Quote:
Originally Posted by GODLESS
Si tu poti sa compari condusul unei dacii (oricare a fi ea ) cu tractiune fata cu un BMW (orcare ar fi el) cu tractiune spate pe carosabil ud ??? Este exact ca si cum a fi fost pieton ! Tu crezi ca stia limitele ?
|
De obicei 90 % din cei ce au condus dacie o vreme nu-si permit un BMW. Iar cel putin 90 % din cei ce conduc o dacie stiu si s-au obisnuit cu o masina greu de condus iar cand trec pe o masina moderna au grija de ea si nu se prea aventureaza. Acel exemplu dat de Brabus cu un vecin sau ceva de genul e unul dintre putinii care au facut ce au facut cu masina noua. Si eu cunosc o gramada de soferi buni care au condus dacie 1310 si acum au masini destul de puternice printre care si tatal meu care are un POLO si un vecin care are un golf de 115 cp sau ceva de genu si au grija f mare de masina desi sunt destuld e puternice... In fine nu intru in polemica. Asta e parerea mea si am sunt convins ca e asa
Quote:
Originally Posted by Brabus
dragul meu Soche
nu vorbeam de accidentul cu fatuca si bmw-ul , ci in general. si da, din 12 ani de soferie 6 sint pe o dacie 1300 mai batrina ca mine cu 2 ani asa ca stiu ce inseamna pedala ca sa ai frina sau sa "amesteci" in cutie ca sa intre in viteza. stiam si ca "caruta" inseamna pieton si chiar ma refeream la cei care au tras pe o dacie veche ca sint pericole in masini mai puternice. tin la ideea mea pentru ca am avut o gramada de exemple (tatal unui preten care dupa 24 ani in dacie 1310 in prima zi de condus opel omega a sarit in sant cu el si chiar el zicea ca din cauza ca nu era obisnuit cu ea). si ar mai fi....
il vad pe taica-meu care are 35 de ani de soferie dar nu a vrut sa urce in masina mea (o laguna2, deci nu cine stie ce) ca nu vrea sa mi-o strice.
legat de soferita. are 18 ANI !!!!!!!!!! ce crezi ca a condus inainte? NIMIC. scoala pe ceva tico si sare in bmw (si cum se intimpla si viteza).
hai sa aveti un week-end fain.
ps. e un fiesta vechi spart pe republicii linga gaz. stie careva ce-a patit bietul?
|
Nici eu nu vorbeam despre fatuca cu BMW-ul ci de ce spuenai tu de soferii care au sarit din dacie in masini puternice.
De masini nici eu nu ma urc in masina altuia pt ca stiu cum e sa-ti strice altcineva ceva de pretz. Si pe deasupra atunci se strica cand o imprumuti. Foarte rar accept sa conduc masina altuia, doar in cazuri extreme si nu pt ca ar fi mult mai puternice ca si masina mea. AM sarit din Ibiza mea in Paladin de 2.0 si m-am descurcat superb.
De experienta ta, ma bucur, sper sa n-ai incidente. Eu am doar un si cateva luni dar ma intind cat mi-e plapuma am o ibiza 2007 1.4 TDI si sunt foarte multumit, nu-mi trebuie mai mult deocamdata pt ca pt oras e superba si se misca si destul de bine.
Legat de BMW si soferita de 18 ani... Ce te asteptai, gagica la volan. Plus ca daca avea BMW-ul ala inseamna ca isi permitea taticu si mamica ori a muncit mult pt el... deci nu prea a pierdut nimic ca din banii ei sunt sigur ca nu si l-a luat.