06-01-10, 16:37
|
|
Banned
Stage 5
|
Re: Despre american muscle nu zice nimeni nimic?
Pt. parti de caroserie / directie / suspensie, ia VIN code iar pt motor, vezi ca pe bloc ai o serie
Nu stiu exact unde este la Ford dar la GM este pe partea demarorului.
La Resita am fost anul trercut pt. o saptamīna (cu avionul asa .....rapid).
Anul asta nu stiu exact cīnd vin.
|
|
|
06-01-10, 17:04
|
|
Stage 2
|
Suspensia,directia,punte spate... nu mai este nimic de la ford pe ea , iar partea motorului nu mai este nimic in el din fabrica, doar carcasa
si nu stiu exact daca cei de la firma care ai numit-o pot sa imi faca rost de piese-le de care am nevoie (in cazu ca voi avea nevoie ceea ce sper sa nu se intimple) dar oricum cate ceva pot sa mai iau si de la iei, iar daca vb cu ei la tel ma gandesc ca sar putea rezolva mai multe!
|
|
|
06-01-10, 18:15
|
|
Banned
Stage 5
|
Cu siguranta.
Oricum, fiecare piesa are undeva un numar de serie. Īn cazul unui demontaj se poate folosi seria respectiva.
|
|
|
06-01-10, 18:58
|
|
Stage 2
|
Ai dreptate , cel mai mult ma interesa daca firma respectiva aduc piese la comanda pe care am sa o fac eu , sau oricine altcineva !
|
|
|
06-01-10, 19:40
|
|
Banned
Stage 5
|
Da. Dupa cīte stiu eu, aduc dar e ceva mai scump la comenzi speciale.
Eu mi-am facut prin ei cutie de viteza automata la comanda, la firma TCI īn Missouri.
TCI face de regula cutii automate de competitie. Mie mi-a placut ce fac ei dar am vrut si mai bun deoarece nu mi-a convenit raportul de schimbare a vitezelor, schimba vitezele dupa parerea mea totusi prea devreme pt. o cutie de competitii asa ca am recalculat rapoartele si am dat comanda. Mi-a facut-o exact dupa cum am vrut eu. Acum ia a 4-a abea la 130 km/h si a 5-a abea la 190 km/h
Īmi place cīnd īi dau talpa si prinde asa frumos KICK-DOWN'ul cum urca viteza paralel cu acul turometrului si la 475 CP cu biturbo realizezi cum face
Nu mai vorbesc ca am renuntat la benzile de frīnare pe solenoid iar turbina hidraulica e dubla motiv si de ce-mi trebuie 11 litri de ATF (ulei de cutie automata)
Toata povestea m-a costat vreo 4000 EURO cu transport cu tot.
La exact o luna de zile dupa ce am dat comanda am primit-o (venise cu avionul) ulterior īn service, pe paleta de lemn, īmpachetata īntr-un cub de polistiren.
Mi-au dat si 250.000 km garantie pe ea
(scriu īn km ca sa nu mai recalculam din mile)
|
|
|
06-01-10, 23:39
|
|
Stage 2
|
Sa ai parte de ea, se pare ca ai bagat si tu ceva bani in ea, ai testato pe 1/4 mile ? cati cp a avut masina stok? si eu mi-am schimbat cutia , am pus un Tremec 6060 6-viteze si cu tot cu modificarile din cutie ma ajuns pe la 7000$ !
Pe ce masina ai pus cutia ?
|
|
|
07-01-10, 01:34
|
|
Banned
Stage 5
|
Īn masina am bagat vreo 17.000 EURO.
De cumparat am cumparat-o īn 1994 cu 16.000 DM (8000 EURO).
Era un Pontiac Firebird din 1989 normal (stock) V8 TPI cu vreo 192 CP (melc refuzat la export care la 180 km/h adormea de ma īmpingeau altii de la spate )
Motorul ce e acum pe ea e de Corvette. Īn fine. Nu mai discut de ea ca se supara unii pe aici care considera ca "iarasi ma dau mare" si n-am chief de stress. Am avut destul.
De obicei umblu pe jenti de aluminiu. Aici cu cromate:
(Ma mir ca nu mai vazut cu ea prin Resita. Īn 2003 cīnd eram cu ea pe acolo, se aduna lumea la ea īn Parcare la "Dacia" ca la urs)
Īn afara de asta, replicatul KITT mai am una alba cu motor V 6 de 136 CP de toata ziua tot din 1989. Vezi poza 2 unde ma vezi si pe mine.
Last edited by CyberCSX; 07-01-10 at 01:47.
|
|
|
07-01-10, 02:52
|
|
Stage 2
|
Deci cea albastra este superba, se vede de la distanta ca este modificata!!! Sa o stapanesti sanatos!!!
Poti sa-mi spui ceva timpi, de exemplu un 0-100 km/h 0-200 km/h ??
Daca este secret nui nici-o problema, te inteleg si nu te mai "pistonez" sa-mi zici.Scuze dar eu nu sant din Resita, in schimb am fost pe acolo de multe ori si Nasii mei sant de acolo si ne vizitam...Cand vi anu asta acasa poate dau o fuga pana acolo si ne vedem, nu-i departe vreo 160-70 km. Sant tare curios sa-ti vad minunatia asta de masina,nu trebuie sa-ti mai zic ca sti tu mai bine, nu cred ca este copil de pe vremea lui KITT sa nu viseze la o asa bijuterie !!!
Nu mai discut de ea ca se supara unii pe aici care considera ca "iarasi ma dau mare" si n-am chief de stress. Am avut destul. Quote
)Si eu am patit la fel si mi-am prezentat o data masina pe aici dar ma-u dat repede afara si mi-au sters multe,lasand sa se vada doar ce au vrut ei zicand ca nu este masina mea ...era in SUA si normal ca nu le puteam face poze asa cum doreau ei , de atunci si pana acum nu am mai intrat pe acest forum.Eu am bagat mai multi bani in ea, din 2008 pana acum, am reusit sa o fac asa cum mi-am dorit..., dar gata sa terminat, in 26 ian trebuie sa fiu in Germania sa o ridic din port.
Last edited by 2fast4ut; 07-01-10 at 03:02.
|
|
|
07-01-10, 11:15
|
|
Banned
Stage 5
|
Exact acelasi lucru si la mine, parca asi fi īn fata unui tribunal si asi fi obligat sa ma justific. De scris am scris despre ambele AICI si AICI. Am ajuns atunci sa sterg toate pozele si sa editez datele.
Nu mai am chief s-o iau de la īnceput. Si asa ma cam bate gīndul sa ma carabanesc de pe forum ca de fiecare data cīnd dau niste exemple de prin germania sau alta parte, īncepe circul.
Pīna si fiu- meu a muscat-o rau de tot pe dacia forum cīnd a scris ca vrea sa-si faca o Dacie cu tractiune integrala si motor V6 superchargerd. pur si simplu li s-aiu urcat toti īn cap cu batae de joc, pīna la jigniri. Īn cele din urma tot el a fost prostu ce a zburat de pe forum.
Īn fie............ Dacia 1410 Sport e cumparata si se afla īn resita, va fi adusa aici, restaurata si tunata exact asa cum vrea fiu-meu cu V 6 Superchargerd preluat de pa un Pontiac Fiero si integrala de audi quatro. Īntr-o buna zi va fi vazuta pe la Essen Motor Show (sau alt auto tuning show de prin germania) si va ajunge sa fie prezentata aici pe forum de altii. De mine īn nici un caz.
|
|
|
07-01-10, 11:56
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Mult succes 'juniorului' tau in proiectul cu Dacia 1410 Sport, eu sunt convins ca are sanse de reusita !
Nu te lasa descurajat de 'desteptii' care posteaza aiurea; mie si la foarte multi altii ni se pare foarte intereseant ce ai spus despre masinile tale, si in general despre masinile americane.
|
|
|
07-01-10, 17:18
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Am ajuns atunci sa sterg toate pozele si sa editez datele.
Nu mai am chief s-o iau de la īnceput. Si asa ma cam bate gīndul sa ma carabanesc de pe forum ca de fiecare data cīnd dau niste exemple de prin germania sau alta parte, īncepe circul.
Pīna si fiu- meu a muscat-o rau de tot pe dacia forum cīnd a scris ca vrea sa-si faca o Dacie cu tractiune integrala si motor V6 superchargerd. pur si simplu li s-aiu urcat toti īn cap cu batae de joc, pīna la jigniri. Īn cele din urma tot el a fost prostu ce a zburat de pe forum.
Īn fie............ Dacia 1410 Sport e cumparata si se afla īn resita, va fi adusa aici, restaurata si tunata exact asa cum vrea fiu-meu cu V 6 Superchargerd preluat de pa un Pontiac Fiero si integrala de audi quatro. Īntr-o buna zi va fi vazuta pe la Essen Motor Show (sau alt auto tuning show de prin germania) si va ajunge sa fie prezentata aici pe forum de altii. De mine īn nici un caz.
|
Asa sant cei de pe 4tuning au impresia ca sant mai destepti ca toti, ca ei fac legea de parca ei ar fi dat gaura la macaroane, invidiosi si fara nici un pic de respect !!! abia astept sa-ti prezinte cineva dacia pe forumu asta sa-i vad atunci ce mai zic, probabil ca isi tin pliscu si nu mai sant atat de buni in fata unei tastaturi, sau se fac ca au uitat si vei avea parte de cuvinte de lauda .Mult succes si NOROC in proiectul DACIA 4X4 V6 SUPERCHARGER !!!
|
|
|
07-01-10, 18:00
|
|
Banned
Stage 5
|
Proiectul DACIA este a lui fiul meu. Eu la Dacia, īmi aduc aminte de toate datoriile cum se spune si se rascoleste trecutul din epoca de...........prea tare la mine.
Urmatorul proect care pe mine ma manīnca rau de tot este altul si asta se pare ca-l voi face īn Romānia.
Proiectul VIRTUAL arata astfel:
Sper ca īn realitate va arata si mai bine.
Acum trebuie īntīi sa caut un firebird care din punct de vedere tehnic este OK unde n-am prea mult de lucru cu alte bazaconii.
Din Spate va apare ca un MIX īntr-e Corvette, Firebird si Camaro SS din 2009 dar cu roti extreme de 475 latine pe 19x15 zoli cam ca asta:
Da. Stiu. Unii or sa zica acuma ca asta este totul teorie. DA ! Momentan este totul TEORIE si fiecare plan, proiect īncepe cu TEORIE SI INSPIRATIE iar rrealizarea nu se face īn 2 luni sau peste noapte.
(Rabdare si tutun)
Last edited by CyberCSX; 07-01-10 at 18:06.
|
|
|
07-01-10, 20:57
|
|
Stage 2
|
woooow nu vreau sa te laud dar cu siguranta este una dintre cele mai frumoase masini pe care le-am vazut !sper ca voi avea sansa sa o vad macar o data in realitate ...
cunosc pe cineva care sta in Canada si vine o data la 4-5 ani, avea un firebird alb si stiu ca este mai bine de 10 ani de cand nu lam mai vazut cu el, dar stiu ca il are daca cumva te intereseaza pot sa aflu mai multe.
|
|
|
07-01-10, 21:35
|
|
Banned
Stage 5
|
Sa cumpar un FiBi (firebird) din Canada este inutil si prea costisitor. Sīnt destule īn europa de faci varzade ele si preturile sīnt de la 800 EURO (rable) īn sus, rable ce se pot achizitiona pt. piese de schimb. Mergi pe mobile.de si cauta dupa pontiac Firebird. Ai sa vezi ce-i acolo.
Last edited by CyberCSX; 07-01-10 at 21:37.
|
|
|
07-01-10, 23:27
|
|
Stage 2
|
eu ma refeream ca masina este in Romania.
dar ai dreptate, pe mobile.de macar ai la alegere si sant si inscrise in germania!
ti-ai facut o estimare sa vezi cam la cate te-ar aduce acel proiect care mie cel putin mi-se pare BESTIAL !!??
Last edited by 2fast4ut; 07-01-10 at 23:32.
|
|
|
|
|