Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Eu daca e sa-mi fac tricou imi fac modelul care l-am propus Nu stiu sigur daca imi voi pune sigla VW pe spate dar in principiu asa voi face
|
eu ce puii mei explicam ma ?
doamne, sa mor de va merge chestia asta...fiecare vrea ceva diferit...Aaronel vrea modelul lui, trafy vrea poza cu vr6...cine stie ce se mai intampla
eu zic cel mai simplu...ori alegem toti acelasi model, ori nu facem...ca daca vom fi diferiti unul de altul, NU ARE ROST...pricepeti ? Aaronel, din partea mea poti sa nici nu-ti faci...ca sa mor, tu mereu vrei sa fii diferit de restul, sa iesi in fata cu ceva, sa fii acolo...
parerea mea, si probabil ne va duce mai ieftin...pe piept, in stanga...sigla 4tuning si sub ea scris Rm. Valcea...de ce si Rm. Valcea ? ca poate vreodata vom iesi din orasul asta, la o alta intalnire 4tuning mai mare...si sa stie lumea de unde suntem...iar pe spate nickul...fara sigle de Audi, VW si asa mai departe...nu are rost...ar putea in cel mai bun caz sa puna sigle cei cu masini, dar la ce ? ca sa fie in fata altora...nu tati, facem toti tricouri la fel...e the best asa...daca vrei si sapca si etc, poti sa-ti faci...dar tricourile sa fie toate la fel, parerea mea...
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Daca e pe un model care sa-l aiba toata lumea eu il propun pe acesta.
Ar fi si mai ieftin .. deoarece sigla cu 4tuning este mai maricica si colorata ... restu textului fiind negru si textul cu Nick-ul ar fi mai mare
Mai mult de 35 RON n-are cum sa fie cu tot cu tricou lor.
Centre de excutie ar fi:
- la 24 de trepte in Traian .. in intersectia de la Marasesti. Este 25 RON cu tricoul lor sa-ti scrii numele si o cifra(ca tricourile de fotbalisti) pe spate
- una e in centru fata in fata cu raiffeisen bank in cladirea federalcoop etaj 1 cam 16( Danudia)
- si alta e in nord...inainte de biserica..fata in fata cu statia de autobuz pe straduta aia in sus( Vizal )
Textele acestea sunt din discutia cu ext-design pe mess care a lucrat in domeniu si ar fi cam 30 RON tricoul
|
noua nu ne trebuie centre care fac tricouri cu tricourile lor...tricourile le cumparam noi, si stickere la fel...si le facem noi, acasa la Pustiu...
Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1
da,si eu vreau un tricou cu aronel pe spate, daca se poate
decat sa va irositi resursele pentru un tricou cu 4 tuning, mai bine scoteati un logo al viitorului club (daca o sa mai fie) si va gandeati la tricou cu numele si logoul clubului nostru, nu cu site-ul lor...
si atunci m-as fi bagat si eu la o bucata, dar evident fara nickname, ca al meu ar fi intrat si pe maneci in jos
|
si eu m-am gandit sa fie un club aparte de 4tuning...dar daca va fi, cu acte si etc (sa fie A.C.S., totul inregistrat...) putem face atunci alte tricouri...ca nu sunt asa multi bani 30-40 RON...