multi au vazut de pe facebook cam ce am facut pana acum
am dezmembrat dubita alba , foarte putine mai am de luat de pe ea. am dat jos axa de pe spate (improriu spus) pentru ca sunt doua brate , stanga dreapta, dar important este ca am eliberat garajul , si am loc sa ma misc in jurul ddubei. am nevoie de spatiu !!!
un lucru suspect care l-am vazut este faptul ca dduba nu are bare stabilizatoare pe puntea din spate .... intreb pe cine stie ... este normal ?
oricum ar fi , voi face ceva sa pun bara stabilizatoare de pe duba alba , mai ales ca voi pune bratele de pe aia alba . sa vedem .
nu ar mai fi foarte mult , dar sunt exact la partea in care nu prea se vede ce fac mai ales ca acum am electromotorul la schimbat platoul de carbuni, bucsi si restul .
inca nu sunt multumit de faptul ca fulia principala nu se incarca cum trebuie cu cureaua de la accesorii.... si nu gasesc solutia care sa ma ajute ... poate voi reusi pana la urma. sigur voi rezolva pana la urma .
dau detalii despre ce fac , ca cei care vor sa mai afle in ce stadiu este dduba sa nu intre in fibrilatii ca dduba a intrat la iernat aiurea.... deci se munceste si pot spune chiar din greu , sa nu mai avem probleme cum am avut anul trecut pe partea de curent si asa mai departe... probleme minore ,dar foarte importante cum bine stiti pentru functionarea corecta a intregului sistem.
pregatim masina pentru anul viitor , pentru noi , dar si pentru cei de-afara ...