Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Tulcea

Reply

Thread Tools
Old 20-03-07, 21:09   #121
raza

Stage 2

Default Re: Curse

Quote:
Originally Posted by adioperator View Post
Stiu ca aici sunt putin offtopic , dar daca voi insistati...
Bineinteles sunt din Tulcea, pe mikafly il cunosc, posesor de 307 cu cea mai puturoasa motorizare dar si cea mai economica si lucrez la un anume magazin de piese auto langa Casablanca. Mai trebuie ceva?
Bine ai venit! Catzi CP are 307?
raza is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 01:26   #122
alextutunaru

Stage 2

alextutunaru's Avatar

alecule adu ma si butelia de nox sau cum ii zice ca eu nu stiu...si te dai si cu mine...
alextutunaru is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 07:48   #123
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Quote:
Originally Posted by alextutunaru View Post
alecule adu ma si butelia de nox sau cum ii zice ca eu nu stiu...si te dai si cu mine...
Butelia de mox.....am si eu butelie e mox.....
mikafly is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 10:02   #124
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by alextutunaru View Post
Mai bine imi aduc cheia franceza... Ce zici?
KAB is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 15:13   #125
mishaRS

Stage 2

mishaRS's Avatar

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Irelevant timpul pe ruta Ct -Tl...nu asa se masoara performantele unui sofer.....ca e posibil dintre 2 soferi unul bun si unul mai prost..sa castige ala mai prost.....de ce?...pt ca ala bun a avut ghinion si a prins coloana....sau tren....sau pur si simplu a nimerit in spatele unei masini de politie.Deci niciodata nu mi-am masurat performantza asa....oricum mai putin de 50 de min nu am facut.....pt ca eu merg regulamentar in localitati....si de obicei nnu am atata benzina sa o calc continuu pana la Ct.Si in plus imi este mila de masina sa o tin continuu blana.....sa o turez sa ii sara mintile......eu nnu sunt asa.Masina mea nu are abilitati de tourer...adik nu ii place sa inghita kilometrii multi,este f incomoda la drum lung foarte zgomotoasa,si are un regim mai stresat de mers...si sincer..imi e mila de ea si de munca mea.Nu pot sa compar la drum lung masina mea nici cu un TDI de 90 de cai.Nu zic ca nu se duce,se duce chiar destul de tare...atinge viteze respectabile in timp destul de scurt,dar nu le mentin pt ca ...repet..imi e mila de masina.Ma mai iau in mers cu cate unu.....ii arat cum sta treaba....si il las sa se duca.......
Am deja un motor distrus din cauza vitezei excesive continue......si nu mai vreau sa repet figura.......cine ma cunoaste stie cat de rusinoasa a fost faza in mijlocul autostrazii...dupa ce 80 de km pusesem la respect masini muuuult mai scumpe.Si pe deasupra....sincer....imi este un pic frica dupa ce am vazut ca se intampla pe sosele....imi e frica sa o calc....prefer sa merg mai incet...ca am numai de castigat...fiabilitate..benzina...si lipsa stress.

apropos de curse ... eu ma refeream la traseu organizat, nu asa in oras, ca si liniutele sunt organizate, NU ?, doar nu te dai pe 400 m de la patria la egreta... vorba tatalui meu(fost campion national de karting - prin '74-'76) cand ma apucase pe mine sa ma dau pe curbe in padure la babadag : ''da ma da vezi tu ??? la raliu nu vine numeni din fata ...'' chestie cam adevarata
mishaRS is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 15:50   #126
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

nimic nou pe aici ?
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 21:41   #127
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ce dreq sa fie nou....forumu musteste de baieti cu sapca.....
Este un oras linistit....nimeni nu se da cu nimeni.....nu mai exista nici un fel de cursa......sa estompat fenomenu
Old 27-03-07, 21:44   #128
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

=)) corect....
Old 01-04-07, 14:19   #129
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

rugati-va de cosmin sa urce filmuletele ce le-am facut sambata ...2 la numar undeva unde nu te deranjeaza nimeni
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 01-04-07, 18:08   #130
raza

Stage 2

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
rugati-va de cosmin sa urce filmuletele ce le-am facut sambata ...2 la numar undeva unde nu te deranjeaza nimeni
? vs ??
Old 01-04-07, 18:33   #131
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

mertz B klasse automatic vs peugeot 406 diesel
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 13:33   #132
raza

Stage 2

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
mertz B klasse automatic vs peugeot 406 diesel
mai multe date la motorizari. Cine a cashtigat?
Old 19-04-07, 18:07   #133
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Opel Vivaro 1.9 DTI vs Cielo Executive pe TL - CT , neasteptat....Vivaro mai avea o treapta...a venit din spate domnul cu cielo , flashuri impresii....si pana la urma a cam ramas in fum....

Last edited by Cosmin255; 19-04-07 at 18:11.
Old 20-04-07, 13:51   #134
adioperator

Stage 2

adioperator's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Era cumva un Vivaro alb? Daca era modelul cu 80 cp nu avea nici cea mai mica sansa, sa nu uitam ca totusi Vivaro e o autoutilitara.
adioperator is offline   Reply With Quote
Old 20-04-07, 14:12   #135
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by obrazNICK View Post
Opel Vivaro 1.9 DTI vs Cielo Executive pe TL - CT , neasteptat....Vivaro mai avea o treapta...a venit din spate domnul cu cielo , flashuri impresii....si pana la urma a cam ramas in fum....
Depinde cati cai avea Vivaro.....dar pot sa pun pariu ca cel cu Cielo nu sa dedicat scopului ....nu sunt fan Cielo...dar daca era si executive.....nu as paria pe Vivaro.
Si eu am dat ceatza la un s600......dar el nu si-a pus mintea cu mine..cand a vazut ca eu is inconstient cu troaca mea si fug cu 180....ma lasat in lumea mea...deci...castigator....eu.....desi...se stergea cu mine in dos daca era vreun nebun la volan.
mikafly is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -