nu puteam sa pun pe facebook aceasta informatie , unde multa lume chiar nu inteleg fenomenul !!! asta nu inseamna ca nu voi posta si acolo
deci , am rezolvat problema cea mai importanta a izolarii usilor pe interior , unde cei 2-3 mm de stp , chiar nu ajutau DDuba !!!
am pus un strat de A+B (pe intelesul tuturor, numai ca la cantitati mari , nu tubuletele pe care le stiti ) acest material se amesteca cu nisip quartos , 1kg de material / 1 kg de nisip ,plus ca inainte de a aplica pe tabla solutia existenta se da cu o amorsa pentru lipirea acesteia in conditii absolut impecabile .
bun, acum , am luat o tabla de 1 mm grosime pe care am frecat-o pana la luciul tablei , am dat cu amorsa si am pus solutia peste . timp de uscare la 10 grade este de 24 ore. eu am lasat cam 14-15 ore si apoi am supus-o la multe socuri mecanice ... chiar la socuri pe care usa nu are cum sa le suporte !!!
am sarit , am indoit, am batut cu ea de pamant !!! nu cred ca se va intampla asa ceva cu usile mai ales ca acolo sunt "doar " vibratii !!!
materialul este cauciucat ... nu casant !!!
ca si greutate la 1 cm grosime pe mp are 16 kg ... probabil pe o usa de a mea vor fi in jur de 20-25 kg , tinand cont ca in anumite zone vor fi mai multi centimetri ca si grosime a materialului pe usa.... vom vedea !
si acum uitati-va la poze
ps. in galeata au ramas 10 cm grosimea materialului ... s-a intarit si nu pot desface din interior ... de mentionat este ca a fost lasata afara in frig , tocmai sa vad ce reactie va fi la temperatura scazuta -5 grade aseara !!!