20-05-08, 08:40
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Constanta - Accidente
pe nicolae iorga cum urci din mamaia pe dreapta e un golf 2 infipt intr-un stal sta asa de vreo 3saptamani , aveti idee ce e cu el?
|
|
|
20-05-08, 14:13
|
|
Stage 3
|
Dragoste la prima vedere?
|
|
|
20-05-08, 14:47
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
da dar s-au si casatorit? de ce nu ia nimeni masina? or fi in luna de miere
|
|
|
22-05-08, 00:24
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
poate era cu nr de bulgarsky....ce sa faca cu el...
|
|
|
22-05-08, 21:40
|
|
 Stage 4
|
Astazi dimineata in mamaia accident 3 masini. Citroen Xsara opreste la trecere de pietoni....vine cu viteza un logan+blonda poc in spate il trimite intro dacie de pe banda a doua si era sa calce pietonu care traversa regulamentar.
|
|
|
23-05-08, 00:11
|
|
Stage 3
|
a fost un accident nasol in seara asta pe soveja cu primaverii ..un 300c si`o duba.. are cineva idee ce s`a intamplat?
|
|
|
23-05-08, 08:58
|
|
 Stage 5
|
Pe drumu care merge la Tulcea, dupa Ovidiu si ce sat o mai fi ala acolo, un Astra G intr-un TIR. TIR-ul avea lipita cabina de remorca de la frana care a pus-o... Astra partea dreapta fata disparuse, nu se mai recunostea masina...
|
|
|
23-05-08, 14:09
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by hitman454
Astazi dimineata in mamaia accident 3 masini. Citroen Xsara opreste la trecere de pietoni....vine cu viteza un logan+blonda poc in spate il trimite intro dacie de pe banda a doua si era sa calce pietonu care traversa regulamentar.
|
logan + blonda combinatia fatala  ))
Quote:
Originally Posted by xcs
a fost un accident nasol in seara asta pe soveja cu primaverii ..un 300c si`o duba.. are cineva idee ce s`a intamplat?
|
soferul dubei un spaniol matol a vrut sa faca stanga pe primaverii fara sa ii acorde prioritate celui cu 300c
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
Pe drumu care merge la Tulcea, dupa Ovidiu si ce sat o mai fi ala acolo, un Astra G intr-un TIR. TIR-ul avea lipita cabina de remorca de la frana care a pus-o... Astra partea dreapta fata disparuse, nu se mai recunostea masina...
|
un prieten de`al meu mi`a povestit ieri ca a vrut sa il depaseasca si ala a inceput sa accelereze si faze deastea a zis ca nu si`a mai batut capu cu el si a ramas in spatele lui intre timp baiatu cu opelu am inteles ca a inceput sa ii cam dea si cica dupa cativa km poc in tir el am inteles ca nu a patit mare lucru in skimb gagica din dreapta era lovita destul de rau cel putin mana cica o avea bulita destul de grav ar fi pus mana pe stalp sau ceva de genu asta la impact! daca ma mintit ala va mint si yo!

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
|
|
|
23-05-08, 19:53
|
|
 Stage 5
|
Intradevar, locul din dreapta era cam stalcit, daca a fost cineva acolo a patit-o rau...
|
|
|
25-05-08, 02:17
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning]
|
In seara aceasta la intersectia de la dacia un megane cu un bmw s-au lovit frontal... culmea bmw-ul parea mai sifonat ca renault-ul... nu cred ca au fost victime ... cel putin soferii erau prezenti la locul accidentului...
|
|
|
25-05-08, 14:07
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by OmB*
In seara aceasta la intersectia de la dacia un megane cu un bmw s-au lovit frontal... culmea bmw-ul parea mai sifonat ca renault-ul... nu cred ca au fost victime ... cel putin soferii erau prezenti la locul accidentului...
|
Da, era mai shifonat bmw-ul, pt faptul k era E36 (pisicutza) deci anii 92-93-94... renault-ul a tzinut pt faptu k era nou, adik 2006-2007 (parea foarte nou). Degeaba se lauda renault-ul k fac masini sigure acum, daca am lua renault-urile din anii pisicutzei aleia...nici cat ea n-ar fi tzinut
Victime n-au fost. Bmw a fost de vina, venea dinspre satu de vacantza pe lapusneanu si a facut stanga pe tomis inspre capitol fortzand verdele semaforului, iar ala cu renault-ul statea la semafor la dacia dinspre capitol spre tomis 3, si a plecat probabil cu 1 secunda mai devreme decat trebuia.
Pacat de BMW...

2004 BMW 320d, 6gang Getriebe (150 PS)
EX : 2002 Opel Astra G Coupe 2.0 DTI (101 PS)
|
|
|
25-05-08, 16:41
|
|
 Stage 5
|
si vineri unul la zodiac ...
o tipa cu un matiz CRED ca a luat un pieton... avea parbrizul spart si spre interior. cand am ajuns eu pe acolo era decat masina ei in mijlocul strazii + 3 masini de militie
|
|
26-05-08, 21:41
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by OmB*
|
uite si o poza facuta din mers ...cu bmw-ul...
|
|
|
27-05-08, 22:05
|
|
Seat Driver
 Stage 4
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by d3Mon's
uite si o poza facuta din mers ...cu bmw-ul...
|
l-am vazut si eu.bara si cateva bucati din botul renaultului erau infipte in botul bmw-ului iar renault-ul era cu spatele la bmw, infipt (cred) intr-un stalp de cativa metrii mai incolo. N-am inteles pe moment mare lucru din ce era acolo. Sincer, mie mi s-a parut mai sifonat putin renault-ul decat pisicuta pe considerentul ca totusi,isi lasase botul in urma. dar probabil ca gresesc...repet, nu am vazut foarte bine.
---===CT-26-YRA & CT-25-YRA===---
|
|
|
27-05-08, 22:24
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Blondy26
[...] infipt (cred) intr-un stalp de cativa metrii mai incolo.[...] Sincer, mie mi s-a parut mai sifonat putin renault-ul decat pisicuta pe considerentul ca totusi,isi lasase botul in urma. dar probabil ca gresesc...repet, nu am vazut foarte bine.
|
Nu, megane-ul nu se infipsese in stalp, doar ricoshase din bmw. Mai avea aproape 1 metru pana la scuar. 
Doar tzi s-a parut ca renault-ul era mai sifonat pentru ca, dupa cum ai spus si tu, bmw avea botul inca pe masina.  Dar avea roata stanga infipta in aripa putin. Iar renault-ul, desi numai avea bara, faruri, masca, avea rotile drepte ne indoite, ne-nimic. In privinta chestiilor sparte (radiatoare, etc.), era curs pe jos mult lichid, si nu stiu de unde provenea ... de la bmw sau megane ... sau de la amandoua.
P.S. : Si apropo...se zice k renault sunt masini supersigure...dar la impact frontal cum a fost acolo, nu sarisera airbagurile megane-ului. Nu stiu dak se purta centura de catre ocupanti, insa din cate stiu eu, majoritatea (dak nu chiar toate) airbagurile au senzori care le fac sa sara in caz de impact, chiar dak ai sau nu centura. Dar poate totusi ma inshel eu...
|
|
|
|
|