06-07-07, 15:43
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Pot sa intreb si eu intre cine si cine a fost discutia? hmmm?...Apreciem altruismul si dorinta de a ajuta, dar ideea nu cred ca ar trece la mai mult de 10% din membrii nostri si ti-am si zis ca ar fi cazul sa te mai consulti si tu cu lumea inainte sa te arunci cu o idee in public pe forum. De cate si de cate ori ti-am spus "Nu te mai brabi" (ca sti tu cine)...dar nimic ma Aaronele ...
Astept raspuns, as vrea si eu sa stiu cine cu cine a discutat...si dupa continui sa mai prezint cateva aspecte pe care deja le intuiesc...
|
Deci am vorbit cu Florica si am zis daca ar fi de accord sa infinteze o filiala la Valcea. El a zis ca ar vrea sa faca treaba la Valcea dar i-am spus ca vorbesc asta seara cu o baietii si ii voi spune ce si cum. Deci nu m-am grabit, l-am intrebat doar daca ar dori sa infinteze filiala NSL Rm.Valcea.
Acum voi decideti.
06-07-07, 16:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Deci am vorbit cu Florica si am zis daca ar fi de accord sa infinteze o filiala la Valcea. El a zis ca ar vrea sa faca treaba la Valcea dar i-am spus ca vorbesc asta seara cu o baietii si ii voi spune ce si cum. Deci nu m-am grabit, l-am intrebat doar daca ar dori sa infinteze filiala NSL Rm.Valcea.
Acum voi decideti.
|
Dah...Nu stiu daca m-am tāmpit eu si mi-am pierdut logica undeva pe drum, dar daca nu te-ai fi grabit ai fi facut ceva de genul: Ai fi deschis fereastra mea pe mess si cum m-ai intrebat si alte chestii inutile precum "Daca ai semnal pe vodafone?", m-ai fi putut intreba si ce parere am de filiala NSL, aaaa si daca ai ceva cu mine si nu ma inghiti puteai sa intrebi pe altcineva...Sau ai fi putut astepta pana am fi vorbit toti asta-seara.
Tu ai facut exact opusul: ce rost avea sa vorbesti cu omu` daca tu nu mai vorbisei cu nimeni si ideea asta era doar in capul tau, huh?...Si mai zici ca nu te-ai grabit... Ce impresie o sa faci dupa, cand, poate, o sa ii spui: "-Sti, ne pare rau dar nu mai vrem filiala?"...Bine ca omu` o sa spuna ca tu ai vorbit degeaba si pana la urma chiar asa este, parerea mea. Deci, degeaba am tot incercat sa iti spun sa nu te mai grabesti si sa te consulti si tu cu cate cineva pana ai face ceva, nah...ti-am spus, nu cu mine sau cu trafy sau cu Geo pe care l-ai dezamagit, cu altcineva, uite de exemplu petrica sau cu robi, ca sunt mai de-o seama cu tine si nici ei nu au permis (ca tot au fost discutii de pietoni) si sunt mai cumpatati si nu se avanta asa de rau...
Dar deh...Discutam deseara ! Cheers !
Last edited by TigerGTS; 06-07-07 at 16:05.
|
|
|
06-07-07, 16:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
in primu rand ca sa faci o filialala nsl trebuie masini care din pacate la noi sunt doar cateva...si ce o sa fie ? tot ca 4tuningu...intalniri, 2-3 masini, certuri pe forum si d`astea, nu ? ai si tu rabdare sa se mai stranga
|
|
|
06-07-07, 16:12
|
|
Stage 5
|
Sa-ti spun cum am gandit eu.
Am zis asa. Il intreb pe om ce ar spune de ideea asta, si daca ii se pare OK va zic si voua, daca nu , nu mai are rost.
Acum lui ii s-a parut OK si a zis ca daca se vrea, face filiala la Valcea si eu i-am spus "OK, discut diseara cu baietii si vad ce zic, vedem cati ne strangem, iti spun tie si apoi te decizi"
|
|
|
06-07-07, 16:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
ti-am spus, nu cu mine sau cu trafy sau cu Geo pe care l-ai dezamagit, cu altcineva, uite de exemplu petrica sau cu robi, ca sunt mai de-o seama cu tine si nici ei nu au permis (ca tot au fost discutii de pietoni) si sunt mai cumpatati si nu se avanta asa de rau...
Dar deh...Discutam deseara ! Cheers !
|
care robi de o seama cu aaronnel? eu am aproape 18 ani si el 14, nush de unde ma bagasi in aceeasi oala cu el
|
|
|
06-07-07, 16:14
|
|
Stage 5
|
ma aaronele...Florica o sa vrea sa faca legale in valcea..si cand ai vazut tu legale la vl? tu crezi ca NSL e tot asa cu intalniri si cu poze cat cuprinde?
|
|
|
06-07-07, 16:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
ma aaronele...Florica o sa vrea sa faca legale in valcea..si cand ai vazut tu legale la vl? tu crezi ca NSL e tot asa cu intalniri si cu poze cat cuprinde?
|
Si daca face legale, n-are cine sa se dea?? Crezi ca Valcea sta numai in 4Tuning, astia care ne strangem noi?
La legale se face public in oras, afla lumea si mai sunt destui pasionati de curse in Valcea + ca se mai strang si din alte orase , Sibiu , Pitesti, Bucuresti, Craiova poate si din alta parte
NSL este cel mai tare din domeniu si stiu cum sa faca treaba
|
|
|
06-07-07, 16:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Si daca face legale, n-are cine sa se dea?? Crezi ca Valcea sta numai in 4Tuning, astia care ne strangem noi?
La legale se face public in oras, afla lumea si mai sunt destui pasionati de curse in Valcea + ca se mai strang si din alte orase , Sibiu , Pitesti, Bucuresti, Craiova poate si din alta parte
NSL este cel mai tare din domeniu si stiu cum sa faca treaba
|
si zi'mi te rog, unde s'ar putea face acestea legale? ca tu numai curse visezi
|
|
|
06-07-07, 16:20
|
|
Stage 5
|
si asa pt cultura mea...unde am putea sa oprim circulatia in vl sa faca curse? Daca Florica vroia facea si fara sa propui tu crede`ma ca nu merita in Valcea...adica io nu vad cine s`ar baga....
|
|
|
06-07-07, 16:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
si asa pt cultura mea...unde am putea sa oprim circulatia in vl sa faca curse? Daca Florica vroia facea si fara sa propui tu crede`ma ca nu merita in Valcea...adica io nu vad cine s`ar baga....
|
Atunci de ce ar merita sa faci tu club in Valcea daca NSL nu merita???
NSL are multa putere in lumea curselor legale si ai vazut cati se strang la o cursa nu numai din NSL + Valcea este aproape si pot veni si celelalte cluburi din Bucuresti, MR , /?\ care se aduna foarte multi. Ia exemplu cursa de la Oradea .... Oradea fiind la 700-800 km de Bucuresti.
In fine .. acum treaba voastra
|
|
|
06-07-07, 16:26
|
|
Stage 5
|
ba omule...da macar aia la oradea au avut unde sa opreasca circulatia...da zi tu asa din cunostintele tale ca tot ai venit cu ideea cu NSL...unde s`ar putea face curse in valcea ? am zis io ca organizez curse in valcea?
bine hai...vb sa se deschida in valcea sa vedem care vine
|
|
|
06-07-07, 16:51
|
|
Stage 5
|
felicitari pentru ideea de a vorbi cu cei din club, am vazut ca si la sibiu se doreste o filiala nsl. problema este doar ca noi suntem prea mici pentru un club asa de mare. in rest nu are nimeni nimic cu tine,nu te mai ataca asa.
|
|
|
06-07-07, 18:04
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
mai bine puneti toti bani luati 2000 mp de teren sub forma de fasie la 30 km de valcea , asfaltati... si n-are cine sa comenteze k faceti curse in ograda voastra ))))).... aaa si ii zicem RCB (Racing Club pe Brazda) ))
nu luati in serios ce am zis mai sus da atmosfera devenise prea tensionata
|
06-07-07, 19:08
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
as ae herbas ... facem concuderntza dup`aia la Reisarii din Babeni
referitor la legale.. si la chestii dastea.. Aronele.. daca se hotarashte sa se faca filiala... si sa fie o zi de legale.. sau ceva ..orice EVENIMENT... crezi k vin aia din bucuresti sa`tzi organizeze tie ? filiala din orashu respectiv se ocupa de tot ..... daca vrea altu din alt orash.. vine , da bnani de cazare si atat .. si dup`aia vezi pe forum ... " AHAHAHA CEA MAI PROASTA ORGANIZARE A FOST LA VALCEA LA LEGALE "
aronele... TREZESHTE`TE MA
|
06-07-07, 21:21
|
|
Stage 5
|
n-am mai vazut asa ceva, sariti toti ca niste caini pe el.
si nu inteleg ce atatea linii, curse, cand nu sunt nici macar 5 masini gata sa alerge
|
|
|
|
|