Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 26-04-07, 20:52   #31
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: In sfarsit o veste buna pt noi!

Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc View Post
decat nimic tot este ceva...dar tot nu`i corect.
am inteles azi noapte la stirile de pe realitatea (de pe la 1) ca cica o masina rueo 4 are (dau exemplu) 5000 euro de platit.
euro 3 are 5500
euro 2 6000
euro 1 6500
si tort asa...nu se ia duypa cilindree si nici dupa an...daca-m retinut eu bine
la euro 4 imposibil sa fie 5000 de e!!!! sau astea is exemple cum o sa fie? ca urca din 5 in 5 zeci/sute/mii???
DaNuTzU' is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 23:14   #32
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

5000 euro era exemplu. taxa creste in functie de cum scade euro-ul (ex. 4,3,2,1 si non-euro)
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 23:14   #33
Bogdan'
Guest

nu e chiar asa.....romanii nostri destepti au marit taxele pentru masini noi si au micit pt cele vechi...si parca vroiau sa scape de cimitirul de masini...
oricum diferentele nu vor fi mari
  Reply With Quote
Old 26-04-07, 23:18   #34
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

sau asa ceva, eu am auzit azi noapte pe la 1 sau 2 pe realitate ceva...nu rpea ma interesat...
bogdan, chiar acuma 15 minte l`an sunat pe frateto sa cumpar dacia :P aia albastra...chiar s`o dat sau asa o zis frateto? imi trebuie pentru cineva.
Old 26-04-07, 23:24   #35
MerlinSpitfire

Stage 4

Sunt masini vechi mult mai sigure decat astea noi si mai putin poluante . astea noi (pe benzina aspirate ) trebuie sa le turezi serios sa aiba cuplu iar la cele cu clapeta de acceleratie comandata electronic deschiderea nu urmareste apasarea pe pedala . Tu calci cat vrei si calculatorul deschide cat e programat .cand se imbacseste putin nu stau la ralanti si nu mai trag si daca le faci analiza gazelor sunt la nivel de euro0 . oricum un BMW din 90 e mai sigur decat un CITROEN din 2007 si mai masina.
MerlinSpitfire is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 23:33   #36
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

sunt masini de prin 94-98 bune adica mult mult peste logan...care mno masina noua
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 23:34   #37
MerlinSpitfire

Stage 4

O masina care are TUV pe 2 ani e la fel de sigura ca orice masina noua dar taxa este o masura protectionista sa-si vanda tariceanu (si ceilalti importatori)Citroenul si restul marcilor. Nu cred ca se gandesc politicienii la poluare si la natie . Daca ati observat cam toti importatorii (Skoda , Mercedes etc) au parcuri de masini second deci au inteles criteriul pe care merge piata - ieftin si bun .De aia au lasat-o mai moale cu masimi de pana la 5 ani . De fapt pe ei ii sperie masinile anilor 90 care se lucrau mult mai bine si se reparau relativ usor comparativ cu "pomul de Craciun" din bordurile masinilor noi care te lasa in depasire
MerlinSpitfire is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 23:55   #38
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

stati linistiti ca dak se scot taxele de imatriculare o sa creasca asigurarile ca si in italia, spania, etc.
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
Old 04-05-07, 21:19   #39
MixMaster

Stage 4

MixMaster's Avatar

pana la urma cum e? nu stie nimeni nik concret? o noua formula de calcul sau o suma exacta? o data din care intra in aplicare? dar ceva oficial
MixMaster is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -