11-01-07, 10:00
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Re: In sfarsit o veste buna pt noi!
Quote:
Originally Posted by ZanDer
ba elev ... ii folie by alex !!
|
stiu dar......seamana la caracter cei 2
dulau....tare asta cu n-ai frane ne vedem la sala sporturilor =)) n-am frane =))
|
|
|
11-01-07, 14:07
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
ho, calmati-va, m-am exprimat eu gresit cu vechimea, defapt, de asta era vb euro/non euro, care depinde inplicit de vechimea masinii...
Last edited by tekno; 11-01-07 at 14:09.
|
|
|
12-01-07, 19:21
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
ba astia-s aeroplane.... am azut acum la radio ca dragii nostrii conducatori nu prea au de gand sa scoata taxele doar ca le vor modifica consultand ceva experti europeni.... si o auzi pe o bombalaie dupa aceea care zice ca:"eliminarea acestei taxe ar contraveni cu programul de reinoire a parcului auto romanesc bla bla bla" cand traiesti numa printre mertane si bemveuri nu mai vezi trabantii si daciile din 70 toamna care zici ca vine ceata cand trec... ma rog sunt de acord sa puna taxe pe masinile non euro... euro 1 dar eu zic ca daca toate masinile din ro ar fi euro 2 ar fi deja o mare performanta... any way noi vrem sa trecem direct la euro 5 vad ca....
|
|
|
01-02-07, 23:19
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
Banuiesc ca ati auzit si voi ce au de gand aleshii nostri mult iubiti. Astazi la stiri, aia de la finante, a spus ca nu au de gand sa scoata taxa si ca micsorarea nu se ia in calcul. In plus, pentru ca "europenii" au considerat aceasta taxa discriminatoare fata de cei ce importa masini sh, responsabilii cu taxele vad o solutie in aplicarea acestei taxe si la cumpararea de masini sh din tara. How about that?
|
|
|
01-02-07, 23:36
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BULLDOG
Banuiesc ca ati auzit si voi ce au de gand aleshii nostri mult iubiti. Astazi la stiri, aia de la finante, a spus ca nu au de gand sa scoata taxa si ca micsorarea nu se ia in calcul. In plus, pentru ca "europenii" au considerat aceasta taxa discriminatoare fata de cei ce importa masini sh, responsabilii cu taxele vad o solutie in aplicarea acestei taxe si la cumpararea de masini sh din tara. How about that?
|
asta era topicul pentru vesti bune it was 2 good 2 be true
|
|
|
01-02-07, 23:40
|
|
Stage 5
|
inca nu ii nimik sigur da..... nu stiu cum pot sa le vina astfel de idei ... de la non-euro la euro 4... no fuckin' way ... oare ei nu vad ca nu isi mai ia nimeni masini?
|
|
|
01-02-07, 23:44
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BULLDOG
inca nu ii nimik sigur da..... nu stiu cum pot sa le vina astfel de idei ... de la non-euro la euro 4... no fuckin' way ... oare ei nu vad ca nu isi mai ia nimeni masini?
|
si crezi ca ii intereseaza? gandeste'te care e beneficiul romaniei ca stat ca romanii, ca oameni de rand, sa isi aduca masini sh din strainatate? aproape nul. impozitele percepute nu sunt foarte mari.. mai o taxa de drum mai aia aia nu e mare lucru. chestii negative? trafic mare, poluare, aglomeratie etc.. si in + masini tot se vor aduce si cu taxele pe care le percep tot isi scot partea financiara care ar scoate-o pe impozite.. so iti dai seama ca daca nu o sa fie obligati de catre ue sa o scoata nu prea vad mari sanse sa dispara...
|
|
|
02-02-07, 22:19
|
|
Stage 2
|
Am vazut la tv ca astia de la Reanult ar fi declarat ca in cazul in care se scoate sau se reduce taxa pt inmatriculare ei vor fi nevoiti sa disponibilizeze o treime din muncitorii de aici de la dacia.. Ce vrajeala de ***...
|
|
|
02-02-07, 23:22
|
|
Stage 5
|
du-te mah ...acuma is nevoiti sa dea afara o treime in angajati ....da ...o uitat k or declarat ca le-o scazut vanzarile de la 1 ian incoace la jumate??? vrajeli aiurea
Last edited by ReLLaXX; 02-02-07 at 23:40.
|
|
|
02-02-07, 23:22
|
|
Stage 2
|
loooooooooooolz!! mai bine 5000 de shomeri decat 500.000 de nefericitzi cu mashinile visurilor.. dincolo de gramitza!!
|
|
|
21-03-07, 21:25
|
|
Guest
|
unii oameni ar vrea sa mearga sa isi cumpere masini de dincolo...se mai aude ceva de taxele alea de prima inmarticulare?incep sa scada?"plateste statul amenda?"nu stie nimeni nimik??"
|
|
|
25-04-07, 22:30
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
Tocmai am auzit ceva zvon ca s-ar reduce taxele? si ca valoarea maxima va fi pentru masinile mai vechi de 15 ani si nu 7 cum era pana acuma... mai stie careva ceva? sau sunt doar zvonuri :/
|
|
|
25-04-07, 22:54
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
o zis varujan vozganian ca se reduce in functie de vechime
se reduce la jumate dar nu se scoate.
|
|
|
26-04-07, 00:02
|
|
Guest
|
nici nu ar fi indicat sa scada de tot.oricum e cea mai buna rezolvare injumatatirea lor
|
|
|
26-04-07, 15:59
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
decat nimic tot este ceva...dar tot nu`i corect.
am inteles azi noapte la stirile de pe realitatea (de pe la 1) ca cica o masina rueo 4 are (dau exemplu) 5000 euro de platit.
euro 3 are 5500
euro 2 6000
euro 1 6500
si tort asa...nu se ia duypa cilindree si nici dupa an...daca-m retinut eu bine
|
|
|