Quote:
Originally Posted by ludo_ludovic2003
merci baieti
si poza de seara ... am terminat si al doilea panou pentru difuri .... maine doar trebuiesc lipite intre ele (bucatile de tego) si prinse in suruburi si terminam si fata numarul 2 ...
dupa care trebuiesc slefuite sa fie perfecte si apoi montate definitiv in incinta...
pe partile de jos si sus vor fi prinse cate o bucata de cornier de 5cm (latura) si decupat in dreptul difuzoarelor... si acolo urmeaza cele patru scari ...asta ca sa stiti pentru ce au fost facute scarile .... cate 2 bucati pe fiecare parte intre difuzoare pentru a se rigidiza perfect ... mai este mult, mult de munca si multa migaleala ..... chestii importante care trebuiesc facute si care se vor face simtite la final ....
daca aveti nelamuriri ...intrebati ... eu sau mai ales claudiu va vom raspunde fara probleme
|
Nu mai trebuie decupat cornierul daca-l punem in spate, in incinta. Difuzorul nu mai atinge in el. Cred ca asa si merge pana la urma. Dupa ce sunt montate "scarile"... m-as mira foarte tare sa mai avem probleme de rigiditate.
Nu ca ar exista acum. Dar daca e maxim, sa fie pana la capat.
Cat despre aia cu butonul de Like... O dau si eu mai departe. Sigur ar prinde bine.
Quote:
Originally Posted by allexandru
o sa dea..
oricum mult succes :P
imi place DD-ul ala.. de faci proba cu el
|
Era tare greu fara cadrul ala. Nu ai idee cat a fost de util.
Pentru probe de genul asta un difuzor complet incomodeaza. Solutia cu cadrul e ideala.