da andrei .... al lui cosmin e GTIul
Radule... nu inteleg care e faza... cum si MR are mai multe sectiuni ( drift, drag, show, etc.. ) ... nu toti sunt innebuniti dupa liniute ca tine, ca mine sau ca rstu de pe aici... exact cum a scris si BJP`u .... fiecare isi face masina pe placu lui si pt el - nu ca sa multumeasca pe altii sau sa fie in ton cu moda... asa o lasa stock la exterior si isi punea 1000 de cai putere la motor... dar are numai aia 200 din fabrica
NU cred ca are de demonstrat la nimeni nimic... mai ales la provocari de genu " hai frate sa ne dam pe bani " ... crede`ma ca m`am dat cu el .... si nu pe bani... de placere..... eu cu 1.9 tdi-u meu ... dar conta gestu... nu mai zic de drumuri in afara orasului... unii de pe forum care il cunosc ... ar putea sa confirme
Emokidule... tu nu`sh dece te bagi ca musca`n .... toti stiu sa comenteze si sa faca misto... dar oare ati mai zice asa sau pe tonu asta daca ati avea si voi un GTI la fel ?! ... sau voi ati fi racerii aia infocati care nu stiti altceva decat tuning la motor, forja, fum si liniute peste liniute !? ..... hai sa fim seriosi