Materialul care l-am dat pe usa este....sika floor 359. Are in compozitie A si B care in total au 32,5 kg care costa 11,51 euro pe kg.
La asta se adauga nisip quartos 2 saci care costa 13 euro buc si un primer pentru a se lipi de tabla, fier care costa 26 euro totul plus TVA.
Proportia de amestec este in felul urmator . se adauga din materialul A o anume cantitate si se baga materialul B cam 1/3 din cantitatea A. Eu am mers si mai jos cu proportia . la 6,300 kg (A) am pus 1,450 kg (B). Problema ca a intrat in reactie putin mai greu dar isi face foarte bine treaba
. Am amestecat 1 minut A+B dupa care am inceput sa bag nisip quartos cam 8 kg, formandu-se un fel de shapa autonivelanta . Inainte de a amesteca materialul si a scoate aceasta SHAPA....am dat cu primerul , amorsa , pe tabla interioara a usii , care a fost curatata foarte bine ajungand la luciul tablei, dupa care se va turna pur si simplu. Se va nivela singura .
De mentionat este faptul ca nu trebuie sa fie sub 5 grade celsius atunci cand turnati materialul, iar el va intra in priza total de-abia in 24 ore. Este foarte fluid si daca exista gauri se va scurge materialul prin ele ... deci astupati tot!!!
Am dat aceste detalii pentru a raspunde tuturor celor care m-au intrebat telefonic, facebook, messenger si alte cai ... despre material ... sper sa va fi fost de folos
ps. faceti cantitati mici pentru ca , chiar daca are timp de uscare totala de 24 ore , intra in priza destul de repede ... si este pacat de material ca nu este tocmai ieftin