Din 2009 sunt parteneri, pana atunci Porsche detinea cele mai multe actiunii in grupul VW, nu a fost niciodata parte din Grupul VAG. Iar in nici un caz VW nu i-a decizi in cazul Porsche, se poate vedea asta in toti anii in care Porsche a reusit sa isi defineasca nistre trasaturi si un still aparte! De coloborat au coloborat mereu, si mi se pare si logic...atat timp cat la conducerea ambelor corporatii erau oameni din aceeasi familie, familia Porsche punand bazele VW si Porsche!
PS:News! We have Google now!
Din 2009 sunt parteneri, pana atunci Porsche detinea cele mai multe actiunii in grupul VW, nu a fost niciodata parte din Grupul VAG. Iar in nici un caz VW nu i-a decizi in cazul Porsche, se poate vedea asta in toti anii in care Porsche a reusit sa isi defineasca nistre trasaturi si un still aparte! De coloborat au coloborat mereu, si mi se pare si logic...atat timp cat la conducerea ambelor corporatii erau oameni din aceeasi familie, familia Porsche punand bazele VW si Porsche!
PS:News! We have Google now!
la ce foloseste google cand cunosti tu lucrurile astea?.....iti da si tie ceva de facut...sau esti ocupat? )))...
Cel mai ,,smecher'' M3 ! 318 CI ) (pt. a induce in eroare potentialii doritori de liniute). Putere:343 CP
Cilindree:3246 sub capota !
ps. Cand unii isi pun logo M3 pe 318, altii pun 318 pe M3. Superb ))
Bmw ala gri JUS la numar am vazut ca a trecut printr-o mare transformare surprinzatoare.Acum e vopsit intr-un roz strident cu pachet M si jante vopsite in negru.Oricum da foarte foarte bine.