15-04-08, 13:10
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Re: Chat
aveti grija ca s-au schimbat prioritatile / sensurile unice pe traian si pe mai multe stradute din zona...
|
|
|
15-04-08, 15:15
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by vlad_VSV
de reparat tot il repar pana nu pleaca crapatura,capai alt parbriz,alta surpriza(ca fapt divers am fost la gimarom azi sa intreb cat ii unul nou,face catre mine,pai avem cu parasolar la 380 lei plus 60 montatul , am ramas asa  )....maine ma duc sa repare ciobitura(de fapt doua  ),sper sa nu traga pielea de pe mine,cat despre reclamatie,tot o sa fac,dar sunt convins ca raman cu ea numa...asta e,ce sa facem  ,ms oricum ....
|
un cunoscut dea meu din Dej a fost de ceva vreme cu masina sa isi schimbe parbrizul la reprezentanta Dacia de pe Turzii, el avand o Laguna, si asa de bine au pus geamul ca saptamana trecuta a venit cu masina in Cluj sa ii puna silicon pe la colturi ca ii ploua in masina. Nu stiu cat la costat atunci geamul si montatul, dar stiu ca acuma a cumparat siliconul si a mai dat 20 RON pt manopera la un service de pe la Clujana ... ceva service Jolidon. Grija mare si cere si ceva garantie.
|
|
|
15-04-08, 23:06
|
|
Stage 3
|
cu camionu shi pietrishu, daca-l prinzi, mergi cu el la politzie sa faca proces verbal sa-ti faci parbrizul pe rca, sau..... iti fac un casco pt data viitoare..... :P eu ii recomand pe cei de la pilkinton sau asha ceva de pe dragalina, tot la ei schimb parbrizul
cand il prinde arr-u pe shoferu fara prelata pe pietrish.... il amendeaza cat pentru multe parbrize...
|
|
|
15-04-08, 23:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
ce sa mai prind,ca dus o fost,ca merg ca nebunii,sa faca cat mai multe curse sa iasa banu' si nici nu aveam timp de urmarit.....ca de nu,ma opream si ma luam dupa el, da mno....acuma ii rasuflata treaba(asa ca fapt divers,sa ii feriti....)...oricum am fost azi pe dorobantilor,unde pun si folii si maine la 3 m-o programat la reparat.....asta e
ps : de ar sta arr-ul la o razie ar fi coada de bascule .... fara prelata pusa si incarcati
17-04-08, 21:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Mergeam eu linistit ieri dimineata catre casa pe strada Iasilor , spre Baritiu , si ma opreste politistul : nu stii ... , n-ai vazut semnul , ... (dar cine naiba s-a mai uitat ca circulam pe acolo tot timpul ) , ca s-a schimbat sensul strazii de cateva zile , no da inapoi cu spatele daca nu vrei sa te amendez  .
http://www.clujeanul.ro/cluj/noi-sen...traian-2542784
04-05-08, 13:10
|
|
 Stage 5
|
help !!! cu ce pot sa dau jos lipiciu' intarit ce o ramas de la roviniete,asigurare,etc,ca nu ma apuc sa razui parbrizul ca se zgarie !!! ceva sa dizolve calumea porcaria aia de lipici
|
|
|
04-05-08, 13:13
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
acetona sau solvent ma gandesc eu...
|
|
|
04-05-08, 13:58
|
|
 Stage 5
|
benzina si frecat foarte bine !
|
|
|
04-05-08, 20:44
|
|
 Stage 5
|
am rezolvat cu o sticluta de acetona, o mers foarte bine jos lipiciu ramas,unde era mai gros,am tras cu un cuter(dupa ce am pus acetona peste),cu grija sa nu se zgarie,si apoi am frecat iara ...ms
|
|
|
07-05-08, 21:03
|
|
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [VW] [2 Roti]
|
PENTRU TOTI CLUJENII SI MAI ALES PT. CEI MAI INFOCATI SUPORTERI AI C.F.R - ului FELICITARI PENTRU TITLUL DE CAMPIOANA LA FOTBAL ... BRAVOOOOO ... IN SFARSIT TITLUL A AJUNS IN PROVINCIE SI NU LA hotii DIN BUCURESTI !!!!
DE LA CONSTANTA ---- RESPECT CLUJULUI ---- !!!!!!!!
07-05-08, 21:31
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Stana la pamant, stana la pamant =))
Felicitari si din partea mea CFR-ului. Pacat ca U nu a ramas si el in A.. dar sa speram ca va fi vanduta si se va intoarce peste 1 sezon in prima liga.
Acum macar nu mai mergem in birturi sa vedem liga, ci direct pe stadion.
|
|
|
07-05-08, 22:36
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
|
sa cumpere paskani si U sa fie 2 echipe pe locu 1 si 2 la anu
|
|
|
07-05-08, 23:31
|
|
 Stage 5
|
sunt anti fotbal dar ma bucur ca dupa 17 sau 18 ani o castigat si o echipa din tara nu tot bucurestenii.
bravo cfr, pacat ca U nu a ramas in prima liga sa ne mandrimi ca suntem al 2-lea oras din tara cu mai mult de o echipa in liga 1.
anul acesta dupa bucuresti cred ca am fost singurii care am avut 2 echipe.
speram ca nu se va mai repeta istoria ca acum 8 ani cand a picat U in B apoi in C.
sa speram ca la anul iar vor fi in liga 1.
in alta ordine de idei pacat ca suporterii sunt niste cretini, niste imbecili fara cap si minte.
o batut cameramani, ziaristi....bieti de ei, ei is faceau meseria.
nu inteleg ce atata raca intre 2 echipe, ca intre ele era o distanta de la cer la pamant una era pe primul loc (aproape tot campionatul acesta) si una tot pe ultimul loc...si se zbatea sa ramana in liga 1.
suporterii inca nu au mentalitatea care ar trebuii sa o aiba.
|
|
|
07-05-08, 23:50
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
sunt anti fotbal dar ma bucur ca dupa 17 sau 18 ani o castigat si o echipa din tara nu tot bucurestenii.
bravo cfr, pacat ca U nu a ramas in prima liga sa ne mandrimi ca suntem al 2-lea oras din tara cu mai mult de o echipa in liga 1.
anul acesta dupa bucuresti cred ca am fost singurii care am avut 2 echipe.
speram ca nu se va mai repeta istoria ca acum 8 ani cand a picat U in B apoi in C.
sa speram ca la anul iar vor fi in liga 1.
in alta ordine de idei pacat ca suporterii sunt niste cretini, niste imbecili fara cap si minte.
o batut cameramani, ziaristi....bieti de ei, ei is faceau meseria.
nu inteleg ce atata raca intre 2 echipe, ca intre ele era o distanta de la cer la pamant una era pe primul loc (aproape tot campionatul acesta) si una tot pe ultimul loc...si se zbatea sa ramana in liga 1.
suporterii inca nu au mentalitatea care ar trebuii sa o aiba.
|
probabil acestia au fost in grup la cinema cand se dadea filmul "Huligans" fiindca ei mai mult se duc sa se bata in loc sa-si sustzina echipa
|
|
|
08-05-08, 00:03
|
|
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [VW] [2 Roti]
|
bravoooooo C.F.R. - - - - si acumm replica ---- BUCURESTI, BUCURESTI unde ***** *** esti ?
|
|
|
|
|