07-03-09, 13:10
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: Accidente
Nasol accident, eu cel putin nu trec pe langa trecere nici de frica
|
|
|
07-03-09, 13:28
|
|
 Stage 5
|
nu`i problema ca o lovit`o...inconstianta o fugit la autobuz...pentru 5 minute pana venea altul, GRAVITATEA II CA 112 NU O RASPUNS
cand am vazut-o in aer am si sunat la 112 si nimic, au mai fost oameni care au sunat.
dupa 5 minute o raspuns cineva...vb un domn si le explica unde sa vina si ei oricum stiu de pe ce numar suni, unde te aflii cand suni...inloc sa il intrebe de cat ii de grava femeia, sange, aer...stiu eu, puls, din astea aia o interesa adresa exacta, numarul de telefon cine suna, numele cui o sunat...
in 5 minute pana o raspuns aia...salvarea deja putea sa iasa pe poarta spitalului...sau stiu eu poate era la 2-3 stazi distanta sau nu stiu.
ei o pierdut timpul...sa-i lovesc cu ranga`n fata
|
|
|
07-03-09, 13:37
|
|
 Stage 5
|
Cam asa e cand ai nevoie de ajutor,sau nimeni nu til da sau pana se tot gandesc poti si muri
|
|
|
07-03-09, 14:47
|
|
 Stage 5
|
Asta e viata in Romania si de mergi in occident cand aude lumea de romania te vede ca hot ca alti destepti au dat faima romaniei , totusi eu zic ca o avut noroc ca o palito un Ka de era un GLK sau un X6
|
07-03-09, 17:14
|
|
 Stage 5
|
Azi dimineata a fost un accident urat la sensul giratoriu din Floresti, o Nubira albastra, cred ca a derapat la iesire din sens, si a izbit puternic din spate o Vectra A....
Am mai trecut azi pe aoclo, si a ramas doar Vectra.
|
|
|
07-03-09, 18:40
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
nu`i problema ca o lovit`o...inconstianta o fugit la autobuz...pentru 5 minute pana venea altul, GRAVITATEA II CA 112 NU O RASPUNS
cand am vazut-o in aer am si sunat la 112 si nimic, au mai fost oameni care au sunat.
dupa 5 minute o raspuns cineva...vb un domn si le explica unde sa vina si ei oricum stiu de pe ce numar suni, unde te aflii cand suni...inloc sa il intrebe de cat ii de grava femeia, sange, aer...stiu eu, puls, din astea aia o interesa adresa exacta, numarul de telefon cine suna, numele cui o sunat...
in 5 minute pana o raspuns aia...salvarea deja putea sa iasa pe poarta spitalului...sau stiu eu poate era la 2-3 stazi distanta sau nu stiu.
ei o pierdut timpul...sa-i lovesc cu ranga`n fata
|
cum sa stie de unde suni ?
|
|
|
07-03-09, 19:02
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb
cum sa stie de unde suni ?
|
se poate determina locatia , vezi aici
|
|
|
07-03-09, 22:15
|
|
 Stage 5
|
mersi vlad
ANI identificarea automata a numarului de telefon:
pe monitorul operatorului apare numarul postului telefonic de unde apelantul suna.
ALI identificarea automata a locatiei:
pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta suna si o serie de informatii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele in vederea gasirii solutiei optime pentru a ajunge in timp util la locul incidentului.
Modalitatea de procesare a unui caz
- un cetatean apeleaza 112 pentru a semnala un accident de circulatie grav, soldat cu victime omenesti;
- sistemul identifica numarul de telefon al persoanei care a semnalat cazul;
- se determina numele si adresa abonatului postului telefonic prin cautare automata in baza de date (la fel se procedeaza si in tarile Uniunii Europene, S.U.A. si Canada, fiind o masura necesara pentru aflarea veridicitatii apelului);
- operatorul cere apelantului date despre natura cazului;
- se transmit toate datele la dispeceratele Politiei, Ambulantei si Pompierilor, in functie de natura cazului (aceasta operatiune se realizeaza in 2-3 secunde);
- dispecerii stabilesc rapid mijloacele de interventie care participa la solutionarea cazului, avānd la dispozitie aplicatia AVL (Localizare Automata a Vehiculelor);
- pe harta se afiseaza conexiunea caz - mijloace de interventie;
Sunati la 112 doar daca aveti o urgenta!
Centrele de Urgenta functioneaza permanent, 24 din 24 de ore, 7 zile pe saptamana.
eu inca sunt socat ... ma gandesc ca ei lucreaza cu aparatura veche...si acum vor cere bani pentru "aparatura de ultima generatie"....probabil in prezent transferul de informatie inca se face cu porumbei calatori
|
|
|
08-03-09, 08:13
|
|
 Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
Azi dimineata a fost un accident urat la sensul giratoriu din Floresti, o Nubira albastra, cred ca a derapat la iesire din sens, si a izbit puternic din spate o Vectra A....
Am mai trecut azi pe aoclo, si a ramas doar Vectra.
|
Din pacate n-am poze dar una din masini era cu rotile in sus... am intrebat lumea ce s-a intamplat, iar un cetatzean mi-a spus ca cica "azi noapte pe ala cu nubira l-a prins radaru si n-a vrut sa opreasca, a fugit de politie si aici in sens o fi derapat. Masina aia cu rotile in sus era parcata"
Eu nu m-am prins ce masina era aia cu rotile in sus .. dar se vedea ca e lovita in spate.. si ma tot intreb cum dracu s-o putut rasturna! Are de platit baiatu' acuma.
In fine ... n-o stat la radar... s-o rezolvat omu'! Din cate l-am vazut pe sofer n-avea nimik, acelasi cetatean spunandu-mi ca "uite ala e vinovatul".
Prost sa fii.... noroc ca esti ! Sau nu ?
|
|
08-03-09, 08:18
|
|
 Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
Quote:
O persoană a decedat şi alte două au fost grav rănite īntr-un accident petrecut īn această dimineaţă aproape de intrarea īn Huedin.
Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat faptul că şoferul unui tir care circula din direcţia Cluj-Napoca spre Huedin, īntr-o curbă periculoasă, a pierdut controlul autovehiculului, remorca acestuia intrānd pe contrasens şi izbind autoturismul marca Mercedes care circula regulamentar.
Īn urma impactului şoferul maşinii lovite a decedat iar alţi doi pasageri au fost grav răniţi, toţi trei fiind īncarceraţi īn autoturismul cu care circulau. Accidentul a avut loc sāmbătă, īn jurul orei 7:30, īn condiţii de vizibilitate redusă şi ploaie torenţială.
Bogdan Buburuz
|
noh... TIR care face drifturi ...
|
|
|
09-03-09, 17:57
|
|
 Stage 5
|
Accident mortal pe Calea Turzii. O Dacie a fost ruptă īn două după ce a lovit o ambulanţă
Quote:
O persoană a murit şi o alta a fost transportată īn stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe (UP1) Cluj, īn urma urma unui accident de circulaţie petrecut luni, īn jurul orei 16, pe Calea Turzii, la cāteva sute de metri de sensul giratoriu. Şoferul unui autoturism marca Dacia Solenza, un pensionar de 70 de ani, ce venea dinspre Turda īnspre Cluj, īntr-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Dacia a izbit frontal o ambulanţă, care transporta un copil dializat la Sibiu. Īn salvare mai erau mama copilului şi medicul SMURD.
Impactul a fost atāt de puternic īncāt Dacia s-a rupt pur şi simplu īn două, iar bucăţi de fiare au fost īmprăştiate pe cāteva sute de metri, pe ambele sensuri de mers. Soţia şoferului, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, nu purta centură de siguranţă şi a fost aruncată īn şanţul d epe marginea drumului. Femeia a murit pe loc.
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, care s-au ocupat de răniţi, dar şi o ambulanţă care i-a preluat pe copilul bolnav şi pe mama acetuia şi care a continuat drumul spre Sibiu. Din fericire, aceştia nu au fost răniţi.
Din primele cercetări, poliţiştii sunt de părere că de vină pentru producerea accidentului a fost viteza excesivă īn condiţii de ploaie, dar şi neatenţia. Īn urma măsurătorilor şi a declaraţiilor martorilor aceştia vor stabili cu exactitate cele īntāmplate.
Traficul pe Calea Turzii a fost blocat mai bine de o oră, pe mabele sensuri de mers. Coloanele de maşini se īntindeau pānă īnspre Piaţa Cipariu.
|
Asa ceva nu am mai vazut niciodata...a fost pulverizata SuperNova aceea....
Last edited by -LEXION-; 09-03-09 at 18:02.
|
|
|
09-03-09, 18:12
|
|
 Stage 5
|
bucata aia de podea cu roti..am crezut ca-i un atv :P
am facut 30 de minute de la aroma pana la petrom :P
am sa pun si eu cateva poze...cand le scot din telefon :P
|
|
|
09-03-09, 20:44
|
|
 Stage 5
|
pozele promise...cam najpa dar asta e:P
|
|
|
10-03-09, 16:07
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
Accident mortal pe Calea Turzii. O Dacie a fost ruptă īn două după ce a lovit o ambulanţă
Asa ceva nu am mai vazut niciodata...a fost pulverizata SuperNova aceea....
|
Dacia, masina ieftina a romanului...uitati-va ce coapta era...podeaua ruginita de tot. Nici macar nu s-o indoit masina ca so rupt direct ca un biscuite. Mai lua-ti-va asa ceva si mai laudati asemenea masini periculoase...is convins ca nu avea ce stiu ce viteza infinita, insa avea infinite probleme de proiectare...masina de 10 ani si sa fie atat de coapta...
|
10-03-09, 19:25
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
|
|