Quote:
Originally Posted by Tboy
pai ori te pricepi si stii sa o arunci ..vii cu viteza dinspre pacii te dai putin spre mgm si trag frana de mana facand stanga si turezi sa controlezi ! ori cel mai simplu intrii normal faci 3 ture de recunoastere si accelerezi din ce in ce mai tare , masina va pleca automat de fund daca mai ciupesti si frana de mana des si scurt mai bine 
|
La tractiunea mea spate.....e nevoie de treapta 2...si un soc scurt in ambreaj...pleaca instant de spate....si o tii din acceleratie...(daca reusesti sa o dozezi cum trebuie,in 75 la suta din cazuri imi iese...cand nu imi iese...fac un cerc violent.)Pe ud se recomanda sa incerci asa ceva...e nevoie de viteza mai mica...si de putere mai mica ,aderenta fiind scazuta.Intodeauna tre sa stii unde vrei sa ajungi,in ce directie....pt ca nu ai timp sa te hotarasti in timpul manevrei....si e posibil sa mearga unde vrea ea...nu unde vrei tu...adik spre bordura,stalp,taxisti,fantana,autobuze etc.
Pt incepatori,se recomanda stadionul de pe varianta la iesire spre agighiol,e pamant cu iarba,si mai ales cand ploua aderenta e minima.....si stresul asupra masinii........doar ca tre sa fugi repede pana nu iti arunca vreun vecin cu ceva in parbriz.
Cu tractiune fatza nu se preteaza la asa ceva fiind mai nespectaculos,iar lipsa de experienta face ca manevra sa fie stupida.