07-07-07, 00:19
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Daca ar fi azi sa o luam dupa masinile in care am mers... numai imi place Passatul. Imi place 307`le si Astra
Glumeam .... azi m-am convins inca odata ce poate TDI-ul... si raman fan TDI & MUGe is my IDOL :X:X:X
07-07-07, 03:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Robbert
care robi de o seama cu aaronnel? eu am aproape 18 ani si el 14, nush de unde ma bagasi in aceeasi oala cu el
|
E clara, my bad, de asta esti baiat serios
|
|
|
07-07-07, 03:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1
n-am mai vazut asa ceva, sariti toti ca niste caini pe el.
si nu inteleg ce atatea linii, curse, cand nu sunt nici macar 5 masini gata sa alerge
|
Categorii de capacitate
|
|
|
07-07-07, 04:12
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
aaronele adica nu iti mai place passatu lu TIR? )) oh no...poate asa se convinge si tir ce om esti
|
|
|
07-07-07, 11:34
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
aaronele adica nu iti mai place passatu lu TIR? )) oh no...poate asa se convinge si tir ce om esti
|
Imi place si Passatu lui TIR, si a lui Muge si a lui TT .... toate sunt 1.9 TDI
A lui TIR e mai hotz ... e 2.0 TDI
|
|
|
07-07-07, 15:14
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
si filmu in care zice aaronel ca MUG rupe tot
|
Ha... mare noroc a avut omu cu suspensiile lui moi la trecerea peste vibrator.. putea sa piarda rau de tot masina la faza aia, pt ca din cate se vede a trecut peste vibrator in viraj (trecand de pe o banda pe alta), ceea ce ie foarte periculos la o viteza ridicata.. mare noroc chiar si cu suspesnsiile moi! Mare diferenta chiar si intre soferi, nu numai intre masini
|
|
|
07-07-07, 16:50
|
|
Stage 5
|
bai, mi-e si lene sa citesc toate posturile ca se tot repeta...
Aaronele...eu pe tine nu te inteleg...one small question...who died and put you in charge ? comunitatea asta are un lider si din cate-mi aduc aminte, nu esti tu...eu cred ca acel Florica trebuia sa vorbeasca cu el, nu cu tine...si tu nu trebuia sa-si insusesti dreptul asta...asta unu' la mana...doi la mana, nu NSL e cel mai tare la legale, ci LR...nenea Sebi a facut cel mai mult pentru legale, impreuna cu Micutzu de la MR...asa ca nu manca coco...in afara de astea, daca lumea a zis sa ne facem club, inseamna ca nu vrem sa fim in alt club, alt club decat al nostru...pricepi ?
cat despre fazele astea ca 1.9 TDI rules and stuff...you are just an ass kisser...
acum sper ca intelegi de ce te excluzi singur din comunitate...mi-as dori ca forumul asta sa aibe si script de ignore, ca jur ca nu mai suport sa-ti citesc posturile...tot ce faci se numeste SPAM...
ciao...o sa intru din ce in ce mai rar pe forumu' asta...
|
|
|
07-07-07, 17:14
|
|
Stage 5
|
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
Haideti sa discutam la "Discutii diverse", asta 1 la mana. 2 la mana, Muge a pierdut startul din motivele lui, necunoscute de noi inca: Goe a spus clar catre Geo: "-La al 3-lea claxon se pleaca!" si Goe era in Passat, deci Muge stia procedura, iar eu am dat startul ok as putea zice. Daca nu pierdea startul cred ca se tinea aproape, dar Nici cand o sa se poata cumpara Veyron la pretz de Traby 131 cp pe diesel nu o sa bata 192 pe benzina. Si haideti sa nu spunem ca x e mai bun decat y ca persoana si stil, ca eu personal consider ca suntem toti prieteni si nu facem astfel de consideratii, poate doar trecerea aia violenta peste limitator ar trebui discutata Cheers baieti! La mai multe competitii, hai traf!!! La facut de acte cu tine
|
|
07-07-07, 17:30
|
|
Stage 5
|
Oameni buni va implor!!! Ajutati-ma cu un sfat sa imi gasesc potaia AM umblat 6 ore prin tot orasul intreband cine a vazut un ciobanesc german
|
|
|
07-07-07, 17:40
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
pai cum dracu l`ai pierdut? Nu stie sa se intoarca??
|
|
|
07-07-07, 17:43
|
|
Stage 5
|
M m de potaie, la 21:30 a venit tata acasa si lenvea iar la 2:00 cand ne-am intors noi mi s-a parut foarte ciudat ca nu m-a intampinat...Dar am zis ca o fi legat de ai mei sau s-o fi tolanit pe undeva prin curte Am dat peste cateva persoane care sustin ca l-au vazut...Am controlat de dimineatza de unul singur tot intre Basarab si Republicii, iar dupa pranz am fost cu tata si fratelo pana la gara si inapoi acoperind o arie cat mai mare ...M m cica e perioada de imperechere si a plecat dupa bagaboante
|
|
|
07-07-07, 17:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
M m de potaie, la 21:30 a venit tata acasa si lenvea iar la 2:00 cand ne-am intors noi mi s-a parut foarte ciudat ca nu m-a intampinat...Dar am zis ca o fi legat de ai mei sau s-o fi tolanit pe undeva prin curte Am dat peste cateva persoane care sustin ca l-au vazut...Am controlat de dimineatza de unul singur tot intre Basarab si Republicii, iar dupa pranz am fost cu tata si fratelo pana la gara si inapoi acoperind o arie cat mai mare ...M m cica e perioada de imperechere si a plecat dupa bagaboante
|
poate dupa ce isi face treaba ..se intoarce...si yo am pierdut o catea Cocker tot asa ) si a venit acasa
|
|
|
07-07-07, 17:51
|
|
Stage 5
|
Problema mea e in cat timp ca asa mi-au zis toti, ca se intoarce, dar mie mi-e teama sa nu-l fure ca e de rasa
|
|
|
07-07-07, 17:52
|
|
Stage 5
|
hmm..nu cred...lasa pe oricine sa se apropie de el ? :-s
Edit : dak e in perioada asta nu cred ca lasa lumea sa se apropie..ba chiar poate o sa fie iritat )))) si o sa atate
Last edited by IONUT-GBP; 07-07-07 at 17:56.
|
|
|
07-07-07, 17:53
|
|
Stage 5
|
Pe teritoriul lui iti manca si oasele, aia e problema, ca nu stiu cum se comporta in lumea larga
|
|
|
|
|