14-06-08, 13:33
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Delta Racing Crew] [VW] [Opel]
|
Re: Curse
Abia astept sa vad cum se comporta,cum trage,cum polizeaza... va fi foarte interesant... a fost o nova reusita chiar si cu motorul aspirat... acum si-a iesit din minti... succes la finalizarea proiectului cu bine...
|
|
|
14-06-08, 22:08
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
De luni...traseu evacuare....si traseu admisie...si e gata definitiv.....turbina suna bestial....
|
|
|
14-06-08, 22:49
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
si sa pregatesti si un filmulet pentru lumea de aici
felicitarile mele pt curaj rabdare si munca.. si sa o vedem la legale cum da rusinica
|
|
|
15-06-08, 12:56
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Pana nu imi fac soft...e posibil sa iau rusinica......dar v-om vedea.
|
|
|
17-06-08, 12:53
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
pana nu faci soft e posibil sa footi ceva daca dai in ea.
|
|
|
12-09-08, 03:34
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Toyota]
|
Interesant ar fi si cu Fiesta ST ...
|
|
|
13-09-08, 02:20
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
eu spun ca fiesta i-o da ! la fel si subaru ! 400m
vali: poate tudor nu e adeptul liniutelor, dar se ia dupa voi ! Poate ii place mai mult styling--- daca da, hai sa-l ajutam macar o masina fitoasa frumoasa sa faca din ea
Last edited by Eugen_TL; 13-09-08 at 02:22.
|
|
|
13-09-08, 12:39
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
|
Nu poti spune ca subaru v-a bate... celica e mai usoara are suspensie sport pune bine puterea p[e asfalt,iar subaru se echilibreaza cu acei 7 cai in plus si 4x4... dupa ce am vazut eu,masinile is foarte apropiate... iar eu vorbesc in locul lor... ar fi frumos sa vorbeasca ei...
eugen tu ai spus subaru, eu spun ca bate celica ... cu toate ca m-as bucura sa fie invers
|
|
|
13-09-08, 13:40
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
da vali ai dreptate..dar suspensia aia sport te ajuta pe circuit, iar la o liniuta nu prea.. prea putin conteaza pt circulatia aerului sau alte chestii
in plus 4*4 isi spune cuvantul de la plecare... pe 400 m nu cred ca mai are timp celica sa recupereze si nici nu cred ca ar recupera ! ACUM ramane de vazut... depinde si soferul extrem de mult !
|
|
|
13-09-08, 14:47
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
da vali ai dreptate..dar suspensia aia sport te ajuta pe circuit, iar la o liniuta nu prea.. prea putin conteaza pt circulatia aerului sau alte chestii
in plus 4*4 isi spune cuvantul de la plecare... pe 400 m nu cred ca mai are timp celica sa recupereze si nici nu cred ca ar recupera ! ACUM ramane de vazut... depinde si soferul extrem de mult !
|
ce cuvant sa-si spuna la plecare? are 150 de cai doar... cu loganul plec mai bn ca el la a3-a ma ia destul de greu... pot demostra asta oricand
|
|
|
13-09-08, 17:40
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
eu vb cum ar fi teoretic..practic iti dau dreptate ca doar ai incercat
dar un 4*4 .. ar trebui sa plece mai tare mai ales daca impart aceeasi masa si putere (aproximativ)
ps: naiman ce-ai avut cu masina de i-ai pus traseu PILOT? trebuia sa iei o toba mai de doamne ajuta, borla, magna
|
|
|
14-09-08, 13:59
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Toyota]
|
[QUOTE=valy87;1750088]Da ar fi interesant cu fiesta St... interesant ar fi cu acel subaru impreza 2.0 aspirat 150 cp... (in nici un caz STI )
Ai fost invitat,am venit toti la tine acasa,... iar acum apari aici ca sa spui ca vrei sa te dai...
(Parerea mea este ca tu ti-ai luat masina doar pentru fitze... puteai sa-ti prezinti masina la fel ca restul membrilor la rubrica "masina mea" ... dar tu nu ai stiut cum sa-ti prezinti "bolidul" de fitze, pe care pasiunea din tine "cere sa o duci la curse"... )[/QUOTE
Masina mi-am luat-o nu pentru tine , nu sa fac liniute toata ziua si nici sa ies cu ea cand au altii chef . Ies cu masina cand vreau eu , ma trag cu cine vreau eu si cand vreau eu . Nu-mi dicteaza nimeni ce sa fac . Eu nu mi-am luat masina pentru fitze , mi-am luat masina ca sa ma simt bine in ea si pe sosea . si nu inteleg de ce ai pus bolidul intre ghilimele...pana una alta ... stii tu . Si iar nu mai inteleg ce ai vrut sa zici ca nu am stiut sa-mi prezint masina .
|
|
|
18-09-08, 16:02
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
va rog frumos sa purtati discutiile de pe acest topic( si de pe oricare altul) doar daca va referiti strict la subiectul topicului, altfel abtineti-va.
deasemeni renuntati la atacurile la persoana, faceti-o doar in privat, sau live, nu din spatele tastaturii, aici puteti(si veti fi) penalizati pentru un astfel de comportament, indiferent daca avweti dreptate sau nu, live insa veti putea si demonstra ca aveti dreptate.
n-ar strica sa vorbiti cu date concrete, filme, fotografii, grafice, experiente proprii, observ ca sunt destui care nu stiu cu volanul, dar sunt guru pe acest topic(si nu numai), sa ne limitam fiecare la ce ne pricepem.
va multumesc pentru intelegere.
|
|
|
19-09-08, 12:27
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Uneori e nevoie sa mai intervina si altcineva se pare ...Multumesc aleks