el s-a declarat castigator si fata de altii cu care nu s-a dat daca nu stiai =)) am fost si azi la sala spuenau baietii pe aoclo care n-au fost de fata sa vada
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Mitsubishi] [Anonymous Motorsport ]
Re: Curse
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
el s-a declarat castigator si fata de altii cu care nu s-a dat daca nu stiai =)) am fost si azi la sala spuenau baietii pe aoclo care n-au fost de fata sa vada
Hai sa-i desenam Steaua cu cuiu' pi capota.
D-ul ala trage bine.....dar are fitze de benzinar...si sunt ieftine
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
Nu comentez......o sa vedem pe viitor ce si cum......pana atunci tre sa imi bandajez masina.O sa se rezolve incertitudinile astea cat mai curand cand o sa am masina gata si asa cum vreau eu.....dar deja atunci am altii pe care vreau sa ii execut.
cand ai 300 de cp nu poti sa o calci la maxim din prima...trb sa fi si sofer sa o tii pe sosea..
LoL , de unde ai aparut? (glumesc)
Nu mai stiu despre ce era vorba exact dar ideea era ca una din masini nu i-ar fi dat "cum trebuie" ... m`am exprimat gresit , multumit?
O seara plina de actiune si temperaturi scazute.....frumos...aceeasi protagonisti......
Tin sa il felicit pe valy.....sa nu fie trist......o sa ai si zile mai bune.
In rest....multa lume...multi necunoscatori....per ansamblu...frumos
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Delta Racing Crew] [VW] [Opel]
cam frig afara... in rest toate bune...nu-s trist Fly... omu' ma i-a in a 4-a asta insemnand cam pe la 600m asta e... e mai bun...deocamdata ...odata si o data tot trebuia sa ma faca unul cu masina de categoria mea
Valica......deseara e chef......cu aceasta okazie va zic la toti La multi ani!!!...
Hai sa ne vedem cu totii sanatosi si la anu.......si daca se poate...la start.