu puneti poze cu oameni zacand pe jos ca nu imi prieste de loc. Va rog, sau macar anuntati sa stiu ce ma asteapta in poza aia. Deci atatea porcarii am vazut ca nu mai pot vedea asa ceva. Inteleg, puneti masinile sifonate etc... dar nu oameni zacand pe jos. Va multumesc!
Dj_Geo are dreptate, drumul ala e moartea. De fapt, tot drumul e moartea, la cat de praf e drumu ala dintre Bv si Harmana. La 100km/h iti face volanu in mana ca o bormasina, sa nu mai zic ca zici ca esti pe valuri...
Last edited by VWluci; 17-07-08 at 00:38.
|
|
|
17-07-08, 12:23
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Mi le-a trimis un prieten.
|
|
|
17-07-08, 14:38
|
|
Stage 4
|
scuze Crystty. dar mi-am adus aminte asa pe rand intamplarile. nu fai fac! Sonny. ala-i accidentul de la moacsa.
|
|
|
18-07-08, 01:00
|
|
Banned
Stage 5
|
astazi la ora 20 in intersectia Mihai Viteazu cu strada Morii un motociclist cu o honda cbr si un renault trafic accident grav nustiu cine a fost de vina o sa revin cu poze ca am facut si poze dar sunt cam socante nu stiu daca este corect sa le pun sa vad ce gasesc printre ele , motociclistu sifonat rau .
|
|
|
18-07-08, 01:38
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Syc@
Pune domle sa vedem ne faci curiosi asa unora le iese herpes dak nu vad.
|
Ok am pus pozele i-mi pare rau pentru motociclist in un adin poze se vede si renaultul argintiu implicat .
|
|
|
18-07-08, 23:45
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by cmasaiu
Ok am pus pozele i-mi pare rau pentru motociclist in un adin poze se vede si renaultul argintiu implicat .
|
se pare ca a scapat cu ceva fracturi...cel cu microbuzu i-a taiat calea
|
|
|
26-07-08, 17:57
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
a fost unu saptamana trecuta in prejmer...cica a fost urat are cineva poze,filmulete ?
|
|
|
30-07-08, 23:12
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Opel]
|
azi le-am vazut pe toate, era unu pe scari la univ (passat parca), acolo unde abia le-au renovat...are careva poze? mi s-a facut mila de masina...cum o fi ajuns acolo ? ce credea ca e rampa sau ... ? in orice caz...pacat de masina...si dupa ce ca statea cu ditamai scara de beton sub ea...s-au mai si urcat vreo 3 in portbagaj, sa faca balans sau nu inteleg ce vroiau sa faca...dar a trosnit masina saraca din jumate...nu am apucat sa fac poze sau sa vad cum s-a terminat...probabil sasiul e praf! stie careva mai multe detalii?mai ales ce o fi fost in capul soferului?
|
|
|
30-07-08, 23:15
|
|
Stage 4
|
kiry.. am mai vazut dobitoci din astia...mai ales pe colina la fac.... aia e..are tata bani....chichen bv... in accidentul din prejmer a murit femeia din dacie. a dat cu capu de stalpi
|
|
|
31-07-08, 01:44
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Opel]
|
geo...stiu ce e pe colina ) dar totusi ...mi s-a parut prea de tot..cum naiba sa cobori scarile cu masina? ) imi pare rau de femeia din prejmer...dar uite daca in parcare se intampla asa..iti dai seama ce fac astia pe strazi?
|
|
|
31-07-08, 16:26
|
|
Stage 4
|
kiry omule..eu am vazut un dobitoc cu un logan care cobora scarile alea pe colina cu vreo 30 la ora....am mai vazut un nebun care m-a depasit( normal doar el avea ochelari de soare si conducea labartzat cu o pana peste volan..una pe schimbator pana pe cracii gagicutei..intra in curba aia mai mare...si pooooooooooccc.. frontal cu o laguna....:d nu inteleg ce pana mea ii apuca adrenalina pe toti pe drumu ala..care e praf . aia e...are tata bani... )) nu stiu..ma gandesc daca ar fi pe bani lor nu ar mai face asa ceva...dar cum ziceam..areee tata bani
|
|
|
01-08-08, 14:28
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
pe grivitei a fost un opel astra g acrosat de o basculanta ieri pe la 4-5