Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
tir..scuze ca sunt asa nesimtit da am si io o intrebare: dumneata de ce n`ai venit la nici o intalnire? acolo vedeai masini modificate si dupaia poate nu mai ziceai ce zici de obicei...crezi ca esti singuru cu masina modificata? nu o spun cu rautate da crede`ma ca nu imi place cand cienva isi bate joc sau face misto de ceilalti...pace
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
eu nu imi consider masina destul de demna pt a veni la intalnire pt ca nici nu o consider destul de modificata... momentan nu mai e nimic pe piatza ca sa ii mai fac... ceva.
Inafara de corrado nu vad nimic... aia chiar e modificata
Ms Gohan.
Chiar k....unde o fi tuningu?? Si ce cautam noi pe forumu asta nu stiu. Hai sa`l lasam pe tir cu echipa lui din fast and furious sa vb si sa nu mai incarcam serveru noi astia netunariti cu poze banale.
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
frate cum sa iti explic eu tie...ca de cand ai intrat cu gura mare tot incerc. Noi NU facem EXPOZITIE de masini tunate...pur si implu ne intalnim membrii comunitati si schimbam o vorba...admiram o janta...nu a zis nimeni: lume veniti la intalnire ca o sa fie masini modificate . Uite ca sa iti dau un exemplu...Cristi CTZ are passat ca al tau si tot vine la intalnire cu toate ca e stock. Chiar nu va inteleg pe voi....
pai frate nu e intalnire intre aia de la pimp my ride si aia din tokyo drift. Noi ne intalnim mai mult sa schimbam o vb, mai radem mai glumim si uite`asa trece ziua. Nu facem expozitie de tuning, si astazi chiar asta a fost scopu, am iesit la un suc si dup`aia ne`am intins la malu alb.