Quote:
Originally Posted by mihaitza5
deci si tu esti de parere ca e urat?
|
Sincer nu vreau ca cei care au Passat (cu exceptia CC-ului care este frumos) sa se simta prost sau jigniti. Nu as vrea sa spun cum il vad eu dar pana la urma e bine sa nu fiu ipocrit si sa spun ce cred.
Ca atare noul Passat pt. mine este grotesc la exterior. Interiorul este OK. Sunt masini concurente la fel de bune si infinit mai frumoase ca el.
Un exemplu ar fi Opel Insignia. Puse una langa alta, Opel este un fel de Anna Lesko iar Passat Cornelia Catanga
)) nu mi-a venit alta comparatie pe moment....asadar cu care vrei sa iesi in oras ? Hm..a o banuiala ca sigur nu vrei cu Cornelia !
ps. concurente saut multe care ii fac fata Passat-ului (tehnic) si ii da clasa la capitolul design. Opel Insignia,Citroen C5, Ford Mondeo, Mazda 6 etc.
Toate arata mai bine ca el.
Dar cum gusturile se discuta dar nu se impun, fiecare este liber sa o vada frumoasa sau urata. Cine vrea o masina mai patratoasa si robusta, alege Passat. Cine vrea eleganta si fluiditate alege Opel sau Mazda. (parerea mea). Si Citroen C5 este ,,colturos'' dar arata foarte bine fata de VW. Mult mai bine as zice eu....
Am facut prea mult off-topic....