15-03-11, 11:55
|
|
Stage 5
|
Re: Masini vazute in Rm.Valcea
Quote:
Originally Posted by fan3xxl
aoleu, inima.....aoleuuuuuuuuuuuuuu.....nu ma adopta si pe mine????????????????????????
|
stai la rand )
|
|
|
15-03-11, 14:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by frankie_let
stai la rand )
|
hai hai, i`a un numar si pofteste la rand ca m`am anuntat primu )))
|
|
|
15-03-11, 22:03
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Masinile sunt ale fiului lui, Andy, Viperul daca nu ma insel l-a impachetat intr-un pom acum foarte mult timp, dupa care si-a luat m5-ul, Cayen-ul e facut de Ghembala si mai are un EVO tare si multe alte masini! Taicaso conduce sau a condus mult un G Classe.
|
|
|
15-03-11, 22:54
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Cand vad un reply de pe topicul asta, astept sa vad ce masina s-a mai vazut la noi in oras.
Dar cand vad ca nu mai aveti loc in voi de atatea cunostinte despre X si despre Y.....oare credeti ca ne intereseaza pe noi cate masini au aia, si ca voi va cunoasteti cu respectivii sau nu, de ii tot ridicati p-aia in slavi?
Va rog frumos si insistent nu mai bateti campii si fiti pe titlul topicului.
Multumesc frumos de intelegere si va doresc o seara buna
|
|
|
17-03-11, 05:07
|
|
Stock
|
Fosta mea masina...
|
|
|
17-03-11, 08:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mafi82
Fosta mea masina...
|
pfffff...nasol.. ce s-a-ntamplat??? tu ai patit ceva?
|
|
|
19-03-11, 16:11
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
vazut azi Porsche Panamera la biblioteca judeteana , nu am apucat sa fac poza ca el facea stanga si eu veneam din stanga lui .....oricum foarte frumos
|
|
|
19-03-11, 19:17
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [VW]
|
Si eu l-am vazut azi in nord la cati si sile :P avea numar de ilvov 111 lok daca nu ma insel.Si am mai vazut azi pe matei basarab un Bentley Continental Flying Spur negru.
|
|
|
19-03-11, 19:30
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
cel care l-am vazut eu avea numar de germania si era negru
|
|
|
20-03-11, 00:29
|
|
Stage 5
|
Vazut asta seara PORSCHE panamera...din pacate nu am vrut sa risc camera sa ii fac poza....urata masina...si`au batut joc de tot ce insemna PORSCHE cu masina asta....mai ramane sa se apuce DAF`u sa faca turisme si le`am vazut pe toate...se intoarce lumea cu fundul in sus
|
20-03-11, 11:36
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by fan3xxl
Vazut asta seara PORSCHE panamera...din pacate nu am vrut sa risc camera sa ii fac poza....urata masina...si`au batut joc de tot ce insemna PORSCHE cu masina asta....mai ramane sa se apuce DAF`u sa faca turisme si le`am vazut pe toate...se intoarce lumea cu fundul in sus
|
PORSCHE PANAMERA URAT? fiecare cu parerea lui
VW are ingineri si designeri de top, nu cred ca riscau sa faca o masina care sa esueze pe vreun plan
|
|
|
20-03-11, 12:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dedealex
PORSCHE PANAMERA URAT? fiecare cu parerea lui
VW are ingineri si designeri de top, nu cred ca riscau sa faca o masina care sa esueze pe vreun plan
|
Fiecare cu gusturile lui. Dar pana si fanii Porsche spun ca este o masina urata (noroc ca recupereaza cu partea tehnica care este ireprosabila si interiorul care este pe stil Porsche 911).
In rest daca o pui langa alte masini din aceeasi clasa unele mai scumpe altele mai ieftine, este un fel de ratusca cea urata printre ele.
|
|
|
20-03-11, 15:07
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Acum fiecare cu parerea lui, sincer mie Panamera mi se pare o masina cu un design deosebit...si are o alura care combina multe stiluri si mie unul imi da anumite sentimente! Dar acum nah...eu sunt fan Porsche si ati putea zice ca nu sunt obiectiv. Vad ca cineva a pus poze cu Rapide, care sincer este o masina frumoasa, dar e exact ce imi era mie frica ca va face Porsche cu Panamera adica un 911 mai lung, ceea ce nu a facut, in schimb Aston a facut ..a tras de DB9....iar sincer cand il vezi pe strada trebuie sa fi atent sa nu il confunzi!
Fiecare cu parerile si gusturile lui, nu pot zice ca panamera nu are un design ciudat, dar frumusetea ei este putin mai ciudata.
In schimb nu prea stiu ce legatura au designerii VW cu ea!
|
20-03-11, 15:30
|
|
Stage 2
|
nu stiu, drogat nu eram dar mi s-a parut ca am vazut un 5`ar model nou GT pe la 24 si era condus de o femeie .. strange things are happening with the moon so big )
|
|
|
20-03-11, 16:20
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by DjRainManFast
Acum fiecare cu parerea lui, sincer mie Panamera mi se pare o masina cu un design deosebit...si are o alura care combina multe stiluri si mie unul imi da anumite sentimente! Dar acum nah...eu sunt fan Porsche si ati putea zice ca nu sunt obiectiv. Vad ca cineva a pus poze cu Rapide, care sincer este o masina frumoasa, dar e exact ce imi era mie frica ca va face Porsche cu Panamera adica un 911 mai lung, ceea ce nu a facut, in schimb Aston a facut ..a tras de DB9....iar sincer cand il vezi pe strada trebuie sa fi atent sa nu il confunzi!
Fiecare cu parerile si gusturile lui, nu pot zice ca panamera nu are un design ciudat, dar frumusetea ei este putin mai ciudata.
In schimb nu prea stiu ce legatura au designerii VW cu ea!
|
ziceam pt ca porsche e parte din grupul VW
|
|
|
|
|