am terminat si servo-directia ... functioneaza impecabil acum ... aveam pompa de servo stricata la motorul nou , si s-a potrivit aproape perfect cea de pe motorul de 2,4.... (mici modificari ) , si aveam niste mici hopuri cand trageam de volan ... lucru usor de facut daca ai putina stiinta ... ( eu nu am avut aceasta stiinta dar mi-am insusit-o
) axul volanului se prinde printr-un fel de cardan care trebuie sa fie pe aceeasi linie ... am pus-o acum si e ok si mai exista un aspect ... micul cardan trebuie sa lucreze in sus si in jos ... am curatat bine inauntru si am bagat putina vaselina si acum merge perfect !!!
mai am sa rezolv si abs-ul . nu stiu din ce motiv nu mi-l vede VCS-ul ... azi am luat instalatia electrica si am sa ma uit sa vad daca nu cumva exista o siguranta sau releu care este pe abs si nu ii da drumul sa vada calculatorul abs-ului ... oricum maruntisuri
luni ar trebui sa vina si farurile de la SOSO lupe , xenoane si alte nebunii !!! tare-s curios cum vor arata si daca va vor placea