Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 10-02-07, 20:39   #2446
calin_m_power

Stage 5

calin_m_power's Avatar

Default Re: Prezentati-va!

ce va tot "certati" smecherilor!stiu un megan cu motor de logan de va face pe amandoi!sunteti slabi .salutari domnilor Ioshca si Mitrutz!
calin_m_power is offline   Reply With Quote
Old 10-02-07, 21:28   #2447
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default Re: Prezentati-va!

te sal si eu,astalalt e prea nesimtit sa faca lucrul asta
abarth is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 18:50   #2448
DrJohny

Stage 2

ioshca te mai lauzi mult cu aia 116 cai ai tai?? ca poate poate...

stai pe curu tau si ucide in liniste bmw-uri 320D de 150

Last edited by ReLLaXX; 12-02-07 at 17:52.
DrJohny is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 23:25   #2449
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

Default Re: Accidente

da...asa e...acu da alea 10 mil sa o duca acasa pe platforma...asta daca e distanta mare.
danilox is offline   Reply With Quote
Old 12-02-07, 00:07   #2450
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

cunosc genu asta de " oameni " si la mine in magazin vin cativa... si cumpara goldan braun.. bere cu 14 lei.. .. si daca nu am sa le dau marunt inapoi... se uita urat la mine.. si imi spune ca mai tre sa ii dau 0.50 lei...
Old 12-02-07, 12:39   #2451
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

tekno, la 17 ani ai lui romanov, el saracu ce stie... lasa-l sa vorbeasca... ori cum noi stim realaitatea.. el inca viseaza... mai are de invatat...
Fixius is offline   Reply With Quote
Old 12-02-07, 13:39   #2452
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

tekno is offline   Reply With Quote
Old 12-02-07, 14:15   #2453
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

cine are bani de asa masina nu isi cumpara cauciucuri de 10 mil si in plus la ce mult a fost sub 4 grade in iarna asta nu cred ca s-a gandit omu sa isi schimbe cauciucurile.....
Fixus, te pangi sa se uita urat dak nu ai sa le dai rest, dar u i-ai da berea fara 2-3 lei?
Old 12-02-07, 17:59   #2454
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Nu mai stau sa editez posturile cu limbaj neadecvat. Sau renuntati la obicei sau, fara suparare, va dispar post-urile.

Fixius... nu-l mai judeca pe romanov dupa varsta ca presupun ca nu te-ai nascut direct in primul an de facultate. Aici amandoi sunteti egali asa ca lasa aerul de superioritate.
Old 12-02-07, 22:46   #2455
Bogdan'
Guest

f bine relaxx......da fixius nu e datoria ta sa dai rest omului inapoi??"altfel nu s-ar mai supara cum incerci sa aduni tu maruntisuri......sper k ai inteles ce am vrut sa zik
  Reply With Quote
Old 12-02-07, 22:54   #2456
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

off topic: de obicei nu astept rest la maruntidsuri.. nu pentru ca asi fi eu full de bani ci pentru ca pur si simplu ii pierd any way... dar ma dispera cei care se uita ca la felu 16 cand astept restul.. acestea fiind de obicei cazurile cand intind mana si astept fiecare leu...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 13-02-07, 00:20   #2457
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by CJ-86-UHE View Post
cine are bani de asa masina nu isi cumpara cauciucuri de 10 mil si in plus la ce mult a fost sub 4 grade in iarna asta nu cred ca s-a gandit omu sa isi schimbe cauciucurile.....
Fixus, te pangi sa se uita urat dak nu ai sa le dai rest, dar u i-ai da berea fara 2-3 lei?

iti dai seama.. ca daca nu ar fi magazinul meu, si eu asi fi un simplu angajat nu mi-asi putea permite sa le dau.. orice.. nu, neaparat bere.. fara 2-3 mii de lei.. Bine inteles ca le dau.. la altii kiar le las.. sau le fac reducere.... dar.. tu repede sa sari cu gura... tot te prind eu...
Old 13-02-07, 00:23   #2458
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Bogdan' View Post
f bine relaxx......da fixius nu e datoria ta sa dai rest omului inapoi??"altfel nu s-ar mai supara cum incerci sa aduni tu maruntisuri......sper k ai inteles ce am vrut sa zik

Ba da e datoria mea sa dau rest.. oamenilor.. dar cand imi vine cu bacnote mari.. si nu am.. cum dumnezo le explic eu lor.. ca nu am sa le dau rest.. mai ales la prima ora a diminetii.....

si stai linistit.. ca tot " cibucu " care ramane.. tot in casa il las.. sau eventual... la angajata mea.. la sfarsitul luinii.. ori ii mai dau ceva pe langa salar din "ciubuc" ori.. ii fac o plasutza cu una alta... dar eu nu ma uit la 3 lei, 5lei.. si stiu eu mai ce.. nu sunt genul...
Old 13-02-07, 00:27   #2459
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
off topic: de obicei nu astept rest la maruntidsuri.. nu pentru ca asi fi eu full de bani ci pentru ca pur si simplu ii pierd any way... dar ma dispera cei care se uita ca la felu 16 cand astept restul.. acestea fiind de obicei cazurile cand intind mana si astept fiecare leu...

Si eu de obicei dau rest... ba kiar altii imi lasa.. dar nu asa e problema.. problema e ca atunci cand iti intra in magazin un om.. care se coboara dintr-o masina cat de cat mai serioasa.. nu te astepti sa iti cumere marfa.. cea mai eftina si naspa...si pe deoparte.. cand nu am 0.05 lei.. sa imi spuna ca am gresit, cand i-am dat restul...
Old 13-02-07, 00:42   #2460
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

daca ala ar lasa la fiecare magazin la care merge cate 0.05 lei, la fiecare bar ar lasa bacsis si la fiecare stop ar da la cate un tigan bani tot timpul nu si-ar mai permite o masina cat de cat serioasa....
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -