Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > Alte marci > AMERICANE

Reply

Thread Tools
Old 02-01-10, 21:46   #31
Rinuxxl

Stage 2

Rinuxxl's Avatar

Default Re: Despre american muscle nu zice nimeni nimic?

masina a fost a unuia din oradea in 2002 a participat si la ceva concurs organizat la oradea astea mia spus omul cand am cumparato eu o am de 5 luni.
masina nu este intr-o stare foarte buna dar incer tot posibilul sa o aduc din nou la viata in totalitate.daca stit ceva despre masina va rog sa mai ii spuneti si mie numarul de in matriculare este BH 07 mlj
In legatura cu bordul da este cel electronic

Last edited by Rinuxxl; 02-01-10 at 21:48.
Rinuxxl is offline   Reply With Quote
Old 03-01-10, 03:49   #32
CyberCSX
Banned

Stage 5

Arata destul de bine dar ai acolo oareceva de lucru.

Referitor la bord, electronic īn sensul de afisoare nu de functionalitate.
Arata bordul ca cel din poza?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gta.jpg
Views:	109
Size:	62.1 KB
ID:	1246616  
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 03-01-10, 18:55   #33
DaciaFWE
Banned

Stage 4

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post

am o intrebare ca vad ca te pricepi...cat ar costa un Charger din 69 +transportul pana in ro
DaciaFWE is offline   Reply With Quote
Old 03-01-10, 20:00   #34
CyberCSX
Banned

Stage 5

Charger din 69 īntr-e 8000 si 16.000 EURO depinde de starea īn care este. Transportul īn RO, habar-nam ca nu ma ocup cu asaceva. Pt. transport ar trebui sa īntrebi carausii de SH hare fac de regula germania.
Old 03-01-10, 20:26   #35
Rinuxxl

Stage 2

Rinuxxl's Avatar

Quote:

Da,este la fel ca acesta din poza doar ca nu si in aceas stare.
maine o sa fac niste poze cu interiorul.
dar am o problema fostul propietar frea sa demareze cu masina in stil unic punea masina in neutral (N) si il accelera la maxim si punea in D.
acuma de cand lam loat merge perfect trage doar cand schimba vitezele se aude un fel de lovitura mie mi se pare ca se aude de la cardan acuma nu stiu sigur.
motorul este cel de 5.7 V8
este ca acesta din poza :
si singura modificare care a fost facuta la acest motor este ca a fost vopsit rosu asa arata aicea este desfacut ca iam schimbat niste furtune ca erau fisurate.
Old 03-01-10, 20:30   #36
Rinuxxl

Stage 2

Rinuxxl's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rinuxxl View Post
Da,este la fel ca acesta din poza doar ca nu si in aceas stare.
maine o sa fac niste poze cu interiorul.
dar am o problema fostul propietar frea sa demareze cu masina in stil unic punea masina in neutral (N) si il accelera la maxim si punea in D.
acuma de cand lam loat merge perfect trage doar cand schimba vitezele se aude un fel de lovitura mie mi se pare ca se aude de la cardan acuma nu stiu sigur.
motorul este cel de 5.7 V8
este ca acesta din poza : asta nu este al meu am gasito pe google ca nu am unu montat laa loc doar desfacut.
si singura modificare care a fost facuta la acest motor este ca a fost vopsit rosu asa arata aicea este desfacut ca i-am schimbat niste furtune ca erau fisurate.
mar interesa acuma un bord din ala ca acela lu k.i.t.t. acuma sa vad cat de rapid o fac sa mearga perfect si dupaia cred mai mult ca sigur ca imi cumpar unu.
Old 03-01-10, 21:36   #37
CyberCSX
Banned

Stage 5

Da. E motor TPI V8.
Vezi ca-ti freaca cablul de la tempomat de suportul telescopului īn stīnga prea tare. Cred ca cablul e prea īntins.

Bord Knight Rider KITT.
Pregateste-ta sufleteste ca un bord din ala cu īntregul sistem electronic........... mai cumperi un pontiac.

numai RAMA BORDULUI, Scheletul nefinista costa 800 Dolari idiferent daca este cu 1 sau 2 Monitor Dash.

Uite AICI sper ca īntelegi engleza, navigheaza īn meniul din stīnga. Gasesti toate componentele pt. a transforma un Firebird īn KITT. Te avertizez īnsa ca o lucrare finita adica un replicant complet te ajunge la vreo 20.000 EURO investitii + ore de munca ca trebuie sa schimbi mai multe nu numai bordul.

Eu ti-am spus cred (am spus si īn ale topicuri) eu am un replicant cumparat gata facut de la un olandez. Am dat 40.000 EURO pe el dar e perfect
(Vezi pozele atasate)

AICI vezi cīt e de lucru pt. o modificare īn workshop si galeria de imagini. Tinte bine ca masina vorbeste (exact ca si a mea). are computer de bord cu un soft de comunicare si poti vorbi cu ea, ok nu ca cu un om ci limitat. Īti spune cine e, cum se numeste, te saluta etc. Vezi AICI, JOS unde scrie SPEAKING SOFTWARE este un DEMO VIDEO pe Notebook īnainte de montare īn masina la primele teste de programare
Comunicarea are īnsa loc īn limba germana si nu īn engleza.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	001.jpg
Views:	143
Size:	316.1 KB
ID:	1247547   Click image for larger version

Name:	002.jpg
Views:	101
Size:	223.0 KB
ID:	1247548   Click image for larger version

Name:	003.jpg
Views:	91
Size:	148.0 KB
ID:	1247549  

Old 03-01-10, 22:49   #38
Rinuxxl

Stage 2

Rinuxxl's Avatar

Quote:
Da. E motor TPI V8.
Vezi ca-ti freaca cablul de la tempomat de suportul telescopului īn stīnga prea tare. Cred ca cablul e prea īntins.

Bord Knight Rider KITT.
Pregateste-ta sufleteste ca un bord din ala cu īntregul sistem electronic........... mai cumperi un pontiac.

numai RAMA BORDULUI, Scheletul nefinista costa 800 Dolari idiferent daca este cu 1 sau 2 Monitor Dash.

Uite AICI sper ca īntelegi engleza, navigheaza īn meniul din stīnga. Gasesti toate componentele pt. a transforma un Firebird īn KITT. Te avertizez īnsa ca o lucrare finita adica un replicant complet te ajunge la vreo 20.000 EURO investitii + ore de munca ca trebuie sa schimbi mai multe nu numai bordul.

Eu ti-am spus cred (am spus si īn ale topicuri) eu am un replicant cumparat gata facut de la un olandez. Am dat 40.000 EURO pe el dar e perfect
(Vezi pozele atasate)

AICI vezi cīt e de lucru pt. o modificare īn workshop si galeria de imagini. Tinte bine ca masina vorbeste (exact ca si a mea). are computer de bord cu un soft de comunicare si poti vorbi cu ea, ok nu ca cu un om ci limitat. Īti spune cine e, cum se numeste, te saluta etc. Vezi AICI, JOS unde scrie SPEAKING SOFTWARE este un DEMO VIDEO pe Notebook īnainte de montare īn masina la primele teste de programare
Comunicarea are īnsa loc īn limba germana si nu īn engleza.
nu e nici o problema cu engleza ca si eu stau de 4 ani in ireland si am invatat un pic engleza.
dar nu as vrea un replicant doar bordul si cu monitoarele.imi place cum arata.
si despre replica care o ai foarte fain sa o folosesti sanatos si fara incidente.
cam cat mar costa un bord complect cu monitoare si restul ce necesita instalat?
Old 04-01-10, 15:34   #39
CyberCSX
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Rinuxxl View Post
cam cat mar costa un bord complect cu monitoare si restul ce necesita instalat?
pai ti-am trimis linkul cu oferitorul de piese. Uita-te acolo si calculeaza-ti cīt te costa totul cu transport cu tot.
Old 06-01-10, 01:48   #40
2fast4ut

Stage 2

2fast4ut's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaciaFWE View Post
am o intrebare ca vad ca te pricepi...cat ar costa un Charger din 69 +transportul pana in ro
Transportu pana in Romania din Chicago te costa 1800$ plus asigurare 200-300$ depinde la ce valoare vrei sa-ti asiguri masina, atata am platit eu luna asta !
2fast4ut is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 02:04   #41
2fast4ut

Stage 2

2fast4ut's Avatar

Quote:

Nu vreau sa fac reclama dar chit ca esti īn Romānia, daca vrei piese de americane 100% originale si la un pret accesibil NORMAL si nu isterime, atunci KTS AMERICAN PARTS din Hamburg.
shopul online e din pacate numai pe germana deci īti trebuie limba.
.
Cunosc limba germana destul de binisor, am cautat pe site-ul asta si nu gasesc placute de frana. poti sa ma ajuti intrun fel sau altu ? ma intereseaza cat costa placute-le de fata pentru Mustang Shelby GT 500 !?
Multumesc !!!
Old 06-01-10, 10:02   #42
CyberCSX
Banned

Stage 5

Fa-ti acont īn shop, introdu seria VIN NUMBER a masinii si ai sa gasesti.
poti eventual sa l-e scri un Email.
Eu am acont la ei dar am īn setari seria VIN de la Firebird. Daca caut ceva pt Mustang sau alta masina tot asa procedez. Tot shop-ul lor merge īn baza seriei vin a masinilor.

Īn ceea ce priveste transportatul masinilor daca cumperi din Germania una americana (de pe MOBILES sau AUTOSCOUNT24) trebuie cautat contactul cu carausii de masini SH din Romānia care fac Germania de regula.

Eu am īntrebat īn Septembrie 2009 cīnd am fost la Resita, cīt ma costa transportul pt. o Dacia 1410 Sport de la Resita la Duisburg (1570 km) si vroiau 600 EURO asa ca am lasa-to īn garajul unui amic si am s-o aduc eu ānul asta deoarece suma mi se pare exagerata.

Last edited by CyberCSX; 06-01-10 at 10:06.
Old 06-01-10, 13:02   #43
2fast4ut

Stage 2

2fast4ut's Avatar

CyberCSX@
Mersi mult ! am reusit sa vad toate piesele si chiar au aproape tot ce iti doresti pt o masina Americana. Nu sant preturile ca si in America dar sant acceptabile.
ps esti din Resita ?

Last edited by 2fast4ut; 06-01-10 at 13:24.
Old 06-01-10, 14:08   #44
CyberCSX
Banned

Stage 5

Da. Sīnt din Resita.

Ce trebuie tu sa rezolvi la KTS e livrarea īn Romānia.
Plata la ei se face numai īn avans si īn EURO. De livrat, livreaza foarte repede. Nu stiu acum cīt de repede ajunge īn RO dar aici, intern īn DE nu dureaza mai mult de 48 de ore dupa ce le-au intrat banii īn cont.

Eu, īn functie de cum am timp, am sa adun o lista de linkuri spre paginile service-uri si livratori / oferitori de piese de schimb pt. americane noi si SH de aici din DE.

Nu stiu daca īn RO se ofera la chioscuri revista de specialitate US Cars numita CROM SI FLACARI (Chrome & Flames - apare īn DE, FR, Belgia, UK daca nu ma īnsel), dar aici sīnt anunturi de la 80% din oferitorii de piese de schimb pt. americane din Germania. Adrese, Nr. de Telefon etc. Daca revista asta se gaseste la chioscuri, ar fi recomandabil a arunca o privire pe paginile ei.
Īn internet Revista are pagina ei aici: http://chromundflammen.de/
Din pacate cunosc numai lincul paginii germane.
tot aici au si un tool, VIN DECODER unde se poate decodifica seria masinii pt. a prelua informatiile necesare īn vedea procurarii pieselor de schimb.
Old 06-01-10, 14:30   #45
2fast4ut

Stage 2

2fast4ut's Avatar

Multumesc pentru toate informatiile!!!
Dar eu voi avea o problema in ce priveste seria masini, deoarece masina de fapt este un Mustang GT 05 dar nu mai are nimic pe ea (decat caroseria) de la GT si atunci va trebui sa caut fiecare piesa in parte...in cel mai rau caz am sa-i sun sa vb cu ei ca mi-se pare cel mai corect asa.
nu stiu daca voi gasi revista in Romania dar ma voi interesa.
Iar daca livrarea dureaza cateva zile nu cred ca va fi o problema prea mare, important este sa ajunga !
Pe acasa cand vi ? Poate ne vedem la un suc !
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -