Da. E motor TPI V8.
Vezi ca-ti freaca cablul de la tempomat de suportul telescopului īn stīnga prea tare. Cred ca cablul e prea īntins.
Bord Knight Rider KITT.
Pregateste-ta sufleteste ca un bord din ala cu īntregul sistem electronic........... mai cumperi un pontiac.
numai RAMA BORDULUI, Scheletul nefinista costa 800 Dolari idiferent daca este cu 1 sau 2 Monitor Dash.
Uite
AICI sper ca īntelegi engleza, navigheaza īn meniul din stīnga. Gasesti toate componentele pt. a transforma un Firebird īn KITT. Te avertizez īnsa ca o lucrare finita adica un replicant complet te ajunge la vreo 20.000 EURO investitii + ore de munca ca trebuie sa schimbi mai multe nu numai bordul.
Eu ti-am spus cred (am spus si īn ale topicuri) eu am un replicant cumparat gata facut de la un olandez. Am dat 40.000 EURO pe el dar e perfect
(Vezi pozele atasate)
AICI vezi cīt e de lucru pt. o modificare īn workshop si galeria de imagini. Tinte bine ca masina vorbeste (exact ca si a mea). are computer de bord cu un soft de comunicare si poti vorbi cu ea, ok nu ca cu un om ci limitat. Īti spune cine e, cum se numeste, te saluta etc. Vezi
AICI, JOS unde scrie SPEAKING SOFTWARE este un DEMO VIDEO pe Notebook īnainte de montare īn masina la primele teste de programare
Comunicarea are īnsa loc īn limba germana si nu īn engleza.