Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: Chat
eu nu stiu prea exact pt ca sunt tocmai din onesti, dar auzisem ca aia de la gimarom inchiriase un stadion sau teren de fotbal ca sa-l foloseasca depozit
in urma scurtei vizite in romania vreau sa reamintesc cateva tipuri de CIOBANI ai volanului
pe locu 5
Ciobanul care claxoneaza in orice intersectie si din orice pozitie ''deranjat'' de traficul produs de alti ciobani;
4.ciobanul care parcheaza pe locul altora sau pe carosabil cu pretextul ca ''nu stau numai 5 minute'';
3. ciobanul care vorbeste la telefon ,merge pe mijlocul drumului si are 40km/h;
2. ciobanul care doarme la volan si care in momentul in care il depasesti apasa acceleratia la maxim in masina lui de max 100 cai cu un singur gand in cap '' pe mine nu ma depaseste nimeni !'';
1. ciobanii ( si astia is cei mai multi) care parchaza pe locurile special amenajate pentru Handicapati. Daca incercam sa fim o tara civilizata prin creearea acestos spatii speciale , ne dam cu firma in cap cand vine vorba de utilizarea lor.Jenant.
la asta se mai adauga ciobanii care umbla bara in bara cu masina ta . in 3 zile am vazut 2 tamponari din cauza nerespectarii distantei .
Exact cum am banuit ... topicu cu polus tuning eventu o disparut, OARE DE CE ??? La fel si liniile din 17 mai, la asta nu ma asteptam ... CIUDA ASTA MA !
Topicul de pe cluj era facut de danutzu Deci l-au sters. Urat. Chiar urat! Ce, se considera publicitate? ei si? e eveniment din lumea tuningului, sunt sigur ca toti sunt interesati de faza asta. Chiar as astepta niste explciatii pentru faza asta ca nu inteleg ideea.