22-03-07, 17:45
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente
Tocmai am vazut in marasti pe o platforma Continental GT-ul rasturnat.....are cineva alte detalii??
|
|
|
23-03-07, 11:23
|
|
 Stage 5
|
Ieri, in marasti, UN S60 a ferit un pieton de pe trecerea mai sus de Piata Marasti, si a ajuns pe consola centrala a drumului, scotind un semn din pamant.....
|
|
|
24-03-07, 15:22
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Ceva accidente mai vechi...
Dacia Breack a intrat sub un tir la omw someseni iar Loganul albastru nu a dat prioritate la taximetristul care venea in fata la teatru, la lovit in spate si de acolo sau rasturnat ....ceva de genu....
29-03-07, 11:18
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by claudiu lucian
nasol c accidentee astea frate..m-am uitat peste toate cele 26 d pagini si...ti se zbarleste pielea pe tne cand vezi....dumneze-u sa-i ierte p toti cae au murit ana acum in accidente rutiete si sper sa nu mai aud de asa ceva, sa ii fereasca D-zeu pe toti de asa ceva.
pun si eu nishte poze, sunt nishte poze EXPLICITE dak avetzi probleme va rog sa n le deschidetzi
|
asta avea si cutie automata  o fi adormit la volan sau isi lua pranzul e ceva tipic .
|
|
|
03-04-07, 01:03
|
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
Tocmai am vazut in marasti pe o platforma Continental GT-ul rasturnat.....are cineva alte detalii??
|
Da...eu...in ungaria inainte de debrecen...saptamana trecuta...masina ce o transporta pe autostrada lovita frontal cu o fabia....sub un pod in dreapta...continentalul cu roatele in sus...mai mult nu stiu...parea ca si cum masina de la zoli car a lovit fabia in spate in momentul in care fabia iesea de pe banda de accelerare....chiar eram curios daca se mai aude ceva...
|
|
|
05-04-07, 12:25
|
|
 Stage 5
|
Off topic, dar saptamana trecuta am vazut un camion cu un ContiGT pe el (nu era lovit), a trecut intersectia cu cel putin 60, am crezut ca pica masina de pe el!!! Tampiti care-si transporta masinile scumpe cu traiele/camioane care nu au prelata sau ceva de genul! Am si vazut masini transportati astfel care au avut toate feamurile si panourile zgariate.
|
|
|
17-04-07, 21:55
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
care sta in zorilor si poate sa`mi zica de accidentu de acu de 30 de minute ceva detalii?
am inteles de la cineva ca era un opel astra de bucuresti, si a facut accident langa profi cativa metri mai sus spre pritax.
erau 2 persoane un tip si o tipa tipa a murit...nu stiu nimic concret, stie cineva mai multe? innainte sa vad la stirile protv de la 12 sau maine la alea de la 5
|
17-04-07, 22:43
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
cica ala cu astra o intrat intr`o depasire si cica s`o lovit prontal de tir la peste 120km/h.
cica doar o persoana a murit..., chiar nu stie nimeni nimic mai mult/
nu locueiste nimeni prin zorilor si o auzit ceva?
|
|
|
17-04-07, 22:44
|
|
 Stage 4
|
 a fost un astra "auto pres" am ajuns acolo la cateva minute dupa accident ....au scos-o pe femeie si o resuscitau...soferul parea constient....a intrat un tir in ei si i-a proiectat in alt tir ce venea din sens opus..
17-04-07, 23:25
|
|
 Stage 4
|
poze si un filmulet. Din cate am inteles tirul cobora regulamentar si astra care venea din sens opus a intrat in depasire si o muscat din tir. femeia a murit,sotul ei e in spital nu stie nimeni inca detalii si soferul tirului e ok. tocmai au dat drumu la drum.
17-04-07, 23:50
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
urat accident..
va dati seama ce impact.. si ce viteza trebuia sa aiba.. ala cu astra.. ca sa se strice in halu ala tiru.. pana si prelata i-o sarit intr-un clot... groaznic...
|
|
|
18-04-07, 00:18
|
|
 Stage 5
|
Off!!! Si eu eram prin zona dar nu m-am dus acolo:P Mai are cineva chef sa iasa cu masina si sa treaga cateva span-uri? Ca io nu prea! Si ciudat e ca aproape de fiecare data cel nevinovat pateste mai rau!
|
|
|
18-04-07, 00:21
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by di48lo
Si ciudat e ca aproape de fiecare data cel nevinovat pateste mai rau!
|
pai ti se pare ca femeia a fost nevinovata? parerea mea e ca nu avea voie sa circule cu asa viteza pe obs, plus ca soferul tirului circula regulamentar, oricum vom afla fie de la stiri fie de altundeva pana la urma care si ce viteza a avut si a carui vina este mai mare. eu zic ca soferul tirului e nevinovat.
|
|
|
18-04-07, 01:50
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by CJ-18-DOR